Καταγγελία για οπαδούς της ΑΕΚ: «Δεν μας αφήνουν να κοιμηθούμε, φωνάζουν και σπάζουν μπουκάλια»

Καταγγελία για οπαδούς της ΑΕΚ: «Δεν μας αφήνουν να κοιμηθούμε, φωνάζουν και σπάζουν μπουκάλια»

«Xτυπούν τύμπανα και ταμπούρλα, σπάζουν μπουκάλια, καίνε τους κάδους των σκουπιδιών και υβρίζουν με αισχρά λόγια τους οπαδούς των άλλων ομάδων» ήταν μερικές από τις καταγγελίες για τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ Λάρνακας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η καταγγελία που δημοσιεύεται μέσω της εφημερίδα "Φιλελεύθερος", πολίτες κοντά στο ΣΥ.ΦΙ. της ΑΕΚ διαμαρτύρονται για τις συμπεριφορές των οπαδών της ΑΕΚ, ενώ γίνεται αναφορά για του καλοκαιρινούς μήνες όπου η ομάδα της Λάρνακας συμμετέχει στην Ευρώπη, οι οπαδοί κλείνουν τον δρόμο και ενώνουν την τηλεόρασή τους με μεγάφωνα.


Διαβάστε αυτούσια την καταγγελία

«Γράφω για να εκφράσω τη μεγάλη απόγνωση που ζούμε εμείς οι κάτοικοι της περιοχής στη Λάρνακα ,όπου λειτουργεί ο ΣΥ.ΦΙ. της ΑΕΚ (σε μία από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές στο κέντρο της Λάρνακας).
Καθημερινά και ιδιαιτέρως τα Σαββατοκύριακα συναθροίζεται στο μέρος αυτό ένας μεγάλος αριθμός φανατικών αεκτζήδων νεαρών, οι οποίοι ουρλιάζουν, φωνάζουν συνθήματα, βάζουν μουσική στη διαπασών, χτυπούν τύμπανα και ταμπούρλα, σπάζουν μπουκάλια, καίνε τους κάδους των σκουπιδιών και υβρίζουν με αισχρά λόγια τους οπαδούς των άλλων ομάδων.
Αυτό γίνεται για πάρα πολλές ώρες, πολλές φορές μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα.
Τα καλοκαίρια που έχουμε τα ευρωπαϊκά παιγνίδια, στα οποία συμμετέχει η ΑΕΚ, κλείνουν τον δρόμο και ενώνουν την τηλεόρασή τους με μεγάφωνα, με αποτέλεσμα όλη η γειτονιά να μην μπορεί να βρει ησυχία.
Έχουμε κάνει καταγγελίες στην Αστυνομία, όμως οι αστυνομικοί μάς απόπαιρναν και άλλες φορές έλεγαν πως θα έστελναν περιπολικό. Το περιπολικό όμως σπάνια ερχόταν και αν ερχόταν, ερχόταν μια ώρα και παραπάνω αργότερα.»

Τέλος όπως αναφέρει το δημοσίευμα, κατά διαστήματα η Αστυνομία έχει δεχθεί παράπονα για οχληρία από περίοικους, όμως, από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν μέλη της, δεν κατέστη δυνατόν να διαπιστωθεί αυτόφωρο αδίκημα οχληρίας και αυτό διότι όσοι την προκαλούσαν είτε σταματούσαν είτε απομακρύνονταν από το σημείο μόλις έβλεπαν το περιπολικό της Αστυνομίας να πλησιάζει.

Διαβάστε επίσης: Κυπριανού: «Οι υποψηφιότητες Αναστασιάδη, Παπαδόπουλου και Λιλλήκα, είναι κομματικές»

Αυτά είναι τα νέα όπλα της Εθνικής Φρουράς - Τέλος εποχής για τα G3 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πυροβολισμοί και πανζουρλισμός στο Παραλίμνι –Συγκεντρώθηκαν 60 άτομα στον αστυνομικό σταθμό

Ελεύθεροι αφέθηκαν και θα αφεθούν ύποπτοι για την υπόθεση ΤΕΠΑΚ