ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Κρυπτεία η επαγρύπνηση του ΕΛΑΜ - Πως διασφάλισαν δημοσκόπηση του ΑΚΕΛ

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Κρυπτεία η επαγρύπνηση του ΕΛΑΜ - Πως διασφάλισαν δημοσκόπηση του ΑΚΕΛ

Kατάφεραν να διεισδύσουν σε όλους τους κομματικούς χώρους

  • Πανηγυρίζουμε στην ΞΥΠ (Ξιούρειος Υπηρεσία Πληροφοριών) γιατί μετά από πολύμηνη παρακολούθηση και με την επιστράτευση των κορυφαίων μας πρακτόρων ανακαλύψαμε  το δίκτυο παρακολούθησης του ΕΛΑΜ και τον τρόπο λειτουργίας του. Προφανώς και η ΚΥΠ (καλημέρα σας κκ Κούρε- Χριστοφίδη- Χατζημιχαήλ) που διαθέτει τεράστιους πόρους και αρκετό προσωπικό δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει τέτοιου είδους ανακάλυψη και αρκείται να ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ την ΞΥΠ.  Προσέξτε λοιπόν ΚΥΠατζήδες για να μαθαίνετε από του ΞΥΠατζήδες πως δουλεύουν οι μυστικές υπηρεσίες.
  • Κατ’ αρχάς το όνομα της οργάνωσης του ΕΛΑΜ που ασχολείται με παρακολουθήσεις είναι ΚΡΥΠΤΕΙΑ (θεσμός του αρχαίου λακωνικού συστήματος που περιλάμβανε την μυστική αποστολή των Σπαρτιατών νέων με σκοπό την επιτήρηση) και αποτελείται από ευρύ δίκτυο στελεχών σε όλες τις επαρχίες. Αναφέρονται απευθείας στον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ ΧΡΗΣΤΟ ΧΡΗΣΤΟΥ και εντάσσονται στην οργάνωση αφού τύχουν της κατάλληλης εκπαίδευσης.

         Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις της ημέρας

  • Όπως επισημαίνεται στην έρευνα της ΞΥΠ στελέχη της Κρυπτείας κατάφεραν να διεισδύσουν σε όλους τους κομματικούς χώρους και να συλλέγουν πληροφορίες για τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Όπως για τα συντροφικά μαχαιρώματα στην Εζεκία Παπαϊωάννου (ΑΚΕΛ), τις συναγωνιστικές αντιζηλίες στην Πινδάρου (ΔΗΣΥ και τα Πριγκιπικά καμώματα στην Γρίβα – Διγενή (ΔΗΚΟ) καθώς και τα διαδραματιζόμενα στα μικρότερα κόμματα. 
  • Τελευταία επιτυχία τους για την οποία βαυκαλίζονταν ήταν η «υποκλοπή» κυλιόμενης δημοσκόπησης με μεγάλο δείγμα  που προέβησαν στο ΑΚΕΛ η οποία και αποτυπώνει τις τάσεις της κοινής γνώμης και βάσει της οποίας κλιμακώνεται και σχεδιάζεται ο προεκλογικός αγώνας του κόμματος της αριστεράς. Ιδιαίτερα στο ΑΚΕΛ όπως καταγράφεται στην απόρρητη έκθεση της ΞΥΠ γνωρίζουν με πάσα λεπτομέρεια τις πολιτικές κινήσεις του κόμματος και μάλιστα προτού καν μεταφραστούν σε κινήσεις από τον Άντρο Κυπριανού και τους άλλους συντρόφους.
  • Μάλιστα ένας εκ των πρακτόρων της «Κρυπτείας» με την κωδική ονομασία «σύντροφος» γνωρίζει τα πάντα σε σχέση με την δράση της αντίστοιχης οργάνωσης παρακολούθησης του ΑΚΕΛ, της περιβόητης ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ. Οι ΞΥΠ ατζήδες που ετοίμασαν την σχετική έκθεση επί του προκειμένου έχουν σχετική διχογνωμία καθότι κάποιοι εξ αυτών επισημαίνουν ότι η Κρυπτεία και συγκεκριμένα ο σύντροφος είναι ΑΚΕΛικό στέλεχος της Επαγρύπνησης. Θα το διερευνήσουμε ενδελεχώς και θα ενημερώσουμε σύντομα.
  • Όσον αφορά ΔΗΣΥ- ΔΗΚΟ τα πράγματα είναι ευκολότερα καθότι όλα τα  γαλάζια – άχρωμα στελέχη δημοσιοποιούν και χωρίς πίεση τα τεκταινόμενα, οπόταν γνωρίζουν αρκετά για τα εν λόγω κόμματα. Ιδιαίτερα στο ΔΗΚΟ η Κρυπτεία γνωρίζει τα πάντα και πιο συγκεκριμένα όλους τους κρατικούς αξιωματούχους που έχουν Πριγκιπικές επαφές και ενίοτε βοηθούν το κόμμα σε νομοσχέδια – ρουσφέτι ή άλλως πως.   Για δε τον ΔΗΣΥ υπάρχουν αρκετά πρόθυμα στελέχη που βρίσκονται με το ένα πόδι στο ΕΛΑΜ και ενημερώνουν επαρκώς…