Τα 3 πιο δυνατά online ΜΜΕ της Κύπρου

Τα 3 πιο δυνατά online ΜΜΕ της Κύπρου

Διερωτηθήκατε ποτέ ποια είναι τα πιο δυνατά συγκροτήματα στην διαδικτυακή ενημέρωση; 

Ο ΕΦΕΤΗΣ της Νewsbomb βρήκε τα επίσημα στοιχεία του Κυπριακού Οργανισμού Εκδοτών Διαδικτύου (ΚΟΕΔ) και σας παρουσιάζει τα τρία πρώτα πιο δυνατά συγκροτήματα με τις περισσότερες αναγνώσεις για τον μήνα Αύγουστο 2019.

Δείτε επίσης: Ο ΕΦΕΤΗΣ: Ο Αναστασιάδης έχει και γιο. Ποιος είναι… (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ)

Σημειώστε πως κάποιο συγκρότημα ενδεχομένως να διαθέτει περισσότερες ιστοσελίδες από αυτές που αναγράφονται, οι οποίες ωστόσο να μην καταμετρούνται ακόμη με επίσημο τρόπο μέσω του Συνδέσμου, ο οποίος διεξάγει τις μετρήσεις μέσω τρίτου ανεξάρτητου οργανισμού.

Πάμε λοιπόν να δούμε τα TOP 3 Online Συγκροτήματα:

Nr1. ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ SIGMA. Για το συγκρότημα αυτό καταμετρούνται επίσημα 5 Ιστοσελίδες του. Πρόκειται για τις Ιστοσελίδες: Sigmalive, ilovestyle, timeoutcyprus, radioproto και sigmatv. Ως Συγκρότημα το SIGMA βρίσκεται στην 1η Θέση για τον Αύγουστο 2019 αφού τα διάφορα θέματα που δημοσίευσε σε αυτές τις 5 Ιστοσελίδες αναγνώστηκαν 22,416,186 φορές. ‬

Καθημερινό παρασκήνιο από την Newsbomb ΕΔΩ

Nr2. ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ PHILENEWS. Ο Philenews καταχώρησε για επίσημη μέτρηση 9 Ιστοσελίδες. Μεταξύ των οποίων τις Philenews, In-Cyprus, Kariera, Xrysessyntages. Η θεματολογία και των 9 Ιστοσελίδων του αναγνώστηκε 22 εκατομμύρια 166 χιλιάδες και 27 φορές.

Nr3. ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ DIGITAL TREE. Η Digital Tree καταχώρησε προς επίσημη μέτρηση 4 Ιστοσελίδες. Τις Kerkida, Offsite, Newsbomb και Ergodotisi. Τα θέματα που δημοσίευσαν οι 4 Ιστοσελίδες αυτές αναγνώστηκαν για τον μήνα Αύγουστο 2019 22,153,479 φορές.