Συμμαχία για οικονομία: Η κάλπικη ευαισθησία κάποιων κομματικών ηγεσιών για θέματα οικονομίας

Συμμαχία για οικονομία: Η κάλπικη ευαισθησία κάποιων κομματικών ηγεσιών για θέματα οικονομίας

Σε ανακοίνωση τύπου η Συμμαχία Πολιτών αναφέρθηκε στο θέμα της οικονομίας και έκανε λόγο για κάλπικη ευαισθησία κάποιων κομματικών ηγεσιών για θέματα οικονομίας.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση τύπου

Καλούμε τους πολίτες να έχουν κριτική σκέψη και να θυμηθούν ποιοι ψήφισαν αυτούς τους νόμους ,ποιοι οδήγησαν με τις αποφάσεις τους στην ληστεία των ταμείων πρόνοιας και να διερωτηθούν εάν πράγματι αυτές οι κομματικές ηγεσίες έχουν ειλικρινή ευαισθησία για την αδικία που έχει δημιουργηθεί.

Η οικονομική κρίση συνεχίζει να ταλαιπωρεί την Κυπριακή κοινωνία. Συνεχίσει να δημιουργεί τεράστια ανθρωπιστικά προβλήματα με ουρές στα νοσοκομεία, με την μετανάστευση των νέων, με τα κοινωνικά παντοπωλεία. Διαπιστώνουμε μια περίεργη ευαισθησία από κάποιες κομματικές ηγεσίες που λόγω της προεκλογικής περιόδου και προκειμένου για ακόμα μία φορά να ξεγελάσουν τους Κύπριους πολίτες ενώ ψήφισαν τις νομοθεσίες για το κούρεμα των καταθέσεων, για τα ταμεία πρόνοιας , για τις αποκρατικοποιήσεις κατέρχονται με όψιμο ενδιαφέρον και καταθέτουν προτάσεις για την αποκατάσταση της αδικίας την όποια οι ίδιοι δημιούργησαν και συντήρησαν με την ψήφο τους. Καλούμε τους πολίτες να έχουν κριτική σκέψη και να θυμηθούν ποιοι ψήφισαν αυτούς τους νόμους , ποιοι οδήγησαν με τις αποφάσεις τους στην ληστεία των ταμείων πρόνοιας και να διερωτηθούν εάν πράγματι αυτές οι κομματικές ηγεσίες έχουν ειλικρινή ευαισθησία για την αδικία που έχει δημιουργηθεί. Εάν την είχαν δεν θα ψήφισαν τούς σχετικούς νόμους. Η ευαισθησία τους σήμερα είναι κάλπικη.