ΕΛΑΜ για ΑΤΗΚ: Υπέρ της αποκομματικοποιήσης

ΕΛΑΜ για ΑΤΗΚ: Υπέρ της αποκομματικοποιήσης

Σε ανακοίνωση τύπου το ΕΛΑΜ αναφέρει ότι τα αιτήματα τους πρέπει να εισακουστούν και να εξεταστούν με την δέουσα σημασία.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:
Μετά από συνάντηση που είχαμε με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις της ATHΚ και την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το θέμα των ιδιωτικοποιήσεων, θεωρούμε ότι τα αιτήματα τους πρέπει να εισακουστούν και να εξεταστούν με την δέουσα σημασία.

Η μέχρι σήμερα κυβερνητική πολιτική δυστυχώς εξ όσων φαίνεται, δεν είχε σκοπό να διορθώσει κάτι, αντ' αυτού όμως αφού εξυπηρέτησε αλλότρια συμφέροντα, πλέον είναι σε θέση να ξεπουληθεί για τα συμφέροντα των λίγων ιδιωτών.

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) πιστοί στην προεκλογική μας δέσμευση, τασσόμαστε ενάντια στην ιδιωτικοποίηση, αφού πέρα από λόγους Εθνικής ασφάλειας, θεωρούμε ότι η ΑΤΗΚ αποτελεί χτήμα του κυπριακού λαού, ως εκ τούτου πρέπει να εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και δεν θα ανεχθούμε το ξεπούλημα της.

Επιτάσσεται να συζητηθούν οι διάφορες προτάσεις ούτως ώστε ο συγκεκριμένος οργανισμός να εκσυγχρονιστή, να εξυγιανθεί, με διαφανή λειτουργία που θα τον απαλλάξει από τα κακώς έχοντα και θα πατάξει ριζικά τα φαινόμενα διαφθοράς.

Συνοψίζοντας, τονίζουμε ότι ως Κίνημα, τασσόμαστε ενάντια στην αποκρατικοποίηση, αλλά υπέρ της αποκομματικοποίησης