ΚΥΠΡΟΣ: Αυτοί είναι οι ανώτεροι αστυνομικοί που πήραν προαγωγή- Στα δικαστήρια όσοι έμειναν «απέξω»

ΚΥΠΡΟΣ: Αυτοί είναι οι ανώτεροι αστυνομικοί που πήραν προαγωγή- Στα δικαστήρια όσοι έμειναν «απέξω»

Στο χορό των προαγωγών μπήκε από την Τρίτη (08/08) η Αστυνομία, αρχής γενομένης με τους ανώτερους αστυνόμους.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», οκτώ αξιωματικοί προήχθηκαν διά χειρός Ιωνά Νικολάου. Δεν έλειψαν τα παράπονα, ενώ σίγουρα κάποιοι που θεωρούν εαυτόν αδικημένο θα προσφύγουν στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η κούρσα για τη θέση του Βοηθού Αρχηγού εξελίσσεται με βασικούς διεκδικητές δύο άτομα, τον Δημήτρη Δημητρίου -διευθυντή του γραφείου Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης, και τον Γιώργο Φράγκο, διευθυντή της Αστυνομικής Ακαδημίας. Όπως εκτιμάται, πολύ σύντομα (ίσως και σήμερα) θα πληρωθεί η θέση που κενώθηκε με την αφυπηρέτηση του Βοηθού Αρχηγού Λάμπρου Θεμιστοκλέους.

Οι νέοι ανώτεροι αστυνόμοι που προήχθησαν χθες είναι: Γιαννάκης Χαραλάμπους αστυνομικός διευθυντής Μόρφου, Γιαννάκης Γεωργίου διευθυντής της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, Ιάκωβος Ιωάννου αστυνομικός διευθυντής Λευκωσίας, Νίκος Νίκου αστυνομικός διευθυντής Λεμεσού, Μάριος Χριστοφίδης υποδιοικητής της ΚΥΠ, Χριστόφορος Μαυρομμάτης, διευθυντής τμήματος καταπολέμησης εγκλήματος Αρχηγείου Αστυνομίας, Αντώνης Παπακωνσταντίνου αστυνομικός διευθυντής Αμμοχώστου και Χριστάκης Παπαδημητρίου, αστυνομικός διευθυντής Λάρνακας.

Διαβάστε επίσης:

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συγκλονίζει η κατάσταση 25χρονου Κύπριου- Δεν ήθελε να αποφυλακιστεί επειδή πεινούσε

Πανικός στη δίκη της Κύπριας που έβαζε ούρα στο νερό συναδέλφων της- Παραλίγο δείρουν δικηγόρο