ΔΗΚΟ για 3ο γύρο: Ικανοποίηση από την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου

ΔΗΚΟ για 3ο γύρο: Ικανοποίηση από την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου

Κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση αναγνωρίζει το ΔΗΚΟ που χαιρετίζει την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για αδειοδοτήσεις σην ΑΟΖ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι η Επιτροπή Ενέργειας του κόμματος, το Σάββατο, στη Λεμεσό, έθεσε το ζήτημα ως ένα από τα κύρια θέματα συζήτησης.

Αυτούσια η Δήλωση του βουλυτή του ΔΗΚΟ, Άγγελου Βότση

Ως Δημοκρατικό Κόμμα, θα θέλαμε να χαιρετίσουμε την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για να προχωρήσει η Κυπριακή Δημοκρατία στον τρίτο γύρο αδειοδότησης έρευνας για υδρογονάνθρακες στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Είναι μια κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση, γι αυτό θέλουμε να τη χαιρετίσουμε και να σημειώσουμε ότι ακριβώς στην ημερίδα που διοργάνωσε το Δημοκρατικό Κόμμα και η Επιτροπή Ενέργειας του κόμματος, το Σάββατο, στη Λεμεσό, ήταν από τα κύρια θέματα τα οποία συζητήσαμε και εκφράσαμε τη θέση, ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να προχωρήσει.

Με ικανοποίηση, λοιπόν, σήμερα, ακούμε την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Είναι προς τη σωστή κατεύθυνση η απόφαση και το ΔΗΚΟ στηρίζει και χαιρετίζει την όλη προσπάθεια.