Ο ΕΦΕΤΗΣ: Τι σκέφτεται ο Άντρος και κατσούφιασαν στο ΑΚΕΛ & η λύση για Εφεδρεία

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Τι σκέφτεται ο Άντρος και κατσούφιασαν στο ΑΚΕΛ & η λύση για Εφεδρεία

Οι μαθητές που δεν θέλουν, οι γονείς που δεν ξέρουν και το Υπουργείο που απέχει – Με ποιον θύμωσε ο Αβέρωφ – ο ροζ Γρίβας και ο Συλλούρης

ΓΡΑΦΕΙ 
Ο ΕΦΕΤΗΣ

Ωεεεεεωωωωωωω οι μαθητές δεν θέλουν!!!

MATHKYR

Μα τι πιεστικοί άνθρωποι που είστε;

Δεν θέλουν τα παιδιά σιόρ εξετάσεις στο 4μηνο!!!

Σόνι και καλά εσείς να βάζετε τα παιδιά εξετάσεις και έτσι να φαίνεται η γύμνια τους;

Τα παιδιά προτιμούν να πηγαίνουν σχολείο, ήσυχα και χαλαρά, να κάνουν καμιά πορεία διαμαρτυρίας και να καταδικάζουν το ψευδοκράτος και αν μάλιστα συμπέσει η επέτειος Σαββατοκυρίακο να κάνουν την πορεία τους Παρασκευή. Γιατί άλλωστε να χαλούν το ΣΚ τους δηλαδή; Έχουν καλύτερα πράματα να κάνουν το ΣΚ απ’ ότι πορείες. Να κουνοshιαλλιάζουν σε cafes και στον καναπέ.

 

Οι Γονείς που ζουν; Το Υπουργείο;

mathites

Ρε παιδιά, ώρες ώρες διερωτώμαι πραγματικά. Οι Γονείς και το Υπουργείο που ζουν; Στον Άρη;

Γιατί δεν αντιγράφουν πρακτικές ιδιωτικών σχολείων που αποδεδειγμένα πετυχαίνουν; Θα ανακαλύψουν την ταshινόπιττα;

Δόξα τω Θεώ έχουμε πολύ αξιόλογα ιδιωτικά σχολεία που αξίζουν αντιγραφής της μεθοδολογίας τους και με χρόνια εμπειρίας στο θέμα.

46 χρόνια εμπειρίας το «GC School of Careers»

56 χρόνια εμπειρίας το «Grammar School»,

αλλά έχεις και το English School με 119 χρόνια εμπειρίας.

Πηγαίνετε εκεί, καθίστε μια βδομάδα μαζί τους, να σας πουν το «τρικ» και αντιγράψετέ το.

Τι βασανίζεστε με 4μηνα, 3μηνα, εξετάσεις ή όχι, αξιολόγηση ή όχι;

 

Ο Δημήτρης

ΛΑΘΟΣ Δημήτρη μου. ΛΑΘΟΣ.

 

ΕΦΕΔΡΕΙΑ – Η ΛΥΣΗ

εφεδρεια

Ο Δημήτρης Δημητρίου μπορεί να επανορθώσει ως εξής:

Να καταθέσει Πρόταση Νόμου, ώστε όσοι εντοπιστούν (αφού ούτως ή άλλως θα τους εντοπίζουν σε Αεροδρόμια, Λιμάνια και Οδοφράγματα – όπως γίνεται με τις τροχαίες παραβάσεις) που δεν γράφτηκαν έφεδροι να πληρώσουν πέναλτι 1000 ευρώ ανά έτος που έπαιζαν πελλόν.

Δηλαδή, κάποιος που «έπαιξε πελλό» 10 χρόνια, να πληρώσει πρόστιμο 10,000 ευρώ. Κάποιος που δεν γράφτηκε εδώ και 15 χρόνια να πληρώσει 15,000 ευρώ και πάει λέγοντας.

Αυτό θα ήταν μια καλή λύση, για να δείξετε κιόλας ως Πολιτεία ότι δεν θεωρείτε ηλίθιους αυτούς που πάνε Εφεδρεία και χάνουν και χρόνο και μεροκάματα

 

Ο ροζ Γρίβας και οι εγκέφαλοι…

grivas2

Ανεγκέφαλοι πήγαν και έριξαν μπογιά ροζ στο μνημείο επί του κρησφύγετου και του τάφου του Γρίβα.

Και τότε προκλήθηκε παροξυσμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το λυπηρό είναι πως άνθρωποι που το παίζουν προοδευτικοί έβγαλαν χολή και μίσος επικροτώντας εμμέσως πλην σαφώς το τραγικό συμβάν.

Διότι περί τραγικού συμβάντος πρόκειται, και τραγικό θα είναι σε όποιο μνημείο κι’ αν γίνει αυτό. Είτε του Γρίβα, είτε του Αυξεντίου, είτε του Μακαρίου, είτε του Δώρου Λοΐζου.

Κατά τα άλλα βρισκόμαστε στο 2019… υποτίθεται!!!

 

Συλλούρη; Ξέρεις κάτι;

sylloryydyd1

Συλλούρη μου, ξέρω ότι είχες κάτι προσλήψεις πρόσφατα στη Βουλή. Ξέρω ότι επιλέγηκε η ικανότερη.

Αλλά ρε Δημήτρη μου, στείλτε μια ειδοποίηση στους ανθρώπους που ενδιαφερθήκαν και απέστειλαν και CV και πέστε τους τα …μαντάτα!!!

Εν κρίμα να περιμένουν άδικα!

 

Θύμωσε ο Αβέρωφ με Φουρλά

αωεροφ

Διαβάσατε τι έγραψε ο ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ την Παρασκευή;

Έγραψε ότι ο Αβέρωφ έγινε έξω φρενών με διάφορους δελφίνους που διαρρέουν δεξιά και αριστερά ότι «δέχονται πιέσεις για να βρεθούν στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ».

Μάλιστα ο Πάφιος Αρχηγός έτριξε τα δόντια σε συγκέντρωση στη Λεμεσό και τους είπε δυο φορές για να το τονίσει ότι «Ο ΔΗΣΥ ούτε πιέζει ούτε πιέζεται» από τον οποιοδήποτε. Και θα το ξαναπώ είπε ο Αβέρωφ: Ο ΔΗΣΥ δεν πιέζει κανένα να βρεθεί στο τιμημένο ψηφοδέλτιο του. Ούτε και πιέζεται από κανένα για να βάλει κάποιον στο ψηφοδέλτιο του.

Ωεωωωωω για ποιον έλεγε λέτε; Φουρλά μου ακούς; 

 

Τι σκέφτεται ο Άντρος και κατσούφιασαν στο ΑΚΕΛ…

αντρος

Τον Ιούνιο του 2020 το ΑΚΕΛ προχωρεί στο 23ο Συνέδριο κάτι που σημαίνει ότι ανανεώνεται και η Ηγεσία για άλλα πέντε χρόνια.

Όπως σας είπα και παλαιότερα υποτίθεται ο Άντρος Κυπριανού «αφυπηρετεί» πολιτικά (αφού ούτως ή άλλως τον Σεπτέμβριο του 2020 θα γίνεται 65 ετών) και θα αφήσει τα ηνία σε άλλο Αρχισύντροφο.

Για την θέση του Γενικού Γραμματέα προορίζεται ένας εκ των δυο, Στέφανος Στεφάνου ή Γιώργος Λουκαΐδης με τον πρώτο ωστόσο να συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες.

Ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν εκ νέου. Διότι ο Σύντροφος μου ο Αντρίκκος φαίνεται να κάνει δεύτερες σκέψεις και θέλει να παραμείνει ως ΓΓ του κόμματος για άλλη μια θητεία.

Σκέψεις που δημιούργησαν έντονο κατσούφιασμα στο ΑΚΕΛ.

Αλλά να σας πω κάτι: ο Άντρος θα είναι βουλευτής μέχρι το 2021. Ε, το 2020 είναι λογικό να φύγει από ΓΓ του Κόμματος και να παραμείνει άλλο ένα χρόνο ως απλός Βουλευτής; Δεν κάνει πολιτικά νόημα.

Το καλύτερο συνεπώς, είναι να παραμείνει ο Άντρος μας ως το 2021 που τελειώνει και η θητεία του ως Βουλευτής και τότε ας αποχωρήσει και να αναλάβει άλλος ΓΓ.

Να σας το πω αλλιώς: Κανονικά από μόνοι τους ΣΤΕΦΑΝΟΣ και ΛΟΥΚΑΙΔΗΣ αλλά και η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ θα πρέπει να το προτείνουν αυτό, και να μην περιμένουν τον Άντρο να το προτείνει!

Είναι και θέμα σεβασμού άλλωστε Σύντροφοι μου…