Αυτά τα καταστήματα μπορούν να είναι ανοιχτά σε Λεμεσό-Πάφο

Αυτά τα καταστήματα μπορούν να είναι ανοιχτά σε Λεμεσό-Πάφο

Διευκρινίσεις σε σχέση με την λειτουργία καταστημάτων με εμβαδόν πέραν των 500 τετραγωνικών μέτρων σε Λεμεσό και Πάφο, δίδει μέσω ανακοίνωσής της η ΟΕΒ.

Όπως αναφέρει, «σε σημερινή (26/11) τηλεφωνική επικοινωνία του Αρχηγού της Αστυνομίας κ. Στέλιου Παπαθεοδώρου με τον Γενικό Διευθυντή της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) κ. Μιχάλη Αντωνίου, έχει διευκρινιστεί ότι καταστήματα λιανικού εμπορίου σε Λεμεσό και Πάφο με εμβαδόν πέραν των 500 τετραγωνικών μέτρων, μπορούν να λειτουργούν εφόσον περιορίσουν τον ωφέλιμο/χρησιμοποιούμενο/προσβάσιμο από το κοινό χώρο, στα επιτρεπόμενα τετραγωνικά μέτρα».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «ο κ. Αρχηγός διαβεβαίωσε τον κ. Αντωνίου ότι θα δοθούν οδηγίες στα μέλη της αστυνομικής δύναμης για να μην προβαίνουν σε καταγγελίες, εφόσον τηρούνται τα πιο πάνω μαζί βεβαίως με όλα τα άλλα μέτρα προστασίας της υγείας που προβλέπουν τα Πρωτόκολλα και τα Διατάγματα του Υπουργείου Υγείας».


Εκ μέρους της ΟΕΒ, προστίθεται, «ο κ. Αντωνίου ευχαρίστησε τον κ. Παπαθεοδώρου για την άμεση προσωπική του ανταπόκριση σε ένα φλέγον θέμα που αφορά την επιχειρηματική δραστηριότητα εν μέσω πανδημίας».

Πηγή: Brief