Μαρίνα Παραλίμνιου: Πόλος έλξης για την περιοχή

Μαρίνα Παραλίμνιου: Πόλος έλξης για την περιοχή

Πόλο έλξης για την περιοχή της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου αναμένεται να αποτελέσει η μαρίνα Παραλιμνίου.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι η μαρίνα Παραλιμνίου θα περιλαμβάνει 123 διαμερίσματα και επαύλεις δύο μέχρι τεσσάρων υπνοδωματίων. Η προκυμαία και το πάρκο του έργου αναμένεται να αποτελέσουν πόλο έλξης για τη περιοχή, η μαρίνα θα φιλοξενεί σκάφη σε 300 θέσεις ελλιμενισμού, ενώ θα υπάρχει yacht club, καφετέριες, εστιατόρια, χώροι φιλοξενίας και κέντρο υγείας αποκλειστικά για τους ενοίκους».

Ο Rod Taylor, υπεύθυνος πωλήσεων του Οίκου Savills, που ανέλαβε την προώθηση της μαρίνας Παραλιμνίου ανέφερε ότι «η μαρίνα θα αποτελέσει προορισμό για ντόπιους και ξένους αγοραστές. Ο σχεδιασμός και οι επιλογές που έχουν οι πιθανοί αγοραστές, σε συνδυασμό με τα καταστήματα και τους χώρους ψυχαγωγίας, θα αποτελέσουν σημεία αναφοράς για μελλοντικά έργα».

Εξάλλου ο Ανθούλης Κουντούρης, Διευθύνων Σύμβουλος της μαρίνας Παραλιμνίου εξέφρασε ικανοποίηση για τη συνεργασία «με τον Οίκο Savills», πρόσθεσε πως «ο επαγγελματισμός και η εξειδικευμένη εμπειρία τους θα προσδώσουν αξία στο έργο» και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η μαρίνα θα προσφέρει ένα μοναδικό τρόπο ζωής «σε μια από τις πιο ωραίες ακτές της Μεσογείου, όπως είναι ο Πρωταράς».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ιστοσελίδα της μαρίνας Παραλιμνίου στο www.paralimnimarina.com

Πηγη ΚΥΠΕ