Το ράλι «μας εμάρανε»...

Το ράλι «μας εμάρανε»...

Οι μισοί δρόμοι στη Λευκωσία είναι κλειστοί και θα κάνουμε και ράλι για να κλείσουμε και τους άλλους μισούς.

Εξοργισμένος ο ΕΦΕΤΗΣ με την κατάσταση στη Λευκωσία. 

Διαβάστε και θα καταλάβετε:

Οι μισοί δρόμοι στη Λευκωσία είναι κλειστοί και θα κάνουμε και ράλι για να κλείσουμε και τους άλλους μισούς.

Ρε, μα πάτε καλά;

Δείτε επίσης: Ο ΕΦΕΤΗΣ: Πιέσεις στον Νίκαρο για εκκαθάριση 4 Υπουργών και άλλων…

Η Λευκωσία έκλεισε. Closed. Τέλος. Έχουμε το σήριαλ με την Πλατεία Ελευθερίας μετά είχαμε την Ομήρου μετά είχαμε στις Καλλιπόλεως, Θ. Θεοδότου, Ζήνας Κάνθερ, Μνασιάδου, Στασικράτους, μετά την Κυριάκου Μάτση και έρχονται και έργα και στη Λεωφόρο Κένεντι.

Μα καλά σιόρ. Έργα να γίνουν. Σωστά. Το θέμα είναι πόσο καιρό παίρνουν τα έργα να τελειώσουν; Ούτε και ένα από τα πιο πάνω ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ!!!

Μα τώρα σοβαρομιλούμε; Να γίνει ανάπλαση 500 μέτρα δρόμου (πχ Στασικράτους) πρέπει να είναι κλειστή έξι μήνες; Γίνεται ωραία δουλειά αν κρίνω από την Μνασιάδου, αλλά έλεος. Τόσο καιρό για να τοποθετήσουν πέτρες στην άσφαλτο και να την φέρουν σχεδόν στο ίδιο επίπεδο του πεζοδρομίου;

Καθημερινό πολιτικό παρασκήνιο από την Newsbomb ΕΔΩ

Μα διερωτώμαι. Πήγαν καμιά φορά σε ευρωπαϊκή πόλη να δουν πώς γίνονται τα έργα; Ή η μόνη τους έγνοια είναι να ποστάρουν τον αστακό στο Instagram;

Πρώτον. Στο εξωτερικό δεν κλείνουν όλες τις προσβάσεις προς τα καταστήματα. Κάνουν τα έργα και συνάμα τοποθετούν προστατευτικά για να μπορεί τουλάχιστον ο κόσμος να πηγαίνει πεζός στα καταστήματα για να μην τους «κλείσεις» εντελώς τους καταστηματάρχες.

Δεύτερον. Μέσα σε δυο μήνες τελειώνουν τα έργα διότι εκεί δουλεύουν 24/7.

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας ΕΔΩ