Ο ΕΦΕΤΗΣ: Ο Αναστασιάδης έχει και γιο. Ποιος είναι… (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ)

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Ο Αναστασιάδης έχει και γιο. Ποιος είναι… (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ)

Τα 3 πιο δυνατά online ΜΜΕ - Το ροζ συνεφάκι του Προεδρικού - Η μαντήλα - η αναβάθμιση της CYTA - Έχει ιδέα ο Νίκαρος από ΕΞΑΝΤΑ; - Ο Στυλιανίδης και η Απόφαση Ειρήνης

ΓΡΑΦΕΙ
Ο ΕΦΕΤΗΣ

Τα 3 πιο δυνατά online ΜΜΕ 

 ΤΟΠ 3 ΜΜΕ MEDIA

Διερωτηθήκατε ποτέ ποια είναι τα πιο δυνατά συγκροτήματα στην διαδικτυακή ενημέρωση;

Ο ΕΦΕΤΗΣ βρήκε τα επίσημα στοιχεία του Κυπριακού Οργανισμού Εκδοτών Διαδικτύου (ΚΟΕΔ) και σας παρουσιάζει τα τρία πρώτα πιο δυνατά συγκροτήματα με τις περισσότερες αναγνώσεις για τον μήνα Αύγουστο 2019.

Σημειώστε πως κάποιο συγκρότημα ενδεχομένως να διαθέτει περισσότερες ιστοσελίδες από αυτές που αναγράφονται, οι οποίες ωστόσο να μην καταμετρούνται ακόμη με επίσημο τρόπο μέσω του Συνδέσμου, ο οποίος διεξάγει τις μετρήσεις μέσω τρίτου ανεξάρτητου οργανισμού.

Πάμε λοιπόν να δούμε τα TOP 3 Online Συγκροτήματα:

Nr1. ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ SIGMA. Για το συγκρότημα αυτό καταμετρούνται επίσημα 5 Ιστοσελίδες του. Πρόκειται για τις Ιστοσελίδες: Sigmalive, ilovestyle, timeoutcyprus, radioproto και sigmatv. Ως Συγκρότημα το SIGMA βρίσκεται στην 1η Θέση για τον Αύγουστο 2019 αφού τα διάφορα θέματα που δημοσίευσε σε αυτές τις 5 Ιστοσελίδες αναγνώστηκαν 22,416,186 φορές. ‬

Nr2. ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ PHILENEWS. Ο Philenews καταχώρησε για επίσημη μέτρηση 9 Ιστοσελίδες. Μεταξύ των οποίων τις Philenews, In-Cyprus, Kariera, Xrysessyntages. Η θεματολογία και των 9 Ιστοσελίδων του αναγνώστηκε 22 εκατομμύρια 166 χιλιάδες και 27 φορές.

Nr3. ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ DIGITAL TREE. Η Digital Tree καταχώρησε προς επίσημη μέτρηση 4 Ιστοσελίδες. Τις Kerkida, Offsite, Newsbomb και Ergodotisi. Τα θέματα που δημοσίευσαν οι 4 Ιστοσελίδες αυτές αναγνώστηκαν για τον μήνα Αύγουστο 2019 22,153,479 φορές.

 

Να και μια φορά που η CYTA μας σκέφτηκε…

CYTA

Προχθές πήρα το εξής sms από τη CYTA:

ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ RED PLUS ΣΑΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 5GB/ΜΗΝΑ ΑΝΤΙ 3GB/ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Επιτέλους και μια φορά που η CYTA μας σκέφτηκε. Ίσως να είναι η ΜΟΝΗ ΗΜΙΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ που σκέφτεται (έστω και λίγο) τον καταναλωτή.

Πάντα έτσι θέλουμε CYTA. Να μας αναβαθμίζετε. Ήδη αρκετά πληρώνουμε…

 

Ο «κρυφός σου πόθος» έρχεται

ΚΡΥΦΟΣ ΠΟΘΟΣ FACEBOOK

Σε λίγο καιρό, γράφει η είδηση της Newsbomb, το Facebook θα μας λανσάρει ένα καινούργιο εργαλείο, μέσω του οποίου αν είστε για κάποια ή κάποιο ο κρυφός του πόθος θα μπορεί να σας το εκφράσει. 

Το ίδιο θα μπορείτε να κάνετε κι’ εσείς προς κάποια/ο φίλη/ο σας στο FB.

Μάλιστα το FB τονίζει πως η νέα εφαρμογή θα λειτουργεί «αόρατα». Δηλαδή δεν θα δημοσιοποιεί κάτι στο προφίλ ή στους φίλους σας και θα λειτουργεί «διακριτικά».

Αν διερωτάστε πώς θα λειτουργεί, αυτό που διάβασα είναι πως ο χρήστης θα μπορεί να βάλει σε μια λίστα φίλες/ους στο FB που είναι κρυφοί πόθοι. Αν η ίδια η φίλη/ος βάλει και εσάς στη λίστα του, τότε θα ενημερώνονται και οι δυο ότι αποτελούν κρυφό πόθο ο ένας για τον άλλο.

Οι Κυπραίοι και οι Κυπραίες όμως, επειδή είναι εκ φύσεως κουτσομπόληδες, είναι ικανές/οι να βάλουν στη λίστα όλες/ους τους φίλους τους μόνο και μόνο από περιέργεια για να δουν για ποια/ο αποτελούν κρυφό πόθο. Μετά θα το βγάζουν printscreen και θα το στέλνουν σε φίλους και γνωστούς.

Με λίγα λόγια, εκτιμώ, πως τα διαζύγια θα αυξηθούν περαιτέρω…

 

Η μαντήλα και ο Σέπος

ΜΑΝΤΗΛΑ

Όποιος ασχολείται με τα εκπαιδευτικά και δη της Μέσης, ξέρει ότι ο διευθυντής Λοΐζος Σέπος θεωρείται ένας από τους καλύτερους εκπαιδευτικούς. Μέχρι σήμερα δεν συνάντησα εκπαιδευτικό που να τον γνωρίζει και να πει περί του αντιθέτου.

Το συμβάν στο Λύκειο Αποστόλου Βαρνάβα στον Στρόβολο, όπου ο Σέπος έδιωξε μαθήτρια διότι φορούσε μαντήλα, έχει επιλυθεί..

Ο ΕΦΕΤΗΣ ωστόσο θα σας ενημερώσει πως οι ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ αναφέρουν πως απαγορεύεται το καλυμμένο κεφάλι.

Τώρα τι σημαίνει αυτό και αν περιλαμβάνει και την μαντήλα ας μας το πουν οι αρμόδιοι.

Ευκαιρία να ξεκαθαρίσει αυτό για να μην έχουμε ξανά τα ίδια... 

 

Σε ροζ συννεφάκι το Προεδρικό…

ΡΟΖ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙ

Θα σας πω κάτι να το έχετε υπόψη:

Το Προεδρικό δεν σας υπολογίζει.

Ούτε τι γράφετε στο Facebook, ούτε τι γράφετε στο twitter, ούτε τι λέτε και τι συζητάτε γενικά στα social media.

Στο Προεδρικό ζουν σε ένα ωραίο ροζ συννεφάκι…

Ούτε τους κόφτει, ούτε ασχολούνται με το ποια είναι η ευρύτερη κοινή γνώμη που διατυπώνεται ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ για την διακυβέρνησή τους.

 

Δεν έχει ιδέα ο Νίκαρος πώς λειτουργεί ο ΕΞΑΝΤΑΣ

ΕΞΑΝΤΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Ο Νίκαρος ετοίμασε πρόγραμμα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ να παρακολουθούν οι ΠΟΛΙΤΕΣ την υλοποίηση των έργων της Κυβέρνησης.

Λέγεται ΕΞΑΝΤΑΣ. 

Και οκ, λέει, πως είναι και στα πλαίσια της λογοδοσίας. Μα ποιας λογοδοσίας; Αφού εσείς στο Προεδρικό ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΥΠΟΨΗ τα Ηλεκτρονικά ΜΜΕ και τους Πολίτες στο twitter & FB, για ποια λογοδοσία μιλάτε;

Εκτός αν εννοείτε, πως οι ΠΟΛΙΤΕΣ πρέπει να κάθονται να γράφουν επιστολές σε εφημερίδες, διότι ως γνωστόν Ο ΝΙΚΑΡΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ONLINE.

Στον ΕΞΑΝΤΑ θα μπει καμιά φορά ο ΝΙΚΑΡΟΣ ηλεκτρονικά να δει πώς λειτουργεί;

Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ;

Μάλλον το δεύτερο…

 

8,000 δολάρια η αξία του ΝΙΚΑΡΟΥ

ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Μα είδατε στο ebay τι πωλείται;

Τι;;;;;

Μα δεν το είδατε; Πορτραίτο του ΝΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ. Μάλιστα το πορτραίτο πωλείται προς 8,627.15 δολάρια ΗΠΑ. Επιπλέον ο παρέας που το πουλά θέλει και 123 δολάρια για το shipping.

Το ερώτημα του ΕΦΕΤΗ είναι άλλο:

Μα ποιος πελλός θα το αγοράσει ρε κοπέλια;

 

«Απόφαση ειρήνης με Χρήστο Στυλιανίδη»

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΡΗΝΗΣ

«Απόφαση ειρήνης». Έτσι ονομάζεται η νέα πρωτοβουλία που έχει σκοπό «την εξασφάλιση επιτυχημένης λύσης του εθνικού μας προβλήματος» μέσω μιας Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας.

Στις 4 Σεπτεμβρίου μάλιστα έκαναν και το ντεμπούτο τους με δημοσιογραφική διάσκεψη. Στο πάνελ; Πολλοί και διάφοροι. Από ΣΥΝΑΓΕΡΜΙΚΟΥΣ μέχρι ΑΚΕΛικούς. Τους ενώνει, λένε η ΔΔΟ.

Το σημείο του ΕΦΕΤΗ όμως είναι άλλο. Είναι πως το όνομα «Απόφαση Ειρήνης», δεν είναι τυχαίο.

Επιλέχθηκε ώστε να ταιριάζει ως σύνθημα όταν προστεθεί και το όνομα του Χρήστου Στυλιανίδη. Δηλαδή: «Απόφαση Ειρήνης, με Χρήστο Στυλιανίδη» ή «Απόφαση Ειρήνης, Χρήστος Στυλιανίδης». Πείτε το στο σωστό τονισμό και πάθος και να δείτε ότι ταιριάζει.

Γιατί όμως Χρήστο Στυλιανίδη;

Μα το ξέρουν και οι πέτρες. Οι ΔΔΟ θα προωθήσουν τον Χρήστο Στυλιανίδη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας το 2023 ως «ΠΡΟΕΔΡΟ ΛΥΣΗΣ».

Βεβαίως αυτό που δεν ξέρουν, είναι πως οι ΑΚΕΛικοί σιγά σιγά όσο θα κοντεύει ο καιρός θα αποχωρούν με ελαφριά πηδηματάκια και θα στηρίξουν τον υποψήφιο που θα τους υποδείξει το ΑΚΕΛ και όχι τον Χ. Στυλιανίδη. Εκτός και αν ο Χ. Στυλιανίδης θα είναι ο υποψήφιος του ΑΚΕΛ (εμ.... δεν ενοχλεί τους Συντρόφους ότι ήταν ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΕ. Άλλωστε τραπεζίτης υποψήφιος δεν τους ενοχλούσε, θα τους ενοχλούσε ένας πρώην Επίτροπος;) 

Οπόταν θα μείνει μόνη της μια ΦΑΛΑΓΓΑ του ΔΗΣΥ, η οποία θα έρθει σε σύγκρουση με τον επίσημο υποψήφιο του ΔΗΣΥ.

Το ΑΚΕΛ και οι ΑΚΕΛικοί ΞΕΡΟΥΝ τι κάνουν. Οι Συναγερμικοί και ο ΔΗΣΥ ξέρουν τι κάνουν;


Ο Αναστασιάδης έχει και γιο. Ποιος είναι… (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ)

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ

Ωεωωωωωωωωω

Ξέρατε ότι ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ έχει δυο κόρες. Σωστά; Την Ινώ και την Έλσα.

Γνωρίζατε όμως ότι ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ έχει και γιο;

Ο ΕΦΕΤΗΣ θα σας αποκαλύψει πως ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ έχει και ΓΙΟ. ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΙΟ. Εμ τι θα σας έλεγα για βιολογικό; Αν έχει ή αν ΔΕΝ έχει; (Αυτό μπορεί ούτε ο ίδιος να μην το ξέρει αν και υποθέτω πως αν είχε θα είχε εμφανιστεί από το 2013 όταν εξελέγη Πρόεδρος)

Λοιπόν. Όμως ο ΝΙΚΑΡΟΣ έχει ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΙΟ, και το είπε και ο ΙΔΙΟΣ σε δημοσιογράφους τις προάλλες στο Προεδρικό. Ότι ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ «είναι ο γιος μου». Πάντοτε με πολιτικό νόημα και με πολιτικό υπονοούμενο.

Εν ολίγοις, ο ΝΙΚΑΡΟΣ επέλεξε σε ποιον θα δώσει το δακτυλίδι…

Με εννοείτε έτσι;

 >>> Παρασκήνιο Newsbomb

Παίδες, φεύγω. Πάω θάλασσα (ναι και τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο)
Υγ. Αβέρωφ μου, μα που χάθηκες τώρα τελευταίως; Εξαφανίστηκες.