Θα πάρει και άλλους μαζί της η Ροζίτα για να γλυτώσουν συγγενείς της- «Κατέστρεψαν το πανεπιστήμιο»

Θα πάρει και άλλους μαζί της η Ροζίτα για να γλυτώσουν συγγενείς της- «Κατέστρεψαν το πανεπιστήμιο»

Φωτιά στα ανώτατα ακαδημαϊκά ιδρύματα της Κύπρου υπόσχεται να βάλει με την κατάθεση που αναμένεται να δώσει εντός των ημερών η πρώην υπεύθυνη λειτουργός έρευνας του ΤΕΠΑΚ Ροζίτα Παυλίδου.

Σύμφωνα με τον «Πολίτη» η Ροζίτα Παυλίδου θέλει να συμπαρασύρει μαζί της και άλλους διοικητικούς λειτουργούς και ακαδημαϊκούς του ΤΕΠΑΚ που, σύμφωνα με τη φρασεολογία που χρησιμοποίησε εκτός της δικαστικής αίθουσας, κατέστρεψαν το πανεπιστήμιο.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η φερόμενη ως εγκέφαλος του σκανδάλου εξέφρασε μέσω του δικηγόρου της την πρόθεση εντός της ερχόμενης εβδομάδας να δώσει στους ανακριτές της υπόθεσης εκτεταμένη κατάθεση, αποκαλύπτοντας ονόματα και ντοκουμέντα, με την οποία θα βρεθούν στο σκαμνί «πρόσωπα που δεν βρίσκονται ενώπιον του δικαστηρίου σήμερα», όπως ανέφερε.

Εάν τα λεγόμενά της πείσουν τους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, αναμένεται να ανοίξει νέος κύκλος συλλήψεων για την υπόθεση πολύ σύντομα. Εμφανώς ευδιάθετη και λιγότερο προβληματισμένη σε σύγκριση με τις πρώτες ημέρες μετά τη σύλληψή της, η Ροζίτα Παυλίδου φαίνεται να έχει λάβει ήδη τις αποφάσεις της.

Σύμφωνα πάντα με τον «ΠΑ» κύριο μέλημά της είναι να απαλλαγούν από τις ευθύνες των κατηγοριών τα συγγενικά της πρόσωπα που παρέσυρε μαζί της στο σκάνδαλο. Αλλά και οι ίδιοι συνεχίζουν να ακολουθούν τις οδηγίες της και να βαδίζουν στην ίδια γραμμή, καθώς ουδείς κατέθεσε το παραμικρό εναντίον της.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΦΟΣ: Ραγίζει καρδιές η παράκληση της οικογένειας του αδικοχαμένου Δημήτρη- Τη Δευτέρα η κηδεία του

Σφοδρή σύγκρουση τριών οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αγίας Νάπας- Στο νοσοκομείο οδηγός

ΚΥΠΡΟΣ: Στα €21,5 εκατ. ανέρχεται η περιουσία των κομμάτων- Ποιο κόμμα είναι το πιο πλούσιο