ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Απέκοψαν τις συντάξεις χαμηλοσυνταξιούχων αντί για αύξηση που τους υποσχέθηκαν…

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Απέκοψαν τις συντάξεις χαμηλοσυνταξιούχων αντί για αύξηση που τους υποσχέθηκαν…

Προσπαθεί η Ζέτα να διορθώσει το φιάσκο

• Το βιώσαμε κι αυτό στο Κυπριστάν. Προσδιορίσαμε τον ορισμό της λέξης νάμι (για τους αστούς αναγνώστες αναφερόμαστε στην φήμη) και απέκτησαν πλέον οι υπηρεσίες του Υπουργείου Εργασίας την παγκόσμια πατέντα. Όταν αναφέρονται σε παγκόσμια συνέδρια ότι κάποια κρατική υπηρεσία σε όλο τον πλανήτη (συμπεριλαμβανομένων Τανζανίας- Ουγκάντας- Ζιμπάμπουε) έβγαλε νάμι με τις ενέργειες της, τότε το Τμήμα Συντάξεων του Υπουργείου Εργασίας του Κυπριστάν θα παίρνει τα πρωτεία. Μιλάμε ότι οι άνθρωποι λόγω του ότι είναι κλεισμένοι στα γραφεία τους έχασαν την επαφή με το περιβάλλον και δεν μπορούν να κατανοήσουν ούτε τα αυτονόητα.

• Καθημερινά βομβαρδίζουμε τους πολιτικούς με αρκετά κοσμητικά επίθετα και λοιπές κατηγορίες. Προχώρησαν σε μια πράξη καλής πολιτικής συμπεριφοράς και δεν τους άφησαν οι κρατικές υπηρεσίες να την απολαύσουν. Θυμάστε που υποσχέθηκαν Φούλης και Πρίγκιπας Νικόλας αυξήσεις στους χαμηλοσυνταξιούχους με το περιβόητο ότι θα πάρουν ο καθένας από 20- 50 Ευρώ; Ναι ήρθε η στιγμή για να δώσουν στους πονεμένους αυτούς ανθρώπους, που διαβιούν μετά κόπων και βασάνων την σχετική αύξηση. Και ξέρετε τι έκαναν οι αθεόφοβοι;

• Τους μείωσαν και αυτά που έπαιρναν! Πως, τι θα λέτε! Μάλιστα κυρίες και κύριοι τους πίστωσαν λιγότερα από όσα δικαιούνταν, με αποτέλεσμα το επονομαζόμενο μικρό τσεκκούι να γίνει μικρότερο….Ουάου, ουάου, ουάου. Και το συνειδητοποίησαν μόνο όταν άρχισε ο καταιγισμός παραπόνων. Προφανώς άργησαν λίγα 24ωρα να το πάρουν πρέφα, γιατί είχαν να επιδοθούν στο καθημερινό πόκνιασμα και να βρίσουν τους γέρους που τους ενόχλησαν από το πρωινό κουτσομπολιό, με τα καθημερινά παράπονα τους.

• Τι να σου κάνει και η Ζέτα Αιμιλιανίδου μας. Μόλις το πληροφορήθηκε έτρεξε να κάνει συσκέψεις, να φωνάξει αλλά η ΤΑΤΣΑ έμεινε στο Υπουργείο Εργασίας και το ΝΑΜΙ βγήκε… Και οι συνήθεις δικαιολογίες άρχισαν να πέφτουν στο τραπέζι. Φταίει το λογισμικό, το λογιστήριο κάτι δεν υπολόγισε σωστά, ανεβαίνουν κλίμακες και άλλα φληναφήματα και λοιπές αρλούμπες που έχουν την ειδικότητα να επιδίδονται οι κρατικοί υπάλληλοι.

• Εγείρεται όμως και το μέγα θέμα. Κάνουν σωστούς υπολογισμούς όταν δίνουν τις συντάξεις στον κόσμο; Τα επιδόματα δίνονται σωστά, οι δικαιούχοι είναι αυτοί που πρέπει; Ναι μην παραξενεύσετε γιατί με αυτά που ακούσαμε κλονίστηκε η όποια εμπιστοσύνη μας και γι’ αυτό το σύστημα.

• Τελικά δεν λειτουργεί τίποτε σωστά σ’ αυτό τον τόπο. Και μετά κατηγορείτε εκείνους που πιστεύουν ότι η μοναδική λύση είναι η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ των εναπομεινάντων σκεπτόμενων ανθρώπων. Όταν δεν συμπόνεσαν ούτε τους βασανισμένους ηλικιωμένους, παππούδες και γιαγιάδες που έδωσαν το αίμα τους για να απολαμβάνουν όλοι αυτοί θέσεις και αξιώματα τότε δεν υπάρχει πραγματική ΣΩΤΗΡΙΑ.

• Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στην Ζέτα μας και περιμένουμε ότι καθότι ευγενής άνθρωπος , φιλεύσπλαχνος αν ζητήσει εκ μέρους των υπηρεσιών της συγνώμη στους ανθρώπους που ταλαιπωρήθηκαν. Μπορεί για τους υπαλλήλους στο Υπ. Εργασίας τα 10-20-50 Ευρώ να μην σημαίνουν τίποτε αλλά υπάρχουν άνθρωποι σ’ αυτήν την κοινωνία που βασανίζονται και προσμένουν και τα λίγα Ευρώπουλα…