Κόβει την ανάσα η θέα από το ψηλότερο κτήριο της Κύπρου (Φωτος & Βίντεο)

Κόβει την ανάσα η θέα από το ψηλότερο κτήριο της Κύπρου (Φωτος & Βίντεο)

Το ύψος του φτάνει τα 135 μέτρα και αποτελείται από 34 ορόφους.

Κόβει την ανάσα η θέα από το ψηλότερο κτήριο της πρωτεύουσας, το 360. Οι εργασίες αποπεράτωσης προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς και τον ερχόμενο Δεκέμβριο το κτήριο θα είναι έτοιμο.

Το ύψος του φτάνει τα 135 μέτρα και αποτελείται από 34 ορόφους. Αντάξιο του ονόματος του καθώς προσφέρει απρόσκοπτη θέα 360 μοιρών και βρίσκεται στην καρδιά της Λευκωσίας επί της Λεωφόρου Μακαρίου, το 360 διαθέτει συνολικά 34 ορόφους που αποτελούνται από 120 διαμερίσματα , εστιατόρια, μπαρ, τέσσερα καταστήματα , σπα , σάουνα, πισίνα , γυμναστήριο και residents club.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Ενώ τα εστιατόρια και το μπαρ στο 33 και 34 όροφο, καθώς και τα καταστήματα στο ισόγειο θα είναι προσβάσιμα στο ευρύ κοινό το σπα, η σάουνα το γυμναστήριο καθώς και το residents club που βρίσκονται στο 10 όροφο θα είναι προσβάσιμα μόνο στους ενοίκους.

Η τιμή διαμερίσματος στον 4ο όροφο είναι 3400 ευρώ το τ.μ. και όσο ανεβαίνει προς τους επάνω ορόφους ανάλογη είναι και η τιμή. Οι τιμές στον 4ο όροφο ξεκινούν από 250,000 ευρώ για ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου, 280,000 ευρώ για διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων και 330,000 ευρώ για διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων.