Κύπρια τραπεζική υπάλληλος άρπαξε πάνω από €2 εκατομμύρια από φίλους και συναδέλφους

Κύπρια τραπεζική υπάλληλος άρπαξε πάνω από €2 εκατομμύρια από φίλους και συναδέλφους

Συνολικό ποσό €2.053.000 παραδέχθηκε ότι απέσπασε από συναδέλφους και φίλους της 35χρονη τραπεζική υπάλληλος, η οποία τους έπειθε με υποσχέσεις περί ύπαρξης επενδυτικών σχεδίων με πολύ υψηλές αποδόσεις.

Η παράνομη δραστηριότητα της ύποπτης άρχισε από το 2011 και συνεχίστηκε μέχρι πρόσφατα, οπότε οι παραπονούμενοι επίδοξοι επενδυτές άρχισαν να την καταγγέλλουν στην Αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψή της ενώ χθες προσήχθη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας όπου εκδόθηκε διάταγμα οκταήμερης κράτησής της.

Όπως η ίδια αποκάλυψε στους ανακριτές, τα χρήματα που αποσπούσε τα επωφελήθηκε σε καθημερινή βάση για τρέχοντα καθημερινά έξοδα και διακοπές ως επίσης και για φιλανθρωπικές πράξεις.

Ζητώντας από το δικαστήριο την έκδοση του διατάγματος κράτησης της ύποπτης η κ. Παμπόρη αναφέρθηκε εκτενέστερα στην κατάθεση της 34χρονης, η οποία ομολόγησε ότι τα τελευταία πέντε χρόνια ζούσε μια ψεύτικη ζωή, αφού έλεγε σε όλους ψέματα. Είπε επίσης ότι υπάρχουν δυο ομάδες προσώπων από τα οποία αποσπούσε χρήματα.

Πηγή: Φιλελεύθερος