ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Οργισμένος ο Φούλης από δελφίνους που δήθεν πιέζονται για να μπουν στο Ευρωψηφοδέλτιο

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Οργισμένος ο Φούλης από δελφίνους που δήθεν πιέζονται για να μπουν στο Ευρωψηφοδέλτιο

Δεν αποκλείεται να δούμε και εκπλήξεις στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ πέραν των δεδομένων (Λευτέρης Χριστοφόρου- Νίκος Τορναρίτης)

Με δημοσκοπήσεις υπό μάλης και με οργίλο ύφος εμφανίστηκε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ στην Επαρχιακή Συνδιάσκεψη του κόμματος του, αποφασισμένος να θέσει τέρμα στις ΠΑΡΑΣΑΤΙΚΕΣ συμπεριφορές που τείνουν να διασαλεύσουν την πορεία του κόμματος του προς τις Ευρωεκλογές. Έχοντας εξασφαλισμένες τις δυο έδρες στο Ευρωκοινοβούλιο ο Φούλης επιδιώκει να ανεβάσει το κόμμα σε ποσοστά, διευρύνοντας την διαφορά από το δεύτερο ΑΚΕΛ και δίνοντας το δικό του στίγμα ως ηγέτης του κόμματος σε μια άλλη εκλογική αναμέτρηση.

• Έτσι επιχείρησε σε ψηλούς τόνους να διαμηνύσει προς όλες τις πλευρές ότι είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο κόμμα με την σημειολογική του έκφραση «ο ΔΗΣΥ δεν πιέζει αλλά ούτε και ΠΙΕΖΕΤΑΙ», προφανώς για να καταδείξει ότι δεν θα επιτρέψει να εκκολάπτονται δελφίνοι που προωθούνται από μιντικά ή άλλα κατεστημένα ώστε να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος.

• Σε ψηλούς τόνους, που όπως μας επισήμανε πράκτορας της ΞΥΠ που παρέστη στην συνδιάσκεψη και πάγωσαν το ακροατήριο, θέλησε να θέσει τέρμα στον παραγοντισμό που εμφανίστηκε μέσω δημοσιευμάτων ή άλλων παροτρύνσεων υπέρ συγκεκριμένων υποψηφίων που επιθυμούν να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ εν όψει των Ευρωεκλογών του Μαΐου.

• Ξεκαθάρισε με σαφή τρόπο ότι δεν θα επηρεαστεί στον καταρτισμό του ψηφοδελτίου από τις πιέσεις που ασκούνται για να υποδείξει κάποιους ως κατ’ επιλογήν (αριστίνδην) υποψηφίους ή θα εκλιπαρήσει άλλους να κατέλθουν στις εκλογές με το πρόσχημα ότι θα δώσουν αίγλη στο κόμμα και θα φέρουν επιπρόσθετα ποσοστά.

• Προφανώς ο Πάφιος με την ξεκάθαρη του τοποθέτηση σηματοδοτεί και την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ του από τις παραινέσεις και προτροπές του Προεδρικού για συμπερίληψη συγκεκριμένων υποψηφίων, αφού επιθυμεί να παίξει το δικό του παιχνίδι και να επιδείξει την ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ του στην Πινδάρου.

• Όσοι δε γνωρίζουν τον ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ τρόπο σκέψης του ηγέτη του κυβερνώντος κόμματος, γνωρίζουν ότι αν οσμιστεί παρασκηνιακά πολιτικά παίγνια, με στόχο να παρουσιάσουν ως αδήριτη ανάγκη την συμπερίληψη κάποιου υποψηφίου στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, μπορεί και να ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ τα πάντα έναντι οποιουδήποτε κόστους.

• Λαμβανομένου υπόψη του τρόπου αντίδρασης του Φούλη στην εν λόγω κομματική σύναξη, όπως μας διατύπωσε στην έκθεση του ο γαλάζιος πράκτορας της ΞΥΠ δεν αποκλείεται να δούμε και εκπλήξεις στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ και πέραν των δεδομένων ( Λευτέρης Χριστοφόρου- Νίκος Τορναρίτης) να εμφανιστούν ονόματα που δεν πλασαρίστηκαν από τα ΜΜΕ.

• Προφανώς οι επόμενες μέρες θα είναι ενδιαφέρουσες για το κυβερνών κόμμα και μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου που θα υποβληθούν οι υποψηφιότητες να γίνουμε μάρτυρες ανατροπών στο γαλάζιο σκηνικό.

• Έτσι για να επαναλάβουμε τον τρόπο σκέψης του Φούλη που ως επιστημονική ομάδα της ΞΥΠ αποκωδικοποιήσαμε και σας μεταφέρουμε παραστατικά. Ξεκινάει με προορισμό την Αργάκα αλλά κατευθύνεται μέσω ΗΠΑ- Βρυξελλών ενίοτε και Αφρικανικής Ηπείρου για να καταλήξει στο ησυχαστήριο του …