ΔΙΚΗ ΟΡΦΑΝΙΔΗ: Ζητάει να μην φυλακιστεί γιατί έχει προβλήματα υγείας- «Πλήρωσα τα χρέη μου»

ΔΙΚΗ ΟΡΦΑΝΙΔΗ: Ζητάει να μην φυλακιστεί γιατί έχει προβλήματα υγείας- «Πλήρωσα τα χρέη μου»

Με αγόρευση του δικηγόρου υπεράσπισης του Χρήστου Ορφανίδη, συνεχίστηκε σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας η ποινική υπόθεση κατά του επιχειρηματία.

Σύμφωνα με τον «Πολίτη» ο συνήγορος του κ. Ορφανίδη αγόρευσε για μετριασμό της ποινής τονίζοντας μεταξύ άλλων, ότι σοβαρός μετριαστικός παράγοντας αποτελεί το γεγονός ότι ο πελάτης του έχει συμμορφωθεί πλήρως με την απόφαση του δικαστηρίου και έχει αποπληρώσει την παραπονούμενη εταιρεία.

Πρόεβαλε επίσης τα προβλήματα υγείας του επιχειρηματία, λέγοντας ότι ενδεχόμενη ποινή άμεσης φυλάκισής του θα αποβεί αρνητική ως προς τη δυνατότητά του να προβεί σε κάποιας μορφής διακανονισμό και με άλλους πιστωτές, στους οποίους οφείλει χρήματα, κάτι που είναι ο στόχος του.

Επίσης, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο δικηγόρους του Χρήστου Ορφανίδη επεσήμανε τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο πελάτης του.

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία, ζήτησε να μην επιβληθεί άμεση ποινή φυλάκισης, αλλά με αναστολή, ζητώντας κάθε δυνατή επιείκεια.

Η ποινή για τον Χρήστο Ορφανίδη θα ανακοινωθεί στις 26 Σεπτεμβρίου στη 13:00.

Υπενθυμίζεται πως στις 31 Μαΐου, ο κ. Ορφανίδης είχε κριθεί ένοχος σε τέσσερις κατηγορίες, για έκδοση ακάλυπτων επιταγών ύψους 400 χιλιάδων ευρώ προς διαφημιστική εταιρεία.

Διαβάστε επίσης:

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταλείπει σύζυγο και παιδί ο ποδηλάτης- Άγνωστο τι θα συνέβαινε εάν δεν τον εγκατέλειπε

Συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος που παρέσυρε τον 33χρονο ποδηλάτη στη Λεμεσό