Ο ΕΦΕΤΗΣ: Μεταγραφές σε ΔΗΣΥ & ΑΚΕΛ (ποιος και ποια εντάσσονται στους 2 μεγάλους)

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Μεταγραφές σε ΔΗΣΥ & ΑΚΕΛ (ποιος και ποια εντάσσονται στους 2 μεγάλους)

Μια Σκαλιώτισσα στο Τόκυο – Ποιους έκανε η Κουέβα ευτυχισμένους – Γιατί ο Νικόλας «την είπε» στους Αμμοχωστιανούς - Να δώσουμε Τύμπου να πάρουμε Αμμόχωστο, έτσι θέλουν οι Βαρωσιώτες;

ΓΡΑΦΕΙ
Ο ΕΦΕΤΗΣ

Χαράς το μάτι, Πρόεδρε…

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΛΥΠΗΜΕΝΟΣ

Πήγε ο άνθρωπος μια φορά να βολτάρει στα καταστήματα της Λεμεσού και σκουντούφλησε και έσπασε το πόδι του.

Χαράς το μάτι που σου εβάλαν Νίκαρε μου…

Ξέρω όμως ποιοι φταίνε. Οι Αμμοχωστιανοί…

 

Οι Αμμοχωστιανοί πήγαν στο Προεδρικό αντί στο συρματόπλεγμα…

ΑΛΕΞΗΣ ΓΑΛΑΝΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ

Πήγαν οι Αμμοχωστιανοί, που λέτε, την περασμένη Παρασκευή (28/6) έξω από το Προεδρικό να διαμαρτυρηθούν.

Μα για ποιο πράμα;

Για την Αμμόχωστο, φώναζαν, να την σώσει το Προεδρικό.

Μάλιστα.

Καταλάβατε ένα πράμα; Είμαστε πελλότοπος. Τέλος!

Μάνα μου, η Αμμόχωστος είναι κατεχόμενη από τον Αύγουστο του 1974. Δηλαδή εδώ και 45 χρόνια. Και έκαναν διαδήλωση προχτές για να σωθεί η Αμμόχωστος;

Ένα ωραίο σημείο όμως είναι αυτό που υπέδειξε και ο Νικόλας Παπαδόπουλος:

Οι διαδηλώσεις να γίνονται στο συρματόπλεγμα και όχι έξω από το Προεδρικό, τους είπε.

Και έχει δίκαιο…

 

Ερώτημα προς Αμμοχωστιανούς

ΑΜΜΟΧΩΣΤΙΑΝΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ

Δηλαδή οι Τούρκοι μας έδωσαν πίσω την Αμμόχωστο ή έχουν διάθεση να δώσουν πίσω την Αμμόχωστο και αρνήθηκε ο Νίκαρος ή οποιοσδήποτε άλλος Πρόεδρος;

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

 

Να μας δώσουν Αμμόχωστο και να τους δώσουμε Τύμπου. Δέχεστε;

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΥΜΠΟΥ ΕΡΤΖΙΑΝ

Το deal είναι το εξής: Να μας δώσουν την περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου και να τους αναγνωρίσουμε το αεροδρόμιο Τύμπου και το λιμάνι της Αμμοχώστου.

Αυτή είναι η πρόταση των Τουρκοκυπρίων, την οποία επανέλαβε και ο Μουσταφά Ακκιντζί πριν μερικές μέρες.

Σε αυτό το deal ποιοι θα πουν ναι;

Πάντως όλοι οι μη Αμμοχωστιανοί μάλλον θα πουν ΟΧΙ.

Οι Αμμοχωστιανοί όμως τι λένε; Δέχονται; Θα πουν ΝΑΙ; Δηλαδή «ας πάρουμε εμείς τις περιουσίες μας πίσω και ό,τι θέλει ας γίνει με το κυπριακό και με τους άλλους»;

 

Γιατί ο Νικόλας «την είπε» στους Αμμοχωστιανούς;

ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Γιατί όμως ο Νικόλας Παπαδόπουλος «την είπε» στους Αμμοχωστιανούς, όπως γράψαμε στο πιο πάνω σχόλιο;

Να σας πω γιατί. Διότι «τα άστρα άρχισαν να ευθυγραμμίζονται» και κατά πάσα πιθανότητα ο Νικόλας θα βρίσκεται ο ίδιος στο ΛΟΦΟ από το 2023.

Οπόταν, έξυπνα, έκανε μια δήλωση από τώρα, ότι «για θέμα αρχής οι διαδηλώσεις πρέπει να γίνονται στο συρματόπλεγμα και όχι στο Προεδρικό» διότι σε μερικά χρόνια μια παρόμοια διαδήλωση θα λάβει χώρα έξω από το Προεδρικό όταν θα είναι ο ίδιος Πρόεδρος. Οπόταν τότε, θα βγει και θα πει: «διαχρονική μου θέση ήταν αυτή. Την είπα και το 2019 όταν ήμουν μάλιστα αντιπολίτευση».

Σωστόοοοοοοοος ο παίκτης μας.

 

Μα συνέλαβαν τον διευθυντή του ΝΙΚΑΡΟΥ στην Ρουμανία; (τι πραγματικά έγινε)

ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ JPEG

Μα ακούσατε τι έγινε;

Σύμφωνα με την Ιστοσελίδα ΔΙΑΛΟΓΟΣ και τον δημοσιογράφο Γιάννη Κακαρή, συνέλαβαν τον Διευθυντή Γραφείου Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ρουμανία, επειδή ενεπλάκη σε επεισόδιο.

Μάλιστα, η σύλληψη, όπως γράφει το ρεπορτάζ, έγινε όταν το αεροσκάφος ετοιμαζόταν για απογείωση με προορισμό τη Λάρνακα, και ο πιλότος σταμάτησε τη διαδικασία απογείωσης και ήρθε αστυνομία και συνέλαβε το νεαρό Διευθυντή μαζί με την παρέα του.

Αργότερα όμως, χθες Σάββατο δηλαδή, ο Πέτρος Δημητρίου εξέδωσε ανακοίνωση και διαψεύδει τα όσα γράφτηκαν από την ΧΑΡΑΥΓΗ (και αναδημοσιεύτηκαν στον ΔΙΑΛΟΓΟ).

Ο ΕΦΕΤΗΣ, ξέρει τι έγινε. Ζητήθηκε από τις αερογραμμές να παραδώσει την χειραποσκευή του διότι εντός του αεροπλάνου δεν υπήρχε πλέον χώρος. Ο Πέτρος αρνήθηκε και προκλήθηκε συζήτηση με την αεροσυνοδό. Αργότερα η εταιρεία του πρότεινε αν ήθελε να ταξιδέψει προς Λάρνακα με την επόμενη πτήση και του κάλυψαν και τα έξοδα.


Μια σκαλιώτισσα στο Τόκυο…

ΑΝΝΙΤΑ ΤΟΚΥΟ 4

Ω ναιιιιιιι

Μα δεν είδατε ποια νεαρή βουλευτής πήγε στο Τόκυο και βομβάρδιζε τα social media με φωτογραφίες της σε κάθε της φάση στην Πρωτεύουσα της Ιαπωνίας.

Από τα αλώνια, στα σαλόνια ένα πράμα.

Ποιος σου το «παραλάλησε» Αννίτα μου, από μισθοσυντήρητη υπάλληλος στη Σκάλα να βρεθείς στο Τόκυο σε business class και να τους κάνεις όλους show…

Ο λόγος βεβαίως για την ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, την βουλευτή του ΔΗΣΥ Λάρνακας.

Η Αννίτα πήγε στο ΤΟΚΥΟ ως επικεφαλής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας στη Διάσκεψη Κορυφής Γυναικών Πολιτικών Ηγετών.

Άντε και εις ανώτερα Αννίτα μου… (α στο μεταξύ ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ εξέδωσε προχθές ανακοίνωση ότι προχωρά με το ξεχόρτισμα ώστε οι Συνδημότες σου να μπορούν να περπατούν άφοβα στα πεζοδρόμια της Σκάλας).

ΑΝΝΙΤΑ ΤΟΚΥΟ 3

ΑΝΝΙΤΑ ΤΟΚΥΟ 2

ΑΝΝΙΤΑ ΤΟΚΥΟ

 

Κουέβα ολέεεεεε. Τους τρέλλανε όλους!

ΚΟΥΕΒΑ2

Όχι ο Κουέβα. Η Κουέβα. Ξέρετε ποια είναι;

Είναι η Πρόεδρος της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης και λέγεται Γαβριέλα Κουέβα (Gabriela Cuevas Barron).

Βρέθηκε η Κουέβα μας λοιπόν στην Κύπρο και τους ξετρέλλανε ΟΛΟΥΣ!!!!!

Και τον Συλλούρη μας, και τον ΝΙΚΑΡΟ μας αλλά και όλο τον αντρικό πληθυσμό που συμμετείχε στις επαφές που είχε η Κουέβα.

Ο ΕΦΕΤΗΣ μάλιστα έμαθε πως κάποιοι ενώ δεν θα έπρεπε να συμμετείχαν προσπάθησαν και επεδίωξαν να βρίσκονται και αυτοί εκεί για να θαυμάσουν την ωραία ΚΟΥΕΒΑ.

Κουέβα ΟΛΕΕΕΕΕΕΕ (δείτε τα χαμογελάκια του Συλλούρη και του Νίκαρου στις πιο κάτω φωτο και θα καταλάβετε τι εννοώ)

 ΚΟΥΕΒΑ5

ΚΟΥΕΒΑ7ΚΟΥΕΒΑ6

ΚΟΥΕΒΑ1

ΚΟΥΕΒΑ4

ΚΟΥΕΒΑ3

 

Οι μεταγραφές σε ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ…

vouli 8

Όπως σας υποσχέθηκα από την προηγούμενη Κυριακή, σας φέρνω παρασκηνιάκι για ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ.

Παρασκήνιο που θα προκαλέσει αναταράξεις, κυρίως στο ΑΚΕΛ διότι εκεί κάποιοι θα «πάρουν» το μήνυμα ότι η θητεία τους στην Βουλή τερματίζεται το 2021 και ότι στο κόμμα εισέρχονται πλέον και άλλα πρόσωπα.

Λοιπόν. Ένα πολιτικό πρόσωπο, δευτεροκλασάτο μέχρι σήμερα της πολιτικής σκηνής προσχωρεί στον ΔΗΣΥ και ένα άλλο πρόσωπο στο ΑΚΕΛ…

 

Ο Αποστόλου στο ΔΗΣΥ

ΑΝΤΡΕΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Ναι. Καλά καταλάβατε. Πρόκειται για τον νυν Εκπρόσωπο Τύπου της Συμμαχίας Πολιτών, Αντρέα Αποστόλου, ο οποίος θεωρείται φέρελπις πολιτικός αλλά οι συγκυρίες στην Συμμαχία Πολιτών, η οποία καταποντίστηκε, τον ανέδειξαν μεν αλλά δεν τον βοήθησαν να προβληθεί και ξεδιπλώσει το πολιτικό του ταλέντο στο βαθμό που θα ήθελε.

Ο Αντρέας Αποστόλου λοιπόν βρίσκεται στον «χάρτη» της Πινδάρου, ως «μια καλή προσθήκη» στο κόμμα, και ο Αβέρωφ Νεοφύτου, γνωστός για την ικανότητά του ως scout, τον έχει εντοπίσει εδώ και καιρό, όπως πληροφορείται Ο ΕΦΕΤΗΣ.

Η Συμμαχία του Λιλλήκα ούτως ή άλλως βαίνει προς την έξοδο της πολιτικής ζωής αλλά αυτό δεν σημαίνει πως στελέχη της, ικανά, δεν θα συνεχίσουν την πολιτική τους δράση μέσα από άλλες πλατφόρμες ή κόμματα, όπως μου είπε κάποιος που ξέρει… και μένω ως εδώ.

 

Η ΑΝΝΑ Θεολόγου στο ΑΚΕΛ

ΑΝΝΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ

Από την άλλη, στο ΑΚΕΛ ψήνεται μια πιο «γερή» μεταγραφή. Πρόκειται για την ΑΝΝΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ, η οποία ΚΑΙ αυτή ήταν του Λιλλήκα, η οποία εκλέγηκε Βουλευτής μαζί με την Συμμαχία αλλά μετά ανεξαρτητοποιήθηκε.

Η Άννα Θεολόγου, απ’ ότι μαθαίνει ο ΕΦΕΤΗΣ, «ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ του ΑΚΕΛ», είναι πολύ καλή στα Οικονομικά, προωθεί λύσεις και προτάσεις που είναι υπέρ του πολίτη και γενικώς αν και νέα στην πολιτική απέκτησε αρκετό κοινό που την πιστώνει για την κοινοβουλευτική της δράση σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από βουλευτές με περισσότερες θητείες στο CV τους.

Η μεταγραφή της Θεολόγου στο ΑΚΕΛ θα γίνει όπως εκτιμούν σύντροφοι του ΕΦΕΤΗ θα γίνει «σύντομα» και σίγουρα η Θεολόγου θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο των ΝΕΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ του ΑΚΕΛ το 2021.

 >>> Παρασκήνιο Newsbomb

Λοιπόν φολκς. Επύρωσα. Πάω για βουτιές. Τα λέμε. Ciaooooooo