ΥΠΕΣ: Αποζημίωση σε 92 οικογένειες για τις ζημιές από τη θεομηνία

ΥΠΕΣ: Αποζημίωση σε 92 οικογένειες για τις ζημιές από τη θεομηνία

Αποζημίωση σε 92 οικογένειες σε κοινότητες της επαρχίας Λευκωσία, καταβλήθηκε μετά την θεομηνία που έπληξε την περιοχή πριν από λίγες εβδομάδες.

Σύμφωνα με την γραπτή δήλωση του Υπουργού Εσωτερικών Νίκου Νουρή:

Αισθάνομαι ικανοποίηση που με την τεράστια συμβολή και προσπάθεια όλων των συνεργατών μου στο Υπουργείο Εσωτερικών, στην Επαρχιακή Διοίκηση Λευκωσίας, αλλά και την Πολιτική Άμυνα, πετύχαμε τον στόχο που θέσαμε αμέσως μετά τις καταστροφές της πρόσφατης θεομηνίας στις Κοινότητες του Νικηταρίου, του Αστρομερίτη, του Ποταμιού και της Βυζακιάς.

Μετά από μια συντονισμένη και υπεράνθρωπη προσπάθεια, σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, 92 οικογένειες θα δουν στους λογαριασμούς τους το ποσό της αποζημίωσης που έχει καταβληθεί από το κράτος.

Καταβάλλοντας άμεσα, και πριν από τα Χριστούγεννα, τις αποζημιώσεις τους, στόχος μας είναι να κατευνάσουμε όσο το δυνατό περισσότερο τον πόνο των συνανθρώπων μας τις γιορτινές αυτές ημέρες.

Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν να ολοκληρωθούν οι εκτιμήσεις των ζημιών σε ελάχιστο χρόνο δίνοντας μας την δυνατότητα να καταβάλουμε τις ανάλογες αποζημιώσεις.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Κυβέρνηση είναι έμπρακτα δίπλα στους πολίτες αυτού του τόπου.

Χρόνια πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο.

Πηγή: philenews