Αναστολή λειτουργία παιδότοπων και εκθέσεων στην Αθηένου

Αναστολή λειτουργία παιδότοπων και εκθέσεων στην Αθηένου

Αναστέλλονται μέχρι τις 30 Νοεμβρίου στον Δήμο Αθηένου η λειτουργία των παιδότοπων και οι επισκέψεις σε έκθεση για τις δαντέλες βενίς, μετά από σχετικό διάταγμα του Υπουργείου Υγείας. 

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αθηένου αναφέρεται ότι «ενόψει των νέων περιοριστικών μέτρων, που περιλαμβάνονται στο τελευταίο Διάταγμα του Υπουργού Υγείας με ημερομηνία 12 Νοεμβρίου 2020, καλούνται όλοι οι δημότες σε πιστή εφαρμογή των μέτρων για να καταστεί δυνατή η προσπάθεια αναχαίτισης της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού. Ταυτόχρονα, ο Δήμος προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για πλήρη προσήλωση και εφαρμογή στα μέτρα που ισχύουν».

Προστίθεται ότι «στη βάση του Διατάγματος του Υπουργού Υγείας αναστέλλεται η λειτουργία όλων των παιδότοπων που υπάρχουν στον Δήμο Αθηένου μέχρι την 30η Νοεμβρίου. Επίσης μέχρι την ίδια ημερομηνία αναστέλλονται και οι επισκέψεις στην έκθεση με θέμα «Δαντέλες βενίς- Η εξέλιξη της Παράδοσης» που φιλοξενείται στο Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου».

Ο Δήμος Αθηένου, σημειώνεται στην ανακοίνωση «κατανοεί πλήρως τις δυσκολίες που προκύπτουν στη καθημερινότητα κυρίως των μικρών παιδιών, αλλά χρειάζεται από όλους υπομονή και θετικότητα, προκειμένου όλοι μαζί μπορέσουμε να ελέγξουμε την διασπορά του κορωνοϊού».

Πηγή: ΚΥΠΕ