Δεν απέστειλαν επίδομα μητρότητας σε οικογένεια επειδή γέννησε 7 ημέρες νωρίτερα -«Μα σοβαρομιλούν;»

Δεν απέστειλαν επίδομα μητρότητας σε οικογένεια επειδή γέννησε 7 ημέρες νωρίτερα -«Μα σοβαρομιλούν;»

Γέννησε επτά ημέρες πριν την αρχική της ημερομηνία.

Μέσω δημοσίευσης της στο Facebook, η δημοσιογράφος Ρένα Γιαβάση, γνωστοποιεί την παράξενη απάντηση που πήρε από τις Κοινωνικές Ασφαλίσεις για τη μη καταβολή του επιδόματος μητρότητας, αφότου πέρασαν ήδη δύο μήνες από την ημέρα που έφερε στο κόσμο το παιδί της.

Όπως αναφέρει η ίδια η δημοσιογράφος, η επιστολή ανέφερε πως δεν πληρώθηκε το επίδομα καθώς δεν γέννησε στις 31 Ιουλίου όπως ήταν η αρχική της ημερομηνία, αλλά στις 24 Ιουλίου, και γι' αυτό θα πρέπει να υποβάλλει εκ νέου την αίτηση της.

*Να σημειώσουμε πως η ιστοσελίδα μας έγινε δέκτης αρκετών παραπόνων από νέους γονείς για καθυστερημένα επιδόματα, που δυσχεραίνουν τη διαβίωση αυτών και των παιδιών τους, αφού περνούν μήνες μέχρι να φτάσουν στα χέρια τους.

Δείτε τι γράφει η δημοσιογράφος:

“Περιμένοντας συνέχεια…

Χρονομετρώντας το έμβρυο!

Και αφού πέρασαν οι δυο μήνες αφότου γέννησα και δεν πληρώθηκα από τις Κοινωνικές Ασφαλίσεις, έλαβα τελικά μια επιστολή στην οποία αναγραφόταν ότι Επειδή Δεν Γέννησα στις 31 Ιουλίου που ήταν η αρχική μου ημερομηνία, αλλά Γέννησα στις 24 Ιουλίου, πρέπει να υποβάλλω εκ νέου την αίτηση μου.

Δυο μήνες απλήρωτη και υποβάλλω ξανά την αίτηση μου γιατί τόλμησα να γεννήσω μια βδομάδα νωρίτερα!!!

Μα σοβαρομιλούν; Βάζουν χρονόμετρο στο έμβρυο; Ωσάν και η γέννηση ενός παιδιού είναι συνταγή κέικ που σε δύο ώρες ακριβώς πρέπει να βγει από τον φούρνο. Αλλιώς κάηκε…”

Διαβάστε επίσης: 
ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Στην δημοσιότητα και επίσημα τα ονόματα των δυο αδικοχαμένων νέων

Ποινή φυλάκισης 14 μηνών στον Ορφανίδη για ακάλυπτες επιταγές ύψους 400.000 ευρώ

Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο - 32χρονος μοτοσικλετιστής στο Νοσοκομείο