Μένεις Κύπρο για διακοπές λόγω ακριβών ναύλων; Ειδικές τιμές σε 111 ξενοδοχεία (Κατάλογος)

Μένεις Κύπρο για διακοπές λόγω ακριβών ναύλων; Ειδικές τιμές σε 111 ξενοδοχεία (Κατάλογος)

Παραθαλάσσιες διακοπές με 50 ευρώ το δίκλινο - Δείτε τον κατάλογο με 111 ξενοδοχεία και Ηotel Apartments σε όλες τις πόλεις - Όλες οι τιμές ανά μήνα

Του Σωτήρη Νικηφόρου

Η καλοκαιρινή ζέστη μας ‘’λιώνει’’ ήδη για τα καλά και ήδη αρκετός κόσμος άρχισε να παίρνει τις πρώτες του καλοκαιρινές μέρες άδειας. Άλλοι φεύγουν για το εξωτερικό ενώ άλλοι επιλέγουν φανατικά διακοπές στην Κύπρο αφού έχουμε εξαιρετικές επιλογές ξενοδοχείων σε όλες τις πόλεις και στα ορεινά θέρετρα.

Φέτος, και ειδικότερα αυτή την περίοδο, υπάρχει ακόμα ένας σοβαρότατος λόγος που πολλοί συμπατριώτες μας θα επιλέξουν να μείνουν Κύπρο για τις διακοπές τους και δεν είναι άλλος από τα ακριβά αεροπορικά ναύλα για το εξωτερικό και ειδικά για την Ελλάδα όπου είναι και ο δημοφιλέστερος προορισμός για τους Κυπρίους.

kipro

Ο καθένας λοιπόν ανάλογα και με το… βαλάντιο του κάνει τις επιλογές του. Ο ΠΑΣΥΞΕ, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, σε συνεργασία με πάρα πολλά ξενοδοχεία σε όλες τις πόλεις ετοίμασε τον σχετικό κατάλογο με ειδικές τιμές για μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια. Οι τιμές περιλαμβάνουν και πρόγευμα.

Να σημειώσουμε ότι οι ειδικές τιμές αφορούν συγκεκριμένο αριθμό δωματίων που προσφέρει κάθε ξενοδοχείο ως εκ τούτου απαιτείται ο έγκαιρος προγραμματισμός για να έχει κανείς την ευκαιρία να επωφεληθεί των προσφορών.

Η Newsbomb μας επικοινώνησε με τον Γενικό Διευθυντή του ΠΑΣΥΞΕ Ζαχαρία Ιωαννίδη ο οποίος μας μίλησε για τον κατάλογο και τις ειδικές τιμές: ‘’Παρέχεται η δυνατότητα στους συμπατριώτες μας και ήδη με ικανοποίηση βλέπουμε ότι αξιοποιούν αυτή την ευρύτατη γκάμα που τους προσφέρει ο κατάλογος με περισσότερα από 110 ξενοδοχεία συγκροτήματα και οργανωμένα διαμερίσματα για να κάνουν τις επιλογές του τόσο για παραθαλάσσιες διακοπές όσο και για τα ορεινά θέρετρα.''

Προκρατήστε έγκαιρα για να προλάβετε καλύτερες τιμές - Τι να αποφύγετε

‘’Ανάλογα με τον κάθε μήνα είναι και η τιμή που προσφέρει το κάθε ξενοδοχείο και οι ειδικές προσφορές’’ μας τόνισε ο κ. Ιωαννίδης.. Όσο προχωράμε προς την καλοκαιρινή περίοδο αιχμής αντιλαμβάνεστε ότι και οι τιμές αυξάνονται ανάλογα, γι’ αυτο και η προτροπή μας προς τους συμπατριώτες μας είναι να μην μείνουν πέριξ του Δεκαπενταυγούστου αλλά να αξιοποιήσουν τις καλοκαιρινές μας συνθήκες και θερμοκρασίες και να αξιοποιήσουν τις πιο δελεαστικές προτάσεις. Τον Ιούνιο που τελειώνει τώρα ήταν καλύτερες οι τιμές σε σχέση με Ιούλιο και Αύγουστο’’.

louis phaethon beach

Συγκεκριμένος αριθμός δωματίων κάθε ξενοδοχείο

‘’Όπως είπα και προηγουμένως πρέπει να κλείσουν έγκαιρα δωμάτια για να επωφεληθούν τις τιμές. Τα ξενοδοχεία προσφέρουν συγκεκριμένο αριθμό δωματίων σε αυτές τις τιμές. Θα βρουν δωμάτια σε ψηλότερες τιμές. Όπως συμβαίνει και σε αεροπορικά εισιτήρια π.χ. Ένας συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων είναι σε ειδικές προσφορές και σε χαμηλότερες τιμές και όταν εξαντληθούν ανεβαίνουν οι τιμές. Όσοι κάνουν έγκαιρες προκρατήσεις βρίσκουν φθηνότερα εισιτήρια’’

Απευθείας στα ξενοδοχεία οι κρατήσεις - Ένα εκατομμύριο διανυκτερεύσεις πέρσι

‘’Όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να κάνουν απευθείας τις επαφές τους με τα ξενοδοχεία για να κλείσουν δωμάτια. Πέρσι ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο οι διανυκτερεύσεις Κυπρίων σε ξενοδοχεία και οργανωμένα τουριστικά καταλύματα στην Κύπρο’’.

Τα ακριβά αεροπορικά ναύλα αυξάνουν το ενδιαφέρον

Ο κ. Ιωαννίδης μας ανέφερε ότι ο εκτίμηση του ΠΑΣΥΞΕ είναι ότι φέτος θα υπάρξει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον λόγω της αύξησης των αεροπορικών εισιτηρίων ιδιαίτερα προς την Ελλάδα όπου και είναι ο πιο προσφιλής προορισμός για ταξίδια στο εξωτερικό. ‘’Άρα η πιο σοφή επιλογή και φθηνότερο επιλογή είναι φέτος να κάνουμε διακοπές στην Κύπρο. Σοφότερη, οικονομικότερη και μακρύτερης διάρκειας διακοπές’’ μας ανέφερε ο κ. Ιωαννίδης.

Δεν αυξήθηκαν οι τιμές

‘’Οι τιμές που βρίσκονται στον κατάλογο είναι πολύ καλές. Παρά τις αυξήσεις στα κόστα των ξενοδοχείων οι τιμές δεν ανέβηκαν. Είχαμε διάφορες αυξήσεις στις εισφορές που καταβάλλει ο εργοδότης π.χ. αυξήσεις στα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, τρόφιμα γαλακτοκομικά προϊόντα κτλ. Αλλά και στο ηλεκτρικό ρεύμα. Έχουμε δυστυχώς το προνόμιο να έχουμε τις από τις ακριβότερες τιμές στην ΕΕ σύμφωνα και με την Eurostat τόσο στα τρόφιμα όσο και στο ρεύμα. Παρά τις πιέσεις έγινε συνειδητή προσπάθεια από ξενοδόχους να κρατήσουν στα ΄ίδια επίπεδα τις τιμές’’

Θυμίζουμε ότι ο κατάλογος ξεκίνησε να ισχύει από Απρίλιο και έχει ισχύ μέχρι και τέλος Οκτωβρίου. Με βάση τον κατάλογο, τα ξενοδοχεία που λαμβάνουν μέρος στο πρόγραμμα είναι αυτά στον πιο κάτω πίνακα:

XENODOXIA

Οι χαμηλότερες τιμές ανά πόλη:

Λευκωσία: 7 Ξενοδοχεία ή Hotel Apartments - Δίκλινα δωμάτια από 84 ευρώ μέσα στο επόμενο τρίμηνο..
Λεμεσός: 10 Ξενοδοχεία ή Hotel Apartments - Δίκλινα δωμάτια από 104 ευρώ και studio από 50 ευρώ.
Λάρνακα: 7 Ξενοδοχεία ή Hotel Apartments - Δίκλινα δωμάτια από 80 ευρώ και studio από 80 ευρώ.
Αμμόχωστος: 36 Ξενοδοχεία ή Hotel Apartments - Δίκλινα δωμάτια από 105 ευρώ και studio από 72 ευρώ.
Πάφος: 41 Ξενοδοχεία ή Hotel Apartments - Δίκλινα δωμάτια από 50 ευρώ και studio από 60 ευρώ.
Τρόοδος: 10 Ξενοδοχεία ή Hotel Apartments - Δίκλινα δωμάτια από 32 ευρώ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε ολόκληρο τον κατάλογο με όλα τα ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα ανά πόλη με τις τιμές ανά μήνα.