Ο ΕΦΕΤΗΣ: Ετοιμάζονται για τις Βουλευτικές 2021

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Ετοιμάζονται για τις Βουλευτικές 2021

Οι υπάλληλοι της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ - Κάρφωσε ο ΔΗΣΥ το Προεδρικό - COWΒΥΖΙ ρα - Η ΕΝΙ μας έβγαλε και παλαβούς - Πόσο «βαράνε» τα... της ΕΕ;

ΓΡΑΦΕΙ
Ο ΕΦΕΤΗΣ

Η ΕΤΥΚ και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ…

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Μα είδατε; Έκαναν απεργία οι υπάλληλοι στην Ελληνική Τράπεζα διότι θέλουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…

Σας το είπα ξανά. Οι Τραπεζικοί Υπάλληλοι είναι οι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ σε ιδιοτροπία και στα «θέλω».

Έμαθαν μια ζωή να έχουν εύκολη πρόσβαση στο χρήμα. Να έχουν δάνεια όποτε τα θέλουν. Να αγοράζουν αυτοκίνητα με δάνεια με επιτόκιο 0,5 και 1%. Να σπουδάζουν τα κοπελλούθκια τους επίσης με δάνεια χαμηλότοκα. Να πιάννουν μια φάουσα λίρες (ευρώ) αλλά να φωνάζουν κιόλας. ΕΛΕΟΣ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ καθιέρωσε κατώτατο μισθό τα 1300 τον μήνα. Τους δίνει αυξήσεις ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ από αυτές που ζητούσε η συντεχνία των υπαλλήλων, η ΕΤΥΚ, αλλά πάλι φωνάζουν.

Έκαναν που λέτε την ΑΠΕΡΓΙΑ, αλλά ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ υπαλλήλους πήγε κανονικά δουλειά, αγνοώντας τις εκκλήσεις της ΕΤΥΚ.

Ο ΕΦΕΤΗΣ ξέρει ότι η ΕΤΥΚ έκανε αρκετό bullying στους υπαλλήλους και άσκησε αφόρητες πιέσεις για να μην πάει κανένας δουλειά στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ την ημέρα της απεργίας, αλλά απ’ ότι φάνηκε η Τράπεζα τελικά έχει ένα μεγάλο μερίδιο υπαλλήλων που είναι ΣΟΒΑΡΟΙ και αντιλαμβάνονται τι γίνεται!

 

#cowβυζι

ΛΑΡΝΑΚΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΒΡΙΣΙΕΣ

«Cowβυζί ρα» αναφώνησε μαινόμενη η μια Κύπρια, η οποία κατά τα άλλα ήταν στην τρίχα ντυμένη, προς την αλλοδαπή.

Και αυτό ήταν το λιγότερο.

Της είπαν και άλλα της Ρωσίδας, η οποία φωτογράφησε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δυο κύπριες γυναίκες διότι όπως υποστηρίζει κτύπησαν σε άλλο σταθμευμένο όχημα σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και δεν σταμάτησαν.

Το συμβάν στην Λάρνακα, για το οποίο μάλλον όλοι μάθατε, μας άφησε άφωνους.

Ακόμη κι’ εγώ ως ΕΦΕΤΗΣ που ακούω τόσα και τόσα και άκουσα τόσα και τόσα κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, πρώτη φορά άκουσα τόσο βρισίδι και μάλιστα από γυναίκα.

Ούτε καν από άντρα άκουσα ποτέ τόση «μαεστρία» στο βρισίδι.

Και διαχωρίζω τα δυο φύλα στο θέμα «βρισίματος» διότι όπως και να το κάνουμε θεωρούμε τους άντρες «ζώα» επί τούτου (στις περιπτώσεις που τσακώνονται μεταξύ τους και όχι με γυναίκα) εν αντιθέσει με τις γυναίκες που τις βλέπουμε ως σύμβολα αρετής, ομορφιάς και πραότητας.

Και δεν θα αναθεωρήσουμε την άποψη μας για τις γυναίκες έστω και μετά από τα ταχύρρυθμα μαθήματα εξύβρισης που μας έκαναν οι δυο γυναίκες στη Λάρνακα.

Απλούστατα θα τις θεωρήσουμε ότι ο «κάθε κανόνας έχει την εξαίρεσή του»…

 

ΔΗΣΥ καρφώνει Κυβέρνηση για διορισμό…!!!

ΑΒΕΡΩΦ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Παιθκιά δεν ξέρω αν όντως το θέλουν ή απλώς τυχαίνει. Αλλά δεν γίνεται τούτο το πράμα που συμβαίνει μεταξύ Κυβέρνησης και ΔΗΣΥ.

Ο ΔΗΣΥ κατήγγειλε την Κυβέρνηση προχτές (11/10) στην Ολομέλεια ότι με τις προϋποθέσεις που έθεσε η Εκτελεστική Εξουσία για τη θέση διευθυντή στη Σχολή Κωφών φωτογραφίζει συγκεκριμένους υποψηφίους!!!

Με λίγα λόγια ότι η θέση ήταν «πιασμένη» για κάποιον που προωθούσε η Κυβέρνηση.

Ω ΝΑΙ!

Να σας το πω όσο πιο απλά γίνεται: Υπήρχε μια κενή θέση Διευθυντή στη Σχολή Κωφών και η Κυβέρνηση διαμόρφωσε το Σχέδιο Υπηρεσίας (μέσω τροπολογίας) ώστε για αυτή τη θέση να απαιτείται τουλάχιστον προϋπηρεσία τριών ετών σε διοικητικά καθήκοντα.

Εμένα πάντως ως εδώ μου ακούγεται πολύ λογικό.

Αλλά αυτό δεν ακούστηκε λογικό στο ΔΗΣΥ και έτσι ψήφισε εναντίον. Και όχι μόνο ψήφισε εναντίον αλλά ΚΑΡΦΩΣΕ και την κυβέρνηση ότι προωθεί συγκεκριμένο υποψήφιο.

Δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ για το προσόν που προστέθηκε για την συγκεκριμένη θέση: «πιστεύουμε ότι περιορίζει κατά πολύ τον κύκλο υποψηφίων για αυτή την θέση και παραπέμπει σε φωτογράφιση συγκεκριμένων υποψηφίων. Γι αυτό ακριβώς τον λόγο το καταψηφίσαμε»…

Ωεωωωωωωωωωωωω

 

«Μάστερ» ο Ερντογάν; «Έδεσε» και Μόσχα και Ουάσιγκτον;

ERDOGAN PUTIN

Ο Ερντογάν εξελίσσεται σε μάστερ της πολιτικής;

Διότι προτού κάνει βήμα στη Συρία «έδεσε» και την Μόσχα και συνεπώς είχε ήδη το «ΟΚ» της Ρωσίας.

Οπόταν εσένα, Τραμπ, μάλλον τυπικά σε ρώτησε.

Η ουσία όμως είναι άλλη:

Βρε μπας και ο Τράμπ τελικά είναι πιόνι των Ρώσων όπως πολλοί τον κατηγορούν εντός των ΗΠΑ;

 

Ο Τράμπ μάλλον την έπαθε…

TRUMP

Δεν ανέμενε ο Τραμπ τοοοοοοοοοση αντίδραση στο εσωτερικό των ΗΠΑ και μάλιστα και εντός του κόμματός του, τους Ρεπουμπλικάνους, για την απόφασή του να ανάψει το «ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ» στον Ερντογάν να εισβάλει στην Συρία.

Γι’ αυτό και προσπάθησε να χρυσώσει το χάπι λέγοντας μετά πως αν η Άγκυρα παρεκτραπεί θα «διαλύσει την οικονομία της»

Πάντως αν συνεχιστούν οι έντονες αντιδράσεις στις ΗΠΑ και ΑΝ ο Τραμπ δει καμία μέτρηση που τον παρουσιάζει με πτωτική τάση τότε τίποτα δεν αποκλείεται…

 

Στα λόγια είναι όλοι δίπλα μας

EU LEADERS

Δεν έμεινε μια χώρα (τρόπος του λέγειν) που να μην δηλώσει πως είναι δίπλα μας στο θέμα των παραβιάσεων της ΑΟΖ από την Άγκυρα, η οποία έστειλε το Γιαβούζ για γεώτρηση στο Οικόπεδο 7.

Όλοι ρε παιδί μου είναι μαζί μας. Με την Κύπρο μας. Όλοι είναι δίπλα μας. Όλοι καταδικάζουν την Τουρκία.

Αλλά ως εκεί…

Στην πράξη δεν είδαμε τίποτα.

Ούτε από ΕΕ ούτε από κανένα!

Αυτή η βδομάδα θα δείξει πόσο "βαράνε τ’ αρ@~;{}@ της ΕΕ" και πώς εννοεί την στήριξή της…

Αλλά απ’ ότι βλέπω θα εννοεί πως θα εκδώσει καμιά ανακοίνωση την οποία θα μας την πλασάρουν και ως «ΑΥΣΤΗΡΗ»… νιάουυυ

 

Μας έβγαλε και παλαβούς η ΕΝΙ…

ENI

Ακούσατε τον CEO της ΕΝΙ που μας είπε πως αν υπάρχουν στρατιωτικά πλοία στο οικόπεδο ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να πατήσει εδώ;

Μετά, ο εκπρόσωπος της ΕΝΙ στην Κύπρο μας άρχισε τις δικαιολογίες και μας έβγαλε και παλαβούς ότι δεν καταλάβαμε κιόλας τι είπε ο CEO του…

Βεβαίως να πούμε πως το οικόπεδο 7 ανήκει 50% στην ΕΝΙ και 50% στην TOTAL με την γαλλική TOTAL να είναι αυτή που έχει την ευθύνη της γεώτρησης και όχι η ΕΝΙ… χωρίς βεβαίως αυτό να σημαίνει το παραμικρό, ότι δηλαδή η γεώτρηση θα γίνει ή ότι δεν θα γίνει.

 

Ετοιμάζονται για τις Βουλευτικές του 2021

vouli 8

Ο χρόνος είναι αδυσώπητος.

Δεν περιμένει κανένα.

Όποιος αργήσει, απλούστατα μένει πίσω.

Μπορεί να έχουμε Οκτώβριο του 2019 αλλά οι προετοιμασίες από πλευράς κομμάτων αλλά και φιλόδοξων υποψηφίων για μια έδρα στη Βουλή αρχίζουν.

Μας απομένουν μόλις 19,5 μήνες για την αναμέτρηση του 2021 και όποιος ασχολείται με τα της πολιτικής γνωρίζει πως μια προεκλογική, για να οργανωθεί σωστά και να είναι πετυχημένη θέλει αρκετή προετοιμασία και αρκετό χρόνο.

Για να αντιληφθείτε το «πολιτικό ημερολόγιο», μέσα σε αυτούς τους 19,5 μήνες μας προκύπτουν περίοδοι «νεκρού χρόνου», που είναι:
Δύο 15νθήμερα Χριστουγέννων (19-20 και 20-21),
δυο 15νθήμερα Πάσχα (2020 και 2021),
ένα 3μηνο Καλοκαίρι (2020).

Τώρα αφαιρέστε αυτό τον χρόνο από τους 19,5 μήνες και θα δείτε ότι απομένουν μόλις 14,5 μήνες «ωφέλιμος πολιτικά χρόνος».

Σε αυτό τον «ωφέλιμο πολιτικά χρόνο» οι υποψήφιοι και τα κόμματα θα πρέπει να οργώσουν την Κύπρο και τις επαρχίες τους με εξορμήσεις, επαφές, συναντήσεις με τους κατά τόπους πυρήνες τους κτλ κτλ κτλ.

Ιδιαίτερα για «new entry» υποψηφίους, οι 14,5 μήνες ίσως ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ αρκετοί.

Το ίδιο όμως ισχύει και για όσους θέλουν να επαναδιεκδικήσουν την έδρα που σήμερα κατέχουν, οι οποίοι και θα αρχίσουν σιγά σιγά να χαμηλώνουν στροφές στο Κοινοβούλιο και θα αυξάνουν στροφές στην επικοινωνία με τους ψηφοφόρους τους.

Παρόμοιο το μοτίβο και για τα κόμματα, ιδιαίτερα τα μεγάλα, τα οποία θα πρέπει να επανεκκινήσουν ένα πελώριο κομματικό μηχανισμό, ο οποίος τώρα βρίσκεται σε service… (Αβέρωφ μου, εννά σταρτάρει η μηχανή, ή εννά μείνει στο service μετά από όλα αυτά που περνάει η Κύπρος).

Στο δε ΑΚΕΛ, θα μεσολαβήσει και (το 23ο) ΣΥΝΕΔΡΙΟ το 2020. Οπόταν εκεί αντιλαμβάνεστε πως τα πράγματα γίνονται ακόμη δυσκολότερα.

Από την άλλη, και για τους μικρούς, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, ο χρόνος κυλά και φτάνει στο τέλος του αφού θα πρέπει να αποφασίσουν από νωρίς τι θα πράξουν αν θα κατέλθουν αυτόνομα ή αν θα φιλοξενηθούν σε ψηφοδέλτιο άλλου κόμματος για να μπορέσουν να επιβιώσουν.

Ωστόσο για να γίνει αυτό, θα πρέπει να αρχίσουν από τώρα οι διαβουλεύσεις με το ΔΗΚΟ ή την ΕΔΕΚ που είναι και τα πλησιέστερα τους ιδεολογικά κόμματα.

>>> Παρασκήνιο Newsbomb

Byeeeeeeee