Ο ΕΦΕΤΗΣ: Τι πέτυχε ο Νικόλας για Καρογιάν μέσω Νίκαρου… και η sexy κάλτσα!

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Τι πέτυχε ο Νικόλας για Καρογιάν μέσω Νίκαρου… και η sexy κάλτσα!

Η Ζέτα ξέφυγε - Ο διπλοθεσίτης Νιαζί και τα μυαλά του Ζένιου - Ο καφές...

ΓΡΑΦΕΙ
Ο ΕΦΕΤΗΣ

Ο Καφές… 

ΚΑΦΕΣ

Καλημέρα με ένα φλυτζάνι καφέ…

«Ο καφές συμβάλλει στην αύξηση της αρτηριακής πίεσης, ενώ όταν περιέχει ζάχαρη προκαλεί απότομες αυξομειώσεις του σακχάρου στο αίμα και απότομες αυξομειώσεις της ενέργειας», έγραφε προχθές η NEWSBOMB.

Τις προάλλες διάβαζα πως ο καφές κάνει καλό στο συκώτι. Ότι καθαρίζει τις τοξίνες και λειτουργεί ως καθαριστικό.

Μια άλλη φορά διάβαζα ότι ο καφές κάνει κακό στο συκώτι. Κάνει κακό στην καρδία.

Μια άλλη φορά διάβαζα ότι ο καφές κάνει καλό στην καρδία και πως όσοι πίνουν καφέ έχουν λιγότερες πιθανότητες για έμφραγμα.

Εεεεεε….. Τη μια διαβάζεις έτσι, την άλλη αλλιώς.

Να σας πω κάτι; Πίνετε και τρώγετε ότι θέλετε και μην διαβάζετε τέτοιες ανοησίες.

Απλώς εφαρμόστε την αρχαία συμβουλή: «Παν μέτρον άριστον» (Κλεόβουλος ο Λίνδιος) και θα είσαστε μια ΡΟΥΚΕΤΑ.

 

«Ατσάλινο Βέλος» αλλά χωρίς μύτη…

F16 ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Wowwwwwwwwwwwwwww

Μα είδατε βρε, ότι ήρθαν τα ελληνικά F16;

Χαμός. «Έσκιζαν τους κυπριακούς αιθέρες», «βαθύτατη συγκίνηση», και άλλα πολλά βαρύγδουπα σε τίτλους ειδήσεων.

Τα F16 ήρθαν στα πλαίσια της άσκησης της ΕΦ με την ονομασία «Ατσάλινο Βέλος».

Το βέλος μας, όμως ήταν χωρίς μύτη…

Διότι αν είχε μύτη λογικά, μιας και είναι και το ΓΙΑΒΟΥΖ λίγο πιο έξω στην ΑΟΖ μας, δεν θα περνούσαν και λίγο, έτσι για το γαμ@#@, από πάνω του;

Να κάνουν δυο τρεις βυθίσεις έτσι για να τους δείξουμε ότι «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ»; Αλλά είπαμε. Ατσάλινο το βέλος, αλλά χωρίς μύτη.

Δείτε εδώ ένα βίντεο από τα F16

 

Η Ζέτα ξέφυγε…

ΖΕΤΑ ΑΙΜΙΛΙΑΝΙΔΟΥ

Μα τι γίνεται σιόρ;

Γράψαμε ξανά ότι η Ζέτα μετατράπηκε σε Κομμουνίστρια.

Ό,τι αίτημα έχουν οι Συντεχνίες, η Ζέτα μαζί τους.

Μα κύριε ελέησον πιον.

Κυβερνά ο ΝΙΚΑΡΟΣ και αναπολούμε την διακυβέρνηση ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ, διότι ήταν ΠΙΟ ΕΥΕΛΙΚΤΗ στο θέμα της ελεύθερης Οικονομίας.

Κόντρα Λιμενεργατών με την Εταιρεία; Η ΖΕΤΑΡΑ με τους Λιμενεργάτες.
Κόντρα Ξενοδόχων με τους Υπαλλήλους; Η ΖΕΤΑΡΑ με τους Υπαλλήλους.
Κόντρα Τραπεζών με τους Υπαλλήλους; Η ΖΕΤΑΡΑ με τους Υπαλλήλους.
Κόντρα Εργολάβων με τους Οικοδόμους; Η ΖΕΤΑΡΑ με τους Οικοδόμους.

Μα δεν υπερβάλλω. Και ούτε εναντίον των συμφερόντων των Υπαλλήλων είμαι. Αλλά άλλο να βρίσκεις ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙΣ σαν ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ μια ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΑΠΟΔΕΧΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ και άλλο είναι «ό,τι σου παίζουν να χορεύεις» και ό,τι ζητήσουν να το έχουν.

Κάποιος στο ΛΟΦΟ υπάρχει να την μαζέψει; Ή τίποτα;

Ο ΑΒΕΡΩΦ μήπως από την ΠΙΝΔΑΡΟΥ;

 

Ο Διπλοθεσίτης Νιαζί και τα μυαλά του Ζένιου…

ΝΙΑΖΙ

Κρατά τη θέση του Ακαδημαικού στο Πανεπιστήμιο Κύπρου ο Νιαζί άνευ απολαβών (αυτό μας έλειπε κιόλας να πληρωνόταν σαν είναι Ευρωβουλευτής) αλλά είναι και την ίδια ώρα Ευρωβουλευτής.

Και αυτό δεν επιτρέπεται, γνωμάτευσε ο φίλος μου ο Κώτσιος ο Κληρίδης μετά από έρευνα του Γενικού Ελεγκτή.

Και ο Ζένιος, ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου, βγήκε και έγραψε στο twitter ότι το να παραμείνει ο Νιαζί διπλοθεσίτης είναι ωφέλιμο και για την Πολιτεία και για το Πανεπιστήμιο.

Μα καλά ρε αθεόφοβοι, μόνο ο ΝΙΑΖΙ δηλαδή είναι ΙΚΑΝΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ; Δεν έχουμε άλλους ικανούς και άξιους που μπορούν να πάρουν την θέση του Νιαζί στο Πανεπιστήμιο; Πρέπει να είναι κρατημένη η θέση για τον κύριο Νιαζί, να τελειώσει την θητεία του στην Ευρωβουλή, και να έρθει πίσω κύριος και ωραίος και με μισό εκατομμύριο στην τσέπη για να αναλάβει ξανά τη θέση στο Πανεπιστήμιο, μπας και μείνει άνεργος;

Μα, μας δουλεύετε ρε;

Μα καταλάβατε τι ζητούν;

Ως Ακαδημαϊκοί να έχουν «σφραγισμένη» την θέση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, να εκλέγονται ή/και να διορίζονται σε διάφορα αξιώματα, να διατηρούν την θέση στο Πανεπιστήμιο, ώστε με την λήξη της θητείας του αξιώματός τους να επιστρέφουν πίσω διασφαλισμένοι. «Και το ψωμί σωστό και το σκύλο χορτάτο», ένα πράμα, όπως λέει και η λαϊκή ρήση.

ΖΕΝΙΟΣ ΝΙΑΖΙ

Νομίζω πως και πήραν τα μυαλά τους αέρα των ακαδημαϊκών.

Τι νομίζουν δηλαδή; Ότι είναι οι γκράντε προσωπικότητες της κυπριακής πολιτείας;

Κάτσετε την μάππα χαμέ παιδιά μου και επικεντρωθείτε στο έργο σας, στην διδασκαλία των φοιτητών σας και στην καινοτομία…

 

Μα τι sexy κάλτσα….

ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΣΕΚ ΚΛΑΤΣΑ

«Συνάντηση με ΣΕΚ μεταρρύθμιση τοπικής αυτοδιοίκησης και θέματα προσωπικού δήμων. Κοινή συναντίληψη», έγραψε στις 16 Οκτωβρίου ο Υπουργός Εσωτερικών στο twitter δημοσιεύοντας και δυο φωτό.

Όμως η ουσία του tweet δεν ήταν «η συναντίληψη» του Πετρίδη με την ΣΕΚ αλλά οι φωτογραφίες…

Γιατί; Μα διότι στις φωτό εμφανιζόταν ο Κώτσιος μας με κάλτσα, η οποία ήταν ένα χρώμα περίεργο… Δεν κατάφερα να καταλάβω: Κάτι σαν βαθύ ροζ μου φαίνεται.

ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΣΕΚ ΚΛΑΤΣΑ 2

Έλεγξα να δω, μήπως και έκανε λάθος και όπως ήταν αγουροξυπνημένος πρωί πρωί φόρεσε κατά λάθος μια κάλτσα ροζ (!!!) και μια άλλο χρώμα… Αλλά οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν πως πρόκειται για set…

ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΣΕΚ ΚΛΑΤΣΑ 3

Τι να κάμει ο άνθρωπος; Να σπάσει; Αν ξύπνησε το πρωί και δεν είχε πλυμένες κάλτσες άλλου χρώματος, φόρεσε τις ροζ…

 

Τι πέτυχε ο Νικόλας για Καρογιάν μέσω Νίκαρου…

ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΡΟΓΙΑΝ

Θα σκέφτεστε τώρα: Μα τι λέει Ο ΕΦΕΤΗΣ…

Να σας πω, την πλέον ορθή πολιτική ανάλυση ως προς τα του ΔΗΚΟ και τι γίνεται με τον Καρογιάν και ποιος ο ρόλος του Νίκαρου στην όλη υπόθεση.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Θα σας πω εν συντομία το όλο στόρι και μετά θα σας πω τι πέτυχε ο Νικόλας για τον Καρογιάν μέσω του Νίκαρου.

Η κόντρα Νικόλα Καρογιάν χρονολογείται από το 2006. Τότε που ο Μάριος Καρογιάν ανέλαβε την Προεδρία του ΔΗΚΟ και ο Νικόλας ως νεαρός πολιτικός εμφανίστηκε με ισχυρές βλέψεις και έτσι ξεκίνησε η εσωκομματική κόντρα.

Τα δυο συστατικά που έβαλαν φωτιά στο ΔΗΚΟ ήταν 1/ οι πολιτικές βλέψεις Νικόλα και 2/ η απειλή που ένιωθε ο Καρογιάν αντιλαμβανόμενος ότι θα αποκτούσε σε κάποια φάση σοβαρό αντίπαλο για την Προεδρία του ΔΗΚΟ.

Το 2009 ο Νικόλας καταφέρνει να εκλεγεί Αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ, παρά τις όποιες μετρήσεις που τον ήθελαν να χάνει τη θέση και παρά τον πολιτικό πόλεμο που δέχτηκε τότε από τον τότε Πρόεδρο του ΔΗΚΟ Μάριο Καρογιάν.

Η σφαγή εντός του ΔΗΚΟ συνεχιζόταν και το 2013, όπου την 1η Δεκεμβρίου ο Νικόλας καταφέρνει να νικήσει τον Μάριο Καρογιάν με ποσοστό 51,12%, έναντι 48,88%, και έτσι εκλέγεται Πρόεδρος του κόμματος.

Η κόντρα όμως συνεχίζεται με εσωτερικό πόλεμο και μετά το 2013.

ΚΑΡΟΓΙΑΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Αποκορύφωμα της κόντρας οι Προεδρικές του 2018 όπου ο Μ. Καρογιάν μετέπειτα κατηγορείται από το ΔΗΚΟ ότι στήριξε Νίκαρο αντί Νικόλα στις Προεδρικές εκλογές και έτσι στις 5 Φεβρουαρίου 2018 λαμβάνεται απόφαση για την διαγραφή του από το κόμμα.

Ωστόσο οι πολιτικές απειλές δεν τελείωσαν. Ο Μ. Καρογιάν με την ομάδα του προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να βρουν την ευκαιρία ώστε να πάρουν πίσω το κόμμα.

Και εδώ γίνεται ενδιαφέρον το στόρι μας με την συμβολή του Νίκαρου.

Στην πολιτική υπάρχει ένα απαράβατος κανόνας: Αν κάποιος σου ρίχνει πέτρες απ’ έξω, τότε τον βάζεις μέσα με την ελπίδα ότι θα σταματήσει να ρίχνει πέτρες. Αν όμως ο τύπος συνεχίζει να ρίχνει πέτρες και εντός, τότε προτιμάς να τον βγάλεις ξανά έξω και να βρεις τρόπο να σταματήσει. Αυτή είναι μια τακτική με διάφορες παραλλαγές ανά περίπτωση αλλά πάντοτε με την ίδια φιλοσοφία.

Λοιπόν.

Ο Μάριος Καρογιάν όσο δεν υπήρχε η ΔΗΠΑ, έγνοια του ήταν η επιστροφή του στο ΔΗΚΟ και η άνοδός του ξανά στην Προεδρία του κόμματος. Από την στιγμή όμως που ιδρύθηκε η ΔΗΠΑ (21 Οκτωβρίου 2018) (με τις ευλογίες του ΝΙΚΑΡΟΥ – ώπα Νίκαρε μου) και από την στιγμή που η ΔΗΠΑ εισήλθε και στην ενεργή πολιτική μάχη με την κάθοδό της στις Ευρωεκλογές (Μάιος 2019) και πάλι με τις ευλογίες του ΝΙΚΑΡΟΥ, ο Νικόλας ΚΑΘΑΡΙΣΕ.

Με αυτό τον τρόπο, ο ΚΑΡΟΓΙΑΝ ασχολείται πλέον αποκλειστικά με την ΔΗΠΑ με στόχο τις Βουλευτικές του 2021 και ο ΝΙΚΟΛΑΣ έμεινε ο κυρίαρχος στο ΔΗΚΟ…

ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Και όλα αυτά με τις ΕΥΛΟΓΙΕΣ και την ΑΓΑΠΗ του ΝΙΚΑΡΟΥ προς τον Κάρογιάν… ή μήπως προς τον ΝΙΚΟΛΑ;

Σας το είπα παίδες. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ είναι ωραίο χόμπι και πολλές φορές αυτά που φαίνονται στο προσκήνιο, είναι πολύ αλλιώς στο παρασκήνιο…

Happy Sunday…

 >>> Παρασκήνιο Newsbomb

Πάω τένις ciaooooo