Ο ΕΦΕΤΗΣ: Μετρά αντίστροφα ο Χάρης – Που πάει η Κλέλια - Πότε εξαγγέλλει τον ανασχηματισμό ο ΝΙΚΑΡΟΣ

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Μετρά αντίστροφα ο Χάρης – Που πάει η Κλέλια - Πότε εξαγγέλλει τον ανασχηματισμό ο ΝΙΚΑΡΟΣ

Όλοι έχουν δίκαιο και η Ειρήνη - Μας περικύκλωσε το ΓΙΑΒΟΥΖ - Άντρος Αβέρωφ το βλέπουν αλλιώς

ΓΡΑΦΕΙ
Ο ΕΦΕΤΗΣ

Όλοι έχουν δίκαιο…

ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ

Οι γονείς φωνάζουν για τα σχολεία.

Τα παιδιά φωνάζουν για τους δασκάλους.

Οι δάσκαλοι φωνάζουν για την Κυβέρνηση.

Οι κάτοικοι φωνάζουν για τα Πεδία Βολής της ΕΦ 

Οι εργαζόμενοι φωνάζουν για τις αμοιβές τους.

Οι ασθενείς φωνάζουν για το ΓΕΣΥ.

Οι γιατροί φωνάζουν για την Κυβέρνηση.

Οι δανειολήπτες για τα δάνεια και τις Τράπεζες.

Οι Τράπεζες φωνάζουν για τις Οδηγίες της Κεντρικής.

Η Κεντρική φωνάζει για την Ευρωπαϊκή Κεντρική.

Γενικά όλοι φωνάζουν.

Αν ήμουν Κυβέρνηση θα τους απαντούσα: ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ. Και να «γείρω πίσω» και ό,τι θέλει ας γίνει…!!!!

Υγ. Θα διερωτάστε: Μα καλά η φωτό της Ειρήνης, τι σχέση έχει με αυτό; Έχει. Δεν μπορούσα να βάλω ΟΟΟΟΟΛΕΣ τις κατηγορίες που γενικά φωνάζουν, διαμαρτύρονται, κλαψουρίζουν, μουρμουρούν, τα βλέπουν όλα μαύρα, όλα τους φταίνε, πεινούν, διψούν, φοβούνται, είναι σε απόγνωση, κρυώνουν, πυρώνουν και γενικά δεν βρέθεται η ίshια τους, οπόταν νομίζω η ΕΙΡΗΝΗ τους εκπροσωπεί επάξια... (Ωχ! Πάλι δεν θα μου μιλά η Ειρήνη)

 

Α, ρε Καστελούτσι…

ΑΛΟΓΟ ΘΕΑΤΡΟ

Ήρθε και ο Ιταλός να μας παρουσιάσει θέατρο δήθεν με άλογο.

Μα που πας βρε χωριάτη; Τι μας πέρασες δηλαδή στην Κύπρο; Ότι δεν έχουμε αισθήματα για τα ζώα;

Και τι μας νοιάζει εμάς αν το θέατρό σου προβλήθηκε αμέτρητες φορές σε 10άδες χώρες ευρωπαϊκές αλλά και στις ΗΠΑ και δεν είχες θέμα για το άλογο;

Εμείς κύριε όμως έχουμε. Είμαστε φιλόζωοι και δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας. Οπόταν να πάρεις τα πράγματά σου και να φύγεις και να μην ξαναπατήσεις στην Κύπρο.

Ρε Ιταλιάνο, το ξέρεις ότι εμείς κάναμε Αστυνομία ζώων; Το ξέρεις πως όποιο ζώο βλέπουμε να κακοποιείται το αναρτούμε στα social media και μαζεύουμε likes; Το ξέρεις πως εμείς μόλις χαθεί ένα κατοικίδιο το αναρτούμε στα social media και ασχέτως αν εντοπιστεί ή όχι από τον ιδιοκτήτη του το αφήνουμε αναρτημένο το post για να μαζεύουμε shares και likes;

Και ήρθες εσύ τώρα από την Ιταλία να εξευτελίσεις το άλογο; Εμείς ρε τα άλογα, τα σεβόμαστε. Τα πομπάρουμε με αναβολικά και βάζουμε κούρσες. Δεν τα βάφουμε. Τα σεβόμαστε.

Αγροίκε…

 

Λυπούμαι τον Αβέρωφ… Αβέρωφ μην πάρεις τον Περικλή χορό μετά τις 8μμ... 

ΑΒΕΡΩΦ ΜΑΡΙΑ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

Όι μάνα μου.

Το ζήσαμε και τούτο.

Ο Χατζηγιάννης του ΔΗΣΥ κατέθεσε Πρόταση Νόμου, μέσω της οποία θα απαγορεύεται στις Σχολές Χορού να βάζουν μαθήματα χορού για ανήλικους μετά τις 8 το βράδυ.

Και ο λόγος; Για την ασφάλεια των ανηλίκων, όπως λέει, και για να περνάνε οι ανήλικοι περισσότερη ώρα με τους γονείς τους.

Πρώτον. Και μόνο που το σκέφτηκε τούτο, άνθρωπος Βουλευτής, σημαίνει πως δεν πάμε καλά.

Δεύτερον. Δηλαδή, υπάρχει γονιός που ΑΝ ΔΕΝ θέλει να γράψει το κοπελούδι του στο χορό μετά τις 8μμ, εννά το γράψει; Τον υποχρεώνει κανένας δηλαδή να το γράψει μαθήματα χορού μετά τις 8 το βράδυ; Έλεος δηλαδή.

Τρίτον. Αντί να προωθούμε τέτοιες δραστηριότητες για τους ανήλικους μπας και ξεκολλήσουν από τα playstation, mobiles, tablets, θέλουμε να τους περιορίσουμε -και μάλιστα ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ- σπίτι, μήπως και βγουν και λίγο έξω να τους δώσει ο καθαρός αέρας;

Ο ΕΦΕΤΗΣ πάντως εκφράζει την συμπάθεια του στον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου. Αβέρωφ μου, σόρρι. Πρέπει να τραβάς πολλά εκεί στην Πινδάρου. Ισιώνεις τον έναν, ζαβώνει ο άλλος.

Το θέμα έβγαλε η ΜΙΚΑΕΛΑ ΜΕΣΣΙΟΥ της Offsite.

 

Υπάρχουν καρτέλ σε γάλα, καύσιμα και φάρμακα;

ΚΑΡΤΕΛ

Εύστοχο το Σχόλιο του ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ, ο οποίος μετέφερε, όπως έγραψε, «την αγανάκτηση των πολιτών για τα συνεχιζόμενα καρτέλ της αγοράς που πνίγουν κυριολεκτικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Σε μια εποχή δε που ζούμε την κοινωνική εξαθλίωση, αν μη τι άλλο, θα έπρεπε να βάλουν χέρι στα κατεστημένα και να σπάσουν τα καρτέλ που αφορούν είδη πρώτης ανάγκης. Και αναφερόμαστε στις τιμές του γάλακτος , των καυσίμων και των φαρμάκων». 

Εσείς τι πιστεύετε, υπάρχουν καρτέλ σε αυτά τα προϊόντα ή όχι;

 

Ο Νιαζί δεν τους αφήνει στο ΑΚΕΛ να «αγιάσουν»…

NIAZI

Την μια φωτιά μετά την άλλη τρέχουν να σβήσουν στο ΑΚΕΛ με τον ΝΙΑΖΙ που τους βγήκε… μπουρλοτιέρης.

Μετά το θέμα της Τουρκικής Γλώσσας, με το οποίο άδειασε κυριολεκτικά και τη θέση του μακαρίτη του Χριστόφια αλλά και του ΑΚΕΛ (και μετά και από το δημοσίευμα του ΕΦΕΤΗ της περασμένης Κυριακής έτρεχε στον ΑΣΤΡΑ, στην ΧΑΡΑΥΓΗ και στο ΔΙΑΛΟΓΟ να διευκρινίσει), άνοιξε άλλο θέμα με το γραφείο που προτίθεται να ανοίξει στα κατεχόμενα.

Οι ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ μου, όπως μαθαίνω, είναι αγανακτισμένοι με τον ΝΙΑΖΙ (όχι όμως όλοι) και μια μερίδα υποστηρίζει ότι «το κόμμα θα δεινοπαθήσει με τα τερτίπια του Νιαζί»…

 

Γιαβουζ, Γιαβούζ, Γιαβούζ…

ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΟΖ ΓΙΑΒΟΥΖ 2

Μας περικύκλωσαν οι Τούρκοι.

Δείτε και τον Χάρτη που έστειλε η Προεδρία.

Τι Γάλλοι; Τι Ιταλοί; Ξέρετε, ότι τα δικαιώματα του οικοπέδου 7 παραχωρήθηκαν στην Γαλλική TOTAL και στην Ιταλική ΕΝΙ. Αλλά φίλοι μου οι Τούρκοι δεν μασάνε.

Τους έφτυσαν όλους και πάνε για γεώτρηση και αυτοί στο 7...

 

Οι Άντρος και Αβέρωφ έχουν άλλη άποψη…

ΑΒΕΡΩΦ ΑΝΤΡΟΣ

Βεβαίως οι ΑΝΤΡΟΣ και ΑΒΕΡΩΦ έχουν διαφορετική άποψη.

Η οποία είναι πως αν ο ΝΙΚΑΡΟΣ προχωρούσε σε διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό, οι Τούρκοι δεν θα προκαλούσαν!!!!

Οκκκκ!!!!

Εσείς πιστεύετε έτσι πράμα;

Βεβαίως για να είμαστε δίκαιοι, ο Αβέρωφ δεν το είπε ξεκάθαρα όπως το είπε ο Άντρος αλλά ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση αν μπορούν να επαναρχίσουν οι συνομιλίες την ώρα που οι Τούρκοι κάνουν γεωτρήσεις στην ΑΟΖ…

 

Φρεγάτες, υποβρύχια, τορπιλάκατοι, κορβέτες, drones…

ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΟΖ ΓΙΑΒΟΥΖ

«Προκλητικό... σόου - Φρεγάτες, υποβρύχια, τορπιλάκατοι, κορβέτες, ντρόουνς συνοδεύουν Φατίχ & Γιαβούζ» έγραφε η NEWSBOMB την Παρασκευή (4/10). 

Βεβαίως η ΝΒ δεν τα έβγαλε από το μυαλό της. Ανάρτησε το σχετικό tweet του Τουρκικού Υπουργείου Άμυνας που απαριθμούσε ποια σκάφη βρίσκονται γύρω από το οικόπεδο «7».

Κατά τα άλλα ΑΡΧΙΣΥΝΤΡΟΦΕ μου, μόλις αρχίσουμε συνομιλίες, θα εξαφανιστούν.

Νταξ….

 

Ο Χάρης φεύγει τέλος Οκτωβρίου

χαρης

Παιδιά οκ.

Σας το είπα. Σας το έγραψα ουκ ολίγες φορές.

Όσοι διαβάζετε τον ΕΦΕΤΗ ξέρατε για το πλάνο φυγής του ΧΑΡΗ πριν καν δημοσιοποιηθεί το πόρισμα του Συνεργατισμού, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την απόφαση του Χάρη να φύγει από την κυβέρνηση.

Ο Χάρης λοιπόν φεύγει τέλος Οκτωβρίου.

Παρουσιάζει επίσημα τον Προϋπολογισμό του 2020 στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής στις 29 Οκτωβρίου και μετά, άντε γεια…

Το άλλο ερώτημα που έχετε, πότε θα γίνει ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΣΥ, θα σας το απαντήσω σύντομα αλλά ένα σας λέω: Θα γίνει σύντομα.

 

Η Κλέλια μου πάει Επίτροπος

ΚΛΕΛΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Η Κλέλια Βασιλείου φεύγει.

Μάλιστα. Είναι και αυτή στα ευρύτερα πλάνα που ετοιμάζει ο ΝΙΚΑΡΟΣ για αλλαγές στην Προεδρία και στο Υπουργικό.

Η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος λοιπόν είχε μια κουβεντούλα με τον ΝΙΚΑΡΟ, όπου ο Πρόεδρος της είπε τα σχέδια του και η Κλέλια αποδέχτηκε.

Η Κλέλια πάει ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ στην θέση της Ιωάννα Παναγιώτου.

 

Πότε εξαγγέλλονται οι αλλαγές και ο Ανασχηματισμός…

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ

Ο ΝΙΚΑΡΟΣ είναι «busy boy».

Τρέχει απ’ εδώ, τρέχει απ’ εκεί. Τώρα του ήρθε και το Γιαβούζ, δεν ξέρει τι να προλάβει και τι να αφήσει για πιο μετά.

Ο Ανασχηματισμός είναι ένα θέμα, το οποίο θα το σκεφτεί σοβαρά… μάλλον σε ώρα πτήσης. Αφού μέσα στον Οκτώβριο έχει τρία με τέσσερα ταξίδια.

Εκεί στο αεροπλάνο, σε ένα από τα ταξίδια του, προς τα τέλη Οκτωβρίου, στην μπιζνες κλας, θα λάβει τις σοβαρές αποφάσεις για το ποιοι υπουργοί φεύγουν, ποιοι μένουν, ποιοι μετακινούνται και ποιοι έρχονται.

Πάντως όπως μαθαίνει ο ΕΦΕΤΗΣ, ο ΝΙΚΑΡΟΣ δεν θέλει να συζητά το θέμα με ΚΑΝΕΝΑΝ (πλην του ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ).

Με λίγα λόγια, ΝΙΚΑΡΟΥ θέλοντος και Καιρού επιτρέποντος, από 1η Νοεμβρίου θα έχουμε το ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΙΚΑΡΟΥ.

 >>> Παρασκήνιο Newsbomb

Byeee…