Υπόθεση ΣΑΠΑ: Καταθέτει ενόρκως σήμερα ο Β.Βασιλείου

Υπόθεση ΣΑΠΑ: Καταθέτει ενόρκως σήμερα ο Β.Βασιλείου

Με την κατάθεση του 4ου κατηγορούμενου Βάσου Βασιλείου συνεχίζεται σήμερα η πολύκροτη υπόθεση του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πάφου στο μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο.

Στην χθεσινή δικάσιμο κατέθεσαν δύο μάρτυρες υπεράσπισης του Φειδία Σαρίκα, ο Νεόφυτος Κουταλιανός που εργάζεται από το Δεκέμβριο του 2014 στα Γραφεία της ΕΔΕΚ Πάφου, και ο λογιστής Σάββας Μιχαήλ και συνέταιρος της P.W.C Coopers.

Ο Ευστάθιος Ευσταθίου άσκησε το δικαίωμα της σιωπής ενώ ο συνήγορος υπεράσπισης του δικηγόρος Σάββας Αγγελίδης κατέθεσε κάποια παραδεκτά γεγονότα του πελάτη του.

Ο μάρτυρας υπεράσπισης του Φ. Σαρίκα, Νεόφυτος Κουταλιανός αναφέρθηκε σε επεισόδιο όταν ο τέως ΓΔ του ΣΑΠΑ Ευτύχιος Μαλληκίδης επισκέφτηκε τον πρώην βουλευτή Φειδία Σαρίκα στο γραφείο του στην Πάφο. Σύμφωνα με τον μάρτυρα ο κύριος Μαλληκίδης έφυγε από το γραφείο, του τότε βουλευτή, κτυπώντας δυνατά την πόρτα πίσω του .

Όταν ο μάρτυρας ρώτησε τον Φ. Σαρίκα, όπως είπε, γιατί έφυγε εκνευρισμένος ο Μαλληκίδης, ο Φ. Σαρίκας , όπως ισχυρίστηκε, του είχε πει ότι ο Ε. Μαλληκίδης τον πίεζε έντονα για να παρέμβει προκειμένου να σταματήσουν οι έρευνες του ΣΑΠΑ.