Λυπούμαι τον Αβέρωφ… Αβέρωφ μην πάρεις τον Περικλή χορό μετά τις 8μμ...

Λυπούμαι τον Αβέρωφ… Αβέρωφ μην πάρεις τον Περικλή χορό μετά τις 8μμ...

Όι μάνα μου... Το ζήσαμε και τούτο...

Η αγαπημένη στήλη του Newsbomb, o ΕΦΕΤΗΣ, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο τον ντόρο που έγινε με την είδηση της πρότασης νόμου που κατέθεσε ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ  Κυριάκος Χατζηγιάννης με στόχο τον περιορισμό στις ώρες που μπορούν οι σχολές χορού να προσφέρουν μαθήματα σε ανήλικους. 

Έγραψε χαρακτηριστικά και ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ την Κυριακή ο ΕΦΕΤΗΣ:

Όι μάνα μου.

Το ζήσαμε και τούτο.

Ο Χατζηγιάννης του ΔΗΣΥ κατέθεσε Πρόταση Νόμου, μέσω της οποία θα απαγορεύεται στις Σχολές Χορού να βάζουν μαθήματα χορού για ανήλικους μετά τις 8 το βράδυ.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Και ο λόγος; Για την ασφάλεια των ανηλίκων, όπως λέει, και για να περνάνε οι ανήλικοι περισσότερη ώρα με τους γονείς τους.

Πρώτον. Και μόνο που το σκέφτηκε τούτο, άνθρωπος Βουλευτής, σημαίνει πως δεν πάμε καλά.

Δεύτερον. Δηλαδή, υπάρχει γονιός που ΑΝ ΔΕΝ θέλει να γράψει το κοπελούδι του στο χορό μετά τις 8μμ, εννά το γράψει; Τον υποχρεώνει κανένας δηλαδή να το γράψει μαθήματα χορού μετά τις 8 το βράδυ; Έλεος δηλαδή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΦΕΤΗ ΕΔΩ

Τρίτον. Αντί να προωθούμε τέτοιες δραστηριότητες για τους ανήλικους μπας και ξεκολλήσουν από τα playstation, mobiles, tablets, θέλουμε να τους περιορίσουμε -και μάλιστα ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ- σπίτι, μήπως και βγουν και λίγο έξω να τους δώσει ο καθαρός αέρας;

Ο ΕΦΕΤΗΣ πάντως εκφράζει την συμπάθεια του στον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου. Αβέρωφ μου, σόρρι. Πρέπει να τραβάς πολλά εκεί στην Πινδάρου. Ισιώνεις τον έναν, ζαβώνει ο άλλος.

Το θέμα έβγαλε η ΜΙΚΑΕΛΑ ΜΕΣΣΙΟΥ της Offsite.