Συμμαχία για Φαλτσιάνι- Λίστα Λανγκαντ: Τι φοβάται η Κυβέρνηση;

Συμμαχία για Φαλτσιάνι- Λίστα Λανγκαντ: Τι φοβάται η Κυβέρνηση;

Η Συμμαχία Πολιτών σε ανακοίνωση τύπου αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις Φαλτσιάνι και Λίστα Λανγκαντ και διερωτάται τι φοβάται η Κυβέρνηση Αναστασιάδη και έβαλε στο συρτάρι την υπόθεση.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση τύπου

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Σημερινής, που φιλοξένησε δηλώσεις του πληροφοριοδότη-δημιουργού της λίστας Λανγκάρντ Ερβέ Φαλτσιανί, η Κυβέρνηση είναι έκθετη στα μάτια των πολιτών για τον τρόπο που αντιμετώπισε το εν λόγο σκάνδαλο φοροδιαφυγής.

Ο ίδιος ο Φαλτσιανί όχι μόνο αποκαλύπτει πως οι κυπριακές Αρχές αρνούνται να παραλάβουν τα στοιχεία του 2/3 των Κυπρίων πελατών που περιλαμβάνονται στην λίστα της ελβετικής τράπεζας αλλά επιπλέον καταγγέλλει ανυπαρξία πλαισίου καταπολέμησης της φοροδιαφυγής, αβελτηρία και ανυπαρξία βούλησης.

Ως Συμμαχία Πολιτών αναρωτιόμαστε, τι φοβάται η Κυβέρνηση Αναστασιάδη και έβαλε στο συρτάρι την υπόθεση της λίστας Λανγκάρντ;

Τι φοβάται ο κ. Αναστασιάδης και δεν ζητά από τον κ. Φαλτσιανί τα υπόλοιπα ονόματα Κυπρίων φοροφυγάδων;

Ποια μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα επιδιώκει να καλύψει;
Καλούμε τον Έφορο φορολογίας να μας απαντήσει δημόσια γιατί δεν προώθησε την έρευνα και ποίος, εάν δεν λειτούργησε αυτοβούλως, του υπέδειξε την συμπεριφορά αυτή;

Δυστυχώς, η Κυβέρνηση Αναστασιάδη συνεχίζει αδιάκοπα να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στο κουκούλωμα σκανδάλων και στην προστασία φοροφυγάδων.