Διαβούλευση ΔΗΚΟ με κυβέρνηση για άμεση υιοθέτηση πακέτου κοινωνικής συνοχής ύψους 100 εκ. ευρώ

Διαβούλευση ΔΗΚΟ με κυβέρνηση για άμεση υιοθέτηση πακέτου κοινωνικής συνοχής ύψους 100 εκ. ευρώ

Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι τα μέτρα αυτά θα πρέπει να υιοθετηθούν και να αφομοιωθούν μέσα στον προϋπολογισμό του 2019

Στη διαβούλευση με την κυβέρνηση που βρίσκεται το ΔΗΚΟ προκειμένου να υιοθετηθεί άμεσα ένα πακέτο κοινωνικής συνοχής ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ,  αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Πρόεδρος του κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος στο πλαίσιο επίσκεψης του στο Γενικό Νοσοκομείου Πάφου.
 
Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι τα μέτρα αυτά θα πρέπει να υιοθετηθούν και να αφομοιωθούν μέσα στον προϋπολογισμό του 2019 σημειώνοντας παράλληλα πως αυτά έχουν ως στόχο να βοηθήσουν και να στηρίξουν συγκεκριμένες κατηγόριες πολιτών, κοινωνικά ευάλωτων ομάδων, που τα προηγούμενα χρόνια δέχθηκαν ιδιαίτερα βάρη λόγω της οικονομικής κρίσης που μάστιζε την οικονομία και τον λαό όπως είπε. 
 
«Τώρα είναι η ώρα της αποκατάστασης και το ΔΗΚΟ  απαιτεί συγκεκριμένα αντισταθμιστικά  μέτρα κοινωνικής συνοχής να υιοθετηθούν άμεσα », είπε. 
 
Επεσήμανε τέλος πως στην πορεία  το κόμμα του θα συνεχίσει να ζητά περαιτέρω μέτρα κοινωνικής συνοχής, όσο είπε, μπορεί να αντέξει η δημοσιονομική σταθερότητα. 
 
Σημείωσε δε, πως σε καμία περίπτωση, το κόμμα του δεν θα προτείνει μέτρα που θα θέσουν σε κίνδυνο την αξιοπιστία της  Οικονομίας η οποία δεν πρέπει να χαθεί αφού κερδήθηκε μέσα από θυσίες και στερήσεις του λαού, κατέληξε.