Ηermes: Ανακοίνωσε τα νέα δρομολόγια για το χειμώνα

Ηermes: Ανακοίνωσε τα νέα δρομολόγια για το χειμώνα

Έντονο το ενδιαφέρον των επιβατών

Νέες επιλογές σε προορισμούς έχουν οι Κύπριοι το φετινό χειμώνα. Από την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019 μέχρι τις 28 Μαρτίου 2019 εντάσσονται συνολικά εννιά νέα δρομολογία προς τα Αεροδρόμια  Λάρνακας και Πάφου. H Hermes ανακοινώνει αύξηση  πέραν των  300.000 θέσεων, ή 9% στις διαθέσιμες επιβατικές θέσεις των δρομολογίων που έχουν προγραμματιστεί για την ερχόμενη χειμερινή πτητική περίοδο, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο 2018-2019.
 
 
Η Hermes ανακοίνωσε ότι στο αεροδρόμιο Λάρνακας ξεκινούν νέα δρομολόγια από το Λβιβ, (Ουκρανία) το Κισινάου (Μολδαβία), την Κρακοβία (Πολωνία) και τα Σκόπια από την αερογραμμή Wizz Air και από τη Βηρυτό από την Aegean Airlines. Προς το Αεροδρόμιο Πάφου ξεκινούν πτήσεις από Βηρυτό (Λίβανο), Κατοβίτσε (Πολωνία)  και Μάλτα μέσω της Ryanair.  Eντάσσεται  παράλληλα και στη χειμερινή περίοδο το δρομολόγιο του Κιέβου. Επιπλέον, αυξάνονται οι πτήσεις σε υφιστάμενα δρομολόγια προς Αθήνα (Cyprus Airways), Τελ Αβίβ (El Al), Φρανκφούρτη (Lufthansa), Μάντσεστερ, Μπέρμιγχαμ (Jet2) και άλλους προορισμούς. 
 
Συνολικά, 70 αεροπορικές εταιρείες δραστηριοποιούνται σήμερα στα διεθνή αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου συνδέοντας την Κύπρο με 120 προορισμούς σε 40 χώρες. 
 
 
Σε δήλωσή της, η Ανώτερη Διευθύντρια Αεροπορικής Ανάπτυξης και Επικοινωνίας της Hermes Airports, Μαρία Κουρούπη, ανέφερε πως με την εισαγωγή νέων δρομολογίων και τον εμπλουτισμό των υφιστάμενων σε κάθε πτητική περίοδο, επιτυγχάνεται σταδιακά ο διαχρονικός στόχος για αντιμετώπιση της εποχικότητας του κυπριακού τουριστικού προϊόντος. «Ως Hermes Airports διατηρούμε συνεργασία με όλους τους φορείς του τουρισμού, ώστε συντονισμένα και στοχευμένα και λαμβάνοντας υπόψη τις νέες τάσεις στον παγκόσμιο τουρισμό να ανοίγουμε σταθερό δίαυλο με νέες αγορές προς την Κύπρο. Ήδη, τα τελευταία χρόνια οι αυξημένες πτήσεις κατά τους χειμερινούς μήνες έχουν συμβάλει σημαντικά στην αύξηση της συνολικής ετήσιας επιβατικής κίνησης», σημείωσε.