Φθηνές διακοπές στην Κύπρο το επόμενο τρίμηνο

Φθηνές διακοπές στην Κύπρο το επόμενο τρίμηνο

Ευκαιρίες για διήμερες αποδράσεις σε ξενοδοχεία, οργανωμένα τουριστικά διαμερίσματα και αγροτουριστικά καταλύματα δημιουργεί το έκτακτο σχέδιο που ανακοίνωσε χθες το Υφυπουργείο Τουρισμού σε μια προσπάθεια να στηρίξει την απασχόληση στον τομέα του τουρισμού ο οποίος πλήττεται σοβαρά λόγω της πανδημίας.

Το σχέδιο τρέχει από την 1η Σεπτεμβρίου μέχρι τις 30 Νοεμβρίου του 2020 και περιλαμβάνει ευκαιρίες σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου και σε ξενοδοχεία μέχρι και πέντε αστέρων, με προϋπόθεση η ελάχιστη περίοδος της κράτησης να είναι δύο βράδια.

Συγκεκριμένα για τον μήνα Σεπτέμβριο η ανώτατη τιμή για ένα δίκλινο με πρόγευμα ανέρχεται στα 80 ευρώ ανά ημέρα, τον Οκτώβριο στα 70 ευρώ και τον Νοέμβριο στα 60 ευρώ. Αρκετές από τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν προσφέρουν μάλιστα τιμές χαμηλότερες από το ανώτατο όριο που έχει τεθεί. Τις πιο πάνω τιμές έρχεται να επιχορηγήσει με ποσοστό 25% το Υφυπουργείο Τουρισμού, ποσοστό από το οποίο επωφελείται ο πελάτης με επιπλέον 25% έκπτωση στον τελικό λογαριασμό.

Δείτε εδώ τα ξενοδοχεία που συμμετέχουν στο σχέδιο