Πώς να εξοφλήσετε το λογαριασμό σας στο Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας

Πώς να εξοφλήσετε το λογαριασμό σας στο Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας καλεί το κοινό να μείνουμε σπίτι και να διευθετήσει τις πληρωμές του μέσω της εφαρμογής (app) του, που είναι διαθέσιμη σε Apple Store για iPhone και Play Store για Android.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας αναφέρει ότι προσφέρει στους καταναλωτές του την Υπηρεσία WBN Mobile Application, μέσω του οποίου παρέχει πρόσβαση στον λογαριασμό υδροληψίας.

Συγκεκριμένα, σημειώνει ότι με το WBN Mobile Application το κοινό μπορεί να εξοφλεί τον λογαριασμό του γρήγορα και απλά, να βλέπει πληροφορίες του λογαριασμού του συμπεριλαμβανομένου και του ιστορικού των τελευταίων 6 διμηνιών και να ενημερώνεται για προγραμματισμένες διακοπές ύδρευσης και με άλλες ανακοινώσεις.

Επίσης, μέσω του WBN Mobile Application μπορεί να βλέπει τις ώρες λειτουργίας του Συμβουλίου και τα τηλέφωνα επικοινωνίας, ενώ μπορεί να αναφέρει περιστατικό διαρροής ή βλάβης στο υδρευτικό δίκτυο.

Επιπροσθέτως, υπάρχει δυνατότητα να επιλέγει και να λαμβάνει τον λογαριασμό του ηλεκτρονικά, καθώς επίσης να αποστέλλει την ένδειξη του μετρητή του σε περίπτωση που η πρόσβαση είναι αδύνατη.

Πηγή: ΚΥΠΕ