Ελ.Τράπεζα: Επιτυχή ολοκλήρωση ενσωμάτωσης συστημάτων-λογαριασμών πρώην Συνεργατικής

Ελ.Τράπεζα: Επιτυχή ολοκλήρωση ενσωμάτωσης συστημάτων-λογαριασμών πρώην Συνεργατικής

"Άκρως απαιτητικό έργο και μια μεγάλη πρόκληση"

Η Ελληνική Τράπεζα ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα την ολοκλήρωση της διαδικασίας Ενσωμάτωσης των συστημάτων, λογαριασμών και δεδομένων των πελατών της πρώην Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας στην Ελληνική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ενισχύεται το Πλαίσιο Αφερεγγυότητας στην Κύπρο

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ενσωμάτωση, η οποία ξεκίνησε πριν από περίπου ένα χρόνο, ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 16 Σεπτεμβρίου 2019, εντός των χρονοδιαγραμμάτων και του προϋπολογισμού που είχαν τεθεί. «Αποτέλεσε ένα άκρως απαιτητικό έργο και μια μεγάλη πρόκληση που δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση του προσωπικού μας», σημειώνει η Τράπεζα.
 
«Από τις 16 Σεπτεμβρίου οι πελάτες μας μπορούν να εξυπηρετηθούν πλήρως από οποιοδήποτε κατάστημα της Ελληνικής Τράπεζας, η οποία διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων στην Κύπρο», προσθέτει.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις από την ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
 
Αναφέρεται, τέλος, ότι η Τράπεζα παραμένει προσηλωμένη στη διαχείριση οποιωνδήποτε θεμάτων προκύψουν και κυριότερα στο στόχο της για άρτια εξυπηρέτηση των πελατών της, τη χρηματοδότηση της ανάπτυξης της πραγματικής οικονομίας και την εδραίωση και διατήρηση της Ελληνικής Τράπεζας στην κορυφή των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων της χώρας.

Πηγή: ΚΥΠΕ