Συμμαχία για πρόεδρο ΔΗΣΥ: Θέλει τους φτωχούς να κάνουν Πάσχα στο σκοτάδι

Συμμαχία για πρόεδρο ΔΗΣΥ: Θέλει τους φτωχούς να κάνουν Πάσχα στο σκοτάδι

Σε ανακοίνωση τύπου η Συμμαχία Πολιτών αναφέρθηκε στον πρόεδρο του ΔΗΣΥ και τόνισε ότι θέλει τους φτωχούς να κάνουν Πάσχα στο σκοτάδι.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση

«Ο κ. Νεοφύτου είναι εμφανές ότι θέλει τους φτωχούς και τους άνεργους να κάνουν Πάσχα στο σκοτάδι. Αυτό είναι το κοινωνικό πρόσωπο της Κυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη και ΔΗΣΥ.»

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ κ. Αβέρωφ Νεοφύτου σε ένα παραλήρημα άκρατου νεοφιλελευθερισμού φαίνεται να ενοχλείται γιατί οι άπορες οικογένειες και οι άνεργοι, που οι ίδιοι με την πολιτική τους έχουν δημιουργήσει, θα έχουν ρεύμα στις γιορτές του Πάσχα. Ο κ. Νεοφύτου είναι εμφανές ότι θέλει τους φτωχούς και τους άνεργους να κάνουν Πάσχα στο σκοτάδι. Αυτό είναι το κοινωνικό πρόσωπο της Κυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη και ΔΗΣΥ. Ειλικρινά διερωτώμαι τι θα εισηγηθεί ο κ Νεοφύτου να κάνουμε για τους άστεγους που με την δική τους πολιτική σύντομα θα δημιουργήσουν. Μήπως θα μας πει να τους ρίξουμε στην φυλακή για να μην χαλούν την εικόνα της Κυβέρνησης; Αυτό που εισηγείται ο κ. Νεοφύτου είναι ουσιαστικά ο κοινωνικός αποκλεισμός των πλέον ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού μας. Μια πρακτική που οδηγεί στον κοινωνικό ρατσισμό αφού με το όλον επιχείρημα του Προέδρου του ΔΗΣΥ οι άνεργοι και οι άπορες οικογένειες είναι ο πραγματικός εχθρός της βιομηχανικής τάξης και της κοινωνίας ευρύτερα.