ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Η γριποφοβία για να πωληθούν τα εμβόλια, ο ανθενωτικός Άντρος και γιατί πίνουν οι Κύπριοι

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Η γριποφοβία για να πωληθούν τα εμβόλια, ο ανθενωτικός Άντρος και γιατί πίνουν οι Κύπριοι

Πίνουν οι άνθρωποι να ξεχάσουν που βρίσκονται και κυρίως ποιοι τους διοικούν

• Επέστρεψε και η γρίπη Α ή όπως αλλιώς λέγεται, αφού παλαιότερα μας την πλάσαραν και ως των πτηνών. Φαίνεται ότι ξέμειναν εμβόλια στις αποθήκες και θέλουν να τα πωλήσουν οι φαρμακευτικές εταιρείες.

Όπως τα ξεπουλήματα δηλαδή. Που ότι μείνει στις αποθήκες τα βάζουν οι καταστηματάρχες προς πώληση με δελεαστικές διαφημίσεις. Έτσι ρίχνουν και την γριποφοβία (αδόκιμη έκφραση αλλά ελέω δημοσιογραφικής αδείας χρησιμοποιείται προς κατανόηση) με ρεπορτάζ ότι πέθαναν και δυο-τρεις, οπόταν τρέχουν όλοι για εμβολιασμό. Όσοι χρειάζονται παιδιά-ηλικιωμένοι και με ιατρικό παρελθόν, όπως αποκαλείται, θα έπρεπε να ενημερώνονται εκ των προτέρων και να κάνουν τα εμβόλια.

• Κάποιος, κάπου, κάποτε πρέπει να ασχοληθεί με την ακρίβεια των φαρμάκων στην Κύπρο. Έτσι ώστε να καταδειχθεί ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες κερδίζουν υπέρογκα ποσά και μας τα παίρνουν κανονικά. Σε λίγο δεν θα μπορούμε να πούμε ούτε την έκφραση «τα χάπια μας, τα χάπια μας».

 

• Περιμέναμε από την φιλεύσπλαχνη Κυβέρνηση να εγκύψει σε τέτοιου είδους θέματα και να προσπαθήσει να βάλει φραγμό στους κερδοσκόπους. Μάλλον τους παροτρύνει και βρίσκουν πρόσφορο έδαφος να κερδίσουν.

• Μας είπε και ο Χαρούλης Γεωργιάδης ότι θα παρθούν μέτρα υπέρ των χαμηλόμισθων. Μα τι κοροϊδεύεις άνθρωπε μου. Δηλαδή θα στέλνετε επιταγή σε όποιο παίρνει κάποιο μίνιμουμ ποσό; Α, μπα.

• Εκατομμύρια μηνύματα μέσω κινητού τηλεφώνου στέλνονται ανά βδομάδα. Φαίνεται ότι ο νέος τρόπος επικοινωνίας των ανθρώπων εδραιώθηκε. Χάθηκε η άμεση επικοινωνία, να βλέπεις τον άλλο στα μάτια, οπόταν χάθηκε και η ανθρωπιά. Γιατί χωρίς συνεννοήσεις με τα μάτια… δουλειά δεν γίνεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Απέκοψαν τις συντάξεις χαμηλοσυνταξιούχων αντί για αύξηση που τους υποσχέθηκαν…

• Μεθυσμένοι κατέληξαν και πάλι στα νοσοκομεία. Πίνουν οι άνθρωποι να ξεχάσουν που βρίσκονται και κυρίως ποιοι τους διοικούν.

• Όταν κάποιος παρακολουθείται από ψυχίατρο δεν είναι και θέμα για να το ανακοινώσετε στην τηλεόραση κύριε αστυνόμε μας. Ο κατηγορούμενος ή εμπλεκόμενος σε μια υπόθεση έχει οικογένεια-παιδιά που θα ζήσουν σ’ αυτό τον τόπο και δεν είναι ανάγκη να στιγματίζονται. Εξάλλου είναι και προσωπικά δεδομένα.

• Άντρο Κυπριανού μου, καλό μου παιδί. Μέχρι και υπερασπιστής της Ενώσεως προέκυψες για να μας πεις ότι κάποιοι ενεργούν όπως την περίοδο που κατηγορούσαν τον Μακάριο σαν ανθενωτικό. Για θύμισε μας. ΤΟ ΑΚΕΛ τότε ήταν υπέρ της Ενώσεως και του Μακαρίου ή εναντίον; Γιατί στην ιστορία σας υπήρξατε και ενωτικοί και ανθενωτικοί και Μακαριακοί και αντι-Μακαριακοί. Οπόταν μέσα σε όλα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

• Παρεμπιπτόντως είμαστε η μοναδική χώρα στον πλανήτη- ακόμη και η Μαδαγασκάρη το ξεπέρασε- που συνεχώς στην δημόσια συζήτηση είναι θέματα του απώτατου παρελθόντος. Ζούμε με το παρελθόν και αφήνουμε το παρόν να περνάει ανεκμετάλλευτο…

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό μέσω Λουτ και λοιπών διαπραγματευτών: Η ανοχή μας στους πολιτικούς με την στάση του ωχαδερφισμού οδήγησε στην αποτυχημένη τους πολιτική που εξισώνει το θύμα της εισβολής (πρόσφυγα) με τον θύτη - κατακτητή