Υπόθεση πρώην Λαϊκής: Δεν παρουσιάστηκαν στο Δικαστήριο Μπουλούτας - Φόρος

Υπόθεση πρώην Λαϊκής: Δεν παρουσιάστηκαν στο Δικαστήριο Μπουλούτας - Φόρος

Δεν εμφανίστηκαν στο Δικαστήριο όπου θα παραπέμπονταν σήμερα σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου στην πρώτη ποινική υπόθεση για την πρώην Λαϊκή Τράπεζα οι 2 από τους 4 κατηγορούμενους, Ευθύμιος Μπουλούτας και Μάρκος Φόρος.

Αντίθετα οι υπόλοιποι 2, Νεοκλής Λυσάνδρου και Παναγιώτης Κουννής παρουσιάστηκαν κανονικά.

Ζητήθηκαν εντάλματα σύλληψης για τους Ευθύμιο Μπουλούτα και Μάρκο Φόρο.

Διαβάστε επίσης:

Γ. Εισαγγελέας για Μπουλούτα και Φόρο: Αναμενόμενη η απόφαση για εντάλματα σύλληψης

Η υπεράσπιση ζήτησε τα έγγραφα επίδοσης για τα εντάλματα στην Ελλάδα η οποία εξετάζει αυτή την ώρα κατα πόσο θα φέρει ένσταση στο αίτημα για τα ένταλματα σύλληψης που ζητήθηκαν για τους πιο πάνω κατηγορούμενους.

Και οι 4 κατηγορούμενοι είναι πρώην υψηλόβαθμα στελέχη της πρώην Λαϊκής Τράπεζας.

Πρόκειται για τους Ευθύμιο Μπουλούτα, πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο της Λαίκής, Μάρκο Φόρο, μή εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Νεοκλή Λυσάνδρου, μη εκτελεστικό Αντιπρόεδρο και Παναγιώτη Κουννή πρώην Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΛαΪκής.

Κατηγορούνται για χειραγώγηση της αγοράς, για παραπλανητικές δηλώσεις, για συνωμοσία για την διάπραξη κακουργήματος και για τήρηση ψευδών λογαριασμών την περίοδο 2011.

 Εντάλματα σύλληψης για Μπουλούτα και Φόρο εξέδωσε το Επ. Δικαστήριο Λευκωσίας
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε σήμερα ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης εναντίον του Ευθύμιου Μπουλούτα και του Μάρκου Φόρου, οι οποίοι είναι κατηγορούμενοι στην πρώτη ποινική υπόθεση της πρώην Λαϊκής Τράπεζας.

Τα δύο πρώην στελέχη της Λαϊκής που διαμένουν στην Ελλάδα δεν εμφανίστηκαν κατά τη σημερινή δικάσιμο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο συνήλθε για να αποφασίσει για την παραπομπή των κατηγορουμένων στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας.