ΠΡΩΤΑΡΑΣ-Σοβαρή καταγγελία για μεθυσμένο εστιάτορα: Τους πρόσφερε χαλασμένο φαγητό και τους έδιωξε!

ΠΡΩΤΑΡΑΣ-Σοβαρή καταγγελία για μεθυσμένο εστιάτορα: Τους πρόσφερε χαλασμένο φαγητό και τους έδιωξε!

Μια απίστευτη καταγγελία για εστιατόριο στο κέντρο του Πρωταρά.

Σύμφωνα με ανάρτηση που έγινε στην γνωστή σελίδα «ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια παρέα με τρία άτομα και ένα παιδί πήγε σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο του Πρωταρά για φαγητό όμως η εμπειρία τους ήταν άσχημη όπως υποστηρίζει η γυναίκα στη δημόσια ανάρτηση – καταγγελία της.

Διαβάστε επίσης:

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συγκλονισμός ανά το Παγκύπριο για τον θάνατο της τρίχρονης - Στη δημοσιότητα το όνομα της

ΚΥΠΡΟΣ: Αλλάζουν μορφή και περιεχόμενο οι λογαριασμοί της ΑΗΚ - Τι θα ισχύσει ακριβώς!

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση, το εστιατόριο πρόσφερε φρέσκο καλαμάρι σύμφωνα με την βιτρίνα του καταστήματος. Με το που έκατσαν τους υποδέχτηκε ο υπεύθυνος, ο οποίος φαίνεται πως ήταν μεθυσμένος και δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν μαζί του για να παραγγείλουν.

Εν τέλει τους έφερε το καλαμάρι για να τους δείξει ότι αυτό θα τους μαγειρέψει, και όπως αναφέρει η γυναίκα στην καταγγελία της μύριζε χαλασμένο.

Το φαγητό ήρθε μετά από λίγη ώρα σε μια μερίδα με καλαμάρι, σαλάτα και πατάτες όμως η γυναίκα υποστηρίζει πως το καλαμάρι μύριζε χαλασμένο και το έφτυσε.

Διαβάστε επίσης:

Όταν ήρθε Κύπρο το 2012 έγινε το ΜΠΑΜ όμως τώρα είναι άνεργος - Η αινιγματική ανάρτηση επιστροφής!

 Απίστευτο: Η Βίσση διέκοψε τη συναυλία της όταν Ι.Χ. έπεσε στη θάλασσα - BINTEO από την σκηνή!

Στη συνέχεια ο ίδιος άνδρας επέστρεψε και του έλεγαν για το χαλασμένο καλαμάρι όμως δεν τους έδωσε σημασία. Αφού προσπάθησαν να μιλήσουν με άλλο γκαρσόνι, μια γυναίκα βγήκε από την κουζίνα όμως δεν καταλάβαινε ελληνικά.

Μετά από λίγη ώρα ο άνδρας, που φέρεται να είναι ο υπεύθυνος του μαγαζιού, τους είπε πως το καλαμάρι ήταν στον ήλιο από το πρωί και ήταν λογικό να είναι χαλασμένο. Τελικά τους έφερε άλλες μερίδες με καλαμάρι όμως το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο.

Όταν ήρθε η νέα παραγγελία, ο υπεύθυνος τους ρώτησε ειρωνικά αν είναι καλό και όταν του είπαν όχι τους έδιωξε από το μαγαζί!

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση:

ET5HETG