Ο ΕΦΕΤΗΣ: Οι τρεις Υπερυπουργοί και ο «λατρεμένος» του Νίκαρου (φώτος)

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Οι τρεις Υπερυπουργοί και ο «λατρεμένος» του Νίκαρου (φώτος)

Ο Κυριάκος του ΔΗΣΥ, τα ναρκωτικά, η εκδίκηση, οι ψήφοι της Ελένης και το Μακένζι

ΓΡΑΦΕΙ
Ο ΕΦΕΤΗΣ 

Ο καντινιέρης – Βαρόνος των Ναρκωτικών

narkotika2

Ουυυυυ…

Μα τελικά ο καντινιέρης στο σχολείο δεν πουλούσε ναρκωτικά;

Ρε παιδιά, ο άνθρωπος πουλούσε τυρόπιττες και ταshινόπιττες και βρέθηκε στο επίκεντρο του κυκλώνα.

Μα σκεφτήκατε να ήσασταν στη θέση του; Τι θα παθαίνατε; Ή να ήσασταν στη θέση ενός γονιού, του οποίου το παιδί φοιτά σε εκείνο το σχολείο όπου ο καντινιέρης ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πλασάρει ναρκωτικά; Τι θα παθαίνατε και τι θα κάνατε;

Μα είμαστε σοβαροί ρε;

 

Οι Σαϊεντολόγοι στα σχολεία

scientology

Το θέμα ξέσπασε αφού το «Foundation for a Drug-Free World» πήγε ΑΚΑΛΕΣΤΟ στη Βουλή και άρχισε να ρίχνει βόμβες – αρλούμπες. Χωρίς στοιχεία, χωρίς ίχνος ντροπής, χωρίς καν να είχε δώσει τα όποια στοιχεία ή πληροφορίες είχε στην Αστυνομία.

Αυτό το «Foundation for a Drug-Free World» δεν αναφερόταν πουθενά στην ατζέντα της Επιτροπής ότι θα ήταν προσκεκλημένο στην συγκεκριμένη συνεδρία. Όπως έγραψε στο ρεπορτάζ του ο Γιώργος Μιχαηλίδης, το συγκεκριμένο «foundation» ζήτησε να παρευρεθεί δια τηλεφώνου από τον Πρόεδρο της Επιτροπής, βουλευτή ΚΥΡΙΑΚΟ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ (ΔΗΣΥ – ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ) και αυτός τους έδωσε το ΟΚ.

Όμως τι είναι αυτό το «Foundation for a Drug-Free World»;

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Συνοδικής Επιτροπής επί των αιρέσεων της Εκκλησίας της Κύπρου αυτό το «Foundation for a Drug-Free World, αποτελεί βραχίονα της «Εκκλησίας της Σαϊεντολογία» στην Κύπρο, οργάνωσης η οποία έχει χαρακτηριστεί διεθνώς ως μια από τις πλέον επικίνδυνες παραθρησκευτικές ομάδες, που είναι ταυτοχρόνως καλυμμένη οικονομική επιχείρηση».

 

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ του ΔΗΣΥ

 HADJIYIANNIS1

Κατά τα άλλα ο Κυριάκος Χατζηγιάννης, Βουλευτής ΔΗΣΥ Αμμοχώστου δεν φτάνει που έκανε ΠΑΤΑΤΑ έσπευσε να μας πει ότι δεν θα διστάσει να τους ΚΑΛΕΣΕΙ ΞΑΝΑ στην Επιτροπή του τους εκπροσώπους του εν λόγω «Foundation»…

Άστε που κρατούσε από το χέρι τους εν λόγω και τους γύριζε και στα Σχολεία !!!

Οκκκκ… Εκαταλάβαμε Κυριάκο.

 

Κύπρος – Πώς να εκδικηθείτε κάποιον! (παρά το όνομα, καλύτερα το μάτι - λέει και η παροιμία)

 kids ideal revenge 640 03

Ο ΕΦΕΤΗΣ θα σας πει πώς και πόσο εύκολα μπορείτε να εκδικηθείτε κάποιον στην Κύπρο μας.

Ας πούμε ότι τσακώνονται δυο. Έχουν προσωπικές διαφορές. Ο «Α» και ο «Β».

Πάει ο «Β» βρίσκει ένα τρίτο. Τον «Γ».

Ο «Γ» βρίσκει ένα βουλευτή.

Ο βουλευτής παίρνει τον «Γ» στην Βουλή και την «τραβά» του «Α» ως βαρόνο των ναρκωτικών.

Εδώ κρίνεται και πόσο πολύ θέλετε να εκδικηθείτε τον «Α». Διότι για παράδειγμα όπως με τόση ευκολία λέτε στην Βουλή ότι ο «Α» είναι έμπορος ναρκωτικών, θα μπορούσατε πχ να πείτε ότι ο «Α» είναι ξέρω ‘γω «φονιάς» ας πούμε.

Λοιπόν αφού κάνετε αυτά τα βήματα απ’ εκεί και πέρα τα πράγματα γίνονται εύκολα. Οι δημοσιογράφοι (οι ποιοι;) ως όντα που πλέον ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ, θα μεταδώσουν την «ΕΙΔΗΣΗ – ΣΟΚ» αστραπιαία. Κάποιοι μάλιστα «ΔΑΙΜΟΝΙΟΙ» θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν και τον «Α» και να τον κατονομάσουν με ένα τίτλο πχ όπως αυτό: «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΤΙΝΙΕΡΗΣ ΕΜΠΟΡΑΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ»

Ο «Α» λοιπόν είναι τελειωμένος. Ας αποδείξει ο «Α» ότι δεν είναι έτσι.

Πώς το είπε ο Άντρος; Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ; «Μου ζητούν να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας». Αυτό είπε.

Ε, αυτό ισχύει στην Κύπρος μας παιδιά.

 

Συλλούρη ανέλαβε δράση

 opinion syllouris 770x580

Μα γίνεται Συλλούρη μου όποιος βουλευτής θέλει να προσκαλεί όποιον θέλει στις Επιτροπές έτσι στα πρόχειρα; Τηλεφωνικώς;

Βάλε ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ Δημήτριε…

 

Η ώρα του ΝΑΤΟ πλησιάζει…

 NATO9

Παιδιά, μήπως άρχισαν να αυξάνονται οι φωνές και οι συζητήσεις περί ΝΑΤΟ ως καταλύτης της λύσης;

Δεν ξέρω αν θα γίνει ποτέ αυτό, αλλά είμαι βέβαιος ότι η Άγκυρα ΔΕΝ θα αποδεχτεί ΠΟΤΕ να μην διατηρήσει ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ και ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ μετά τη λύση.

Οπόταν μην αγχώνεστε διότι λύση ΔΕΝ έχει. Άρα ούτε και ΝΑΤΟ.

 

Κατεδαφίζεται το Κτήμα Μακένζι

 makenzi

Σε 12 μέρες το Κτήμα Μακένζι πρέπει να είναι κατεδαφισμένο.

Και τρέχουν όλοι τώρα να προλάβουν. Διότι την 15η Φεβρουαρίου ο Κώτσιος, ο Υπουργός Εσωτερικών θα πρέπει να εμφανιστεί ενώπιον του Δικαστηρίου για να εξηγήσει γιατί δεν φρόντισε για την κατεδάφιση του εστιατορίου, όπως είχε διαταχθεί από το Δικαστήριο.

Διότι από τις 25 Οκτωβρίου 2017 εκκρεμούσε παρακοή διατάγματος στον υπουργό Εσωτερικών και την οποία ζήτησε εκ νέου ο δικηγόρος του Τουρκοκύπριου ιδιοκτήτη.

Οπόταν παιδιά, τέρμα το ΦΑΓΟΠΟΤΙ με τις τ/κ περιουσίες. Ό,τι κάνατε, κάνατε. Τελείωσε το θέμα.

 

Οι σταυροί της Θεοχάρους

 ELENI

Ο ΕΦΕΤΗΣ είπε πολλές φορές στην ΕΛΕΝΑΡΑ μας, την Θεοχάρους, να μην κατέλθει εκ νέου υποψήφια στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ και ότι θα ήταν καλύτερα για την ίδια να κοιτάξει τι θα κάνει μετά τον Μάιο του 2019.

Η ίδια θεώρησε ότι θα έπρεπε να κατέλθει εκ νέου ως υποψήφια ΑΥΤΗ τη φορά με το ΔΗΚΟ.

Της ευχόμαστε βεβαίως τα καλύτερα.

Όμως πόσους σταυρούς πήρε η ΕΛΕΝΗ μας στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις;

Το 2009 στις Ευρωεκλογές, υποψήφια τότε με τον ΔΗΣΥ έλαβε 58.596 σταυρούς προτίμησης.

Το 2014 στις Ευρωεκλογές, υποψήφια ξανά με τον ΔΗΣΥ (αφού εκλέγηκε μετά τον εγκατέλειψε) έλαβε 57.948 σταυρούς προτίμησης.

Στις Βουλευτικές του 2016, έκανε την πατέντα που κατέβηκε Βουλευτίνα αλλά δεν αποδέχτηκε την έδρα, και έλαβε τότε 3.788 σταυρούς προτίμησης.

Τώρα, στις 26 Μαΐου 2019 στις Ευρωεκλογές, αυτή τη φορά στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ, πόσους σταυρούς θα λάβει;

Για να δούμε…

 

Οι 3 ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟΙ και ο «λατρεμένος» του Νίκαρου

n NIKOS ANASTASIADIS 628x314

Ο Νίκαρος όπως γνωρίζετε έχει 11 υπουργούς και ένα Κυβερνητικό Εκπρόσωπο. Έχει και την Κλέλια και τον Βίκτωρα. Έχει και μερικούς άλλους εκεί γύρω του στο Λόφο.

Αλλά ποιοι πραγματικά κάνουν κουμάντο από τους έντεκα υπουργούς; Σε ποιους έχει «αδυναμία» ο Νίκαρος και τους εμπιστεύεται; Ποιοι από τους έντεκα μπορούν να του αλλάξουν γνώμη και τον επηρεάζουν πολιτικά;

Ο ΕΦΕΤΗΣ επειδή ξέρει τα παρασκήνια, σας ενημερώνει λοιπόν για τα σχετικά:

Ο Νίκαρος έχει σε τέσσερις από τους έντεκα υπουργούς ιδιαίτερη αδυναμία. Από αυτούς τους τέσσερις οι δυο είναι ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟΙ Α’, ο ένας ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟΣ Β’ και ο τέταρτος ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΣ ή ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟΣ Α* (ή «A STAR» όπως λεν και στο EnglishSchool τους άριστους των αρίστων).

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ. Επίσημα: Υπουργός Εσωτερικών. Ανεπίσημα: Υπερυπουργός Α’.

petridis

Ο Κώτσιος είναι ένας από τους υπουργούς που δεν «φοβάται» τον Νίκαρο. Άλλωστε τον ζει εδώ και πολλά χρόνια αφού πριν το 2013 ήταν μαζί με τον Νίκαρο στον ΔΗΣΥ ως Διευθυντής Γραφείου Προέδρου. Οπόταν τον ξέρει πολύ καλά. Μπορεί να τον «καλμάρει», μπορεί να του αλλάξει γνώμη, μπορεί γενικώς να κάνει πολλά πράματα. Έχει τρομερή επιρροή στον Πρόεδρο τον Νίκαρο.

ΧΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ. Επίσημα Υπουργός Οικονομικών. Ανεπίσημα: Υπερυπουργός Α’.

georgiadis30994

Ο Χάρης όπως και ο Κώτσιος ζει τον Αναστασιάδη από πολύ κοντά εδώ και χρόνια. Περισσότερα απ’ όσα ο Κώτσιος. Αφού πριν τον Πετρίδη, Διευθυντής Γραφείου του Νίκαρου στον ΔΗΣΥ διετέλεσε και ο Χάρης όπως και Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος επί Αναστασιάδη. Ο Χάρης είναι ΧΑΡΑΤΣΟΣ στην διακυβέρνηση Νίκαρου. Έχει επίσης τρομερή επιρροή, όπως και ο Πετρίδης, στον Πρόεδρο ιδιαίτερα σε ζητήματα Οικονομίας αλλά όχι μόνο.

ΙΩΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ. Επίσημα: Υπουργός Δικαιοσύνης. Ανεπίσημα: Υπερυπουργός Β’.

ionas

Ο Ιωνάς είναι Υπερυπουργός Β’ διότι δεν έχει τόοοοση επιρροή όση οι Κώτσιος και Χάρης αλλά έχει πολύ περισσότερη επιρροή απ’ ότι όλο τον υπόλοιπο περίγυρο του Νίκαρου. Ο Ιωνάς έχει συνεργασία με τον Αναστασιάδη χρόνια. Βασικά έχει την μεγαλύτερη χρονική συνεργασία με τον Αναστασιάδη απ’ όλους τους άλλους Υπουργούς και απ’ όλο τον περίγυρο του Προέδρου. Έχει ισχυρές προσβάσεις στην κομματική βάση του ΔΗΣΥ, ιδιαίτερα στην Επαρχία Λευκωσίας. Μπορεί και επηρεάζει τον Νίκαρο σε διάφορα ζητήματα, από θέματα της αρμοδιότητάς του έως θέματα στρατηγικής και πολιτικής που έχουν να κάνουν κυρίως με εκλογές.

 

ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ. Επίσημα Υπουργός Εξωτερικών. Ανεπίσημα: Υπερυπουργός «Α STAR» ή «ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΣ».

nikos christodoulides

Ο Χριστοδουλίδης αν και με την λιγότερη χρονικά συνεργασία με τον Νίκαρο απ’ ότι Ιωνάς, Πετρίδης και Χάρης, είναι το Α και το Ω για τον Αναστασιάδη. Βασικά να σας το πω με τρεις λέξεις: Ό,τι πει γίνεται! Αυτό τα λέει όλα. Του έχει απίστευτη αδυναμία ο Νίκαρος και τον συμβουλεύεται σχεδόν ΓΙΑ ΟΟΟΟΛΑ τα θέματα συμπεριλαμβανομένου και του ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ.

Θα ήταν όμως παράλειψη να μην γράψουμε και για έναν πέμπτο παίκτη στο Προεδρικό που είναι ο Πρόδρομος Προδρόμου, ο οποίος έχει την δεύτερη μεγαλύτερη χρονική συνεργασία με τον Νίκαρο μετά τον Ιωνά.

cna t3e71ebab9fc3464aba54ba6b3502937a

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ του Νίκαρου, παίζει τον δικό του ρόλο στην διαμόρφωση της πολιτικής του Αναστασιάδη.