Το μεγάλο restart της 9ης Ιουνίου: Τι επαναλειτουργεί

 Το μεγάλο restart της 9ης Ιουνίου: Τι επαναλειτουργεί

Τι επαναλειτουργεί από 9 Ιουνίου - Δείτε αναλυτικά

Από 9 Ιουνίου, επαναλειτουργούν τα εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια, λιμάνια για εξυπηρέτηση κρουαζιερόπλοιων, υπηρεσίες εστίασης για τους εσωτερικούς τους χώρους βάσει των τετραγωνικών τους μέτρων, εσωτερικοί χώροι ξενοδοχείων, θέατρα και σινεμά ανοιχτού τύπου, αθλητικά πρωταθλήματα χωρίς φιλάθλους, νηπιαγωγεία και βρεφονηπιακοί σταθμοί, παιδικές λέσχες, παιδότοποι εξωτερικού χώρου, ολοήμερα θερινά και δημόσια σχολεία με επαναλειτουργία των καντίνων και μαγειρείων για σίτιση μαθητών, καθώς και οι καλοκαιρινές σχολές.

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΛΙΜΑΝΙΑ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
ΘΕΑΤΡΑ ΚΑΙ ΣΙΝΕΜΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ
ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΣΧΟΛΕΣ
Για την 4η και τελευταία φάση χαλάρωσης των μέτρων, δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση, πλην του ότι θέατρα και σινεμά κλειστού τύπου θα επαναλειτουργήσουν αρχές Αυγούστου.

Φεστιβάλ, συναυλίες, δεξιώσεις γάμου και βαφτίσια, καθώς και τελετές αποφοίτησης, μετατέθηκαν για την 1η Σεπτεμβρίου. Την ίδια στιγμή, ο περιορισμός για συναθροίσεις πέραν των 10 ατόμων εξακολουθεί να ισχύει μέχρι τις 24 Ιουνίου.

Στις 8 το πρωί θα αναχωρήσει η πρώτη πτήση με προορισμό την Αθήνα. Λίγες ώρες μετά, στις 12:15 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη άφιξη πτήσης επίσης από την Αθήνα.

Συνολικά θα πραγματοποιηθούν πέντε αφίξεις και πέντε αναχωρήσεις από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας, ενώ πτήσεις θα πραγματοποιηθούν από και προς το Τέλ Αβίβ, τη Σόφια και την Αθήνα.

Στο αεροδρόμιο Πάφου το πτητικό πρόγραμμα θα επαναρχίσει στις 20 του μήνα, με βάση το πρόγραμμα της εταιρείας, που έχει βάση της το αεροδρόμιο της πόλης.

πηγη ΑLPHA