ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νέα υπόθεση με μίζες διερευνά η Αστυνομία κατά Σ. Βέργα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νέα υπόθεση με μίζες διερευνά η Αστυνομία κατά Σ. Βέργα

Σε νέα υπόθεση με μίζες φέρεται να εμπλέκεται ο τέως Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας, η οποία ανάγεται στο 2011, την περίοδο πριν από τις τελευταίες δημαρχιακές εκλογές.

Όπως αποκλειστικά πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, οι Αρχές της Δημοκρατίας κατέχουν μαρτυρία από άντρα, ο οποίος παραδέχτηκε ότι το διάστημα πριν από τις εκλογές για ανάδειξη τοπικών αρχόντων το 2011, έδωσε ο ίδιος συγκεκριμένα ποσά στον Σάββα Βέργα.

Η Αστυνομία, θέλοντας να διακριβώσει την αξιοπιστία του μάρτυρα, ζήτησε συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία ούτως ώστε να μην υπάρχουν σκιές στην υπόθεση, σε περίπτωση που αυτή φθάσει ενώπιον Δικαστηρίου.

Μεταξύ άλλων, ο μάρτυρας αναφέρθηκε σε συγκεκριμένη ημερομηνία κατά την οποία έδωσε χρήματα στον τέως Δήμαρχο Πάφου, επισημαίνοντας ότι μετά που ο Σάββας Βέργας έλαβε το ποσό παρουσιάστηκε σε προεκλογική εκπομπή στο ΡΙΚ.

Ερευνητές του ΤΑΕ απευθύνθηκαν στη συνέχεια στο κρατικό κανάλι και ζήτησαν την συγκεκριμένη εκπομπή, προκειμένου να διαπιστώσουν αν σε αυτή συμμετείχε ο τέως Δήμαρχος Πάφου.

Οι πληροφορίες μας, πάντως, αναφέρουν ότι το ΡΙΚ ανταποκρίθηκε θετικά, βρήκε την εκπομπή και την παρέδωσε στους ανακριτές, οι οποίοι όντως διαπίστωσαν παρουσιά σε αυτή του Σάββα Βέργα.