ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Με επιπρόσθετα 200 εκατομμύρια αποδέχονται οι γιατροί και ΓΕΣΥ στο πι και φι

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Με επιπρόσθετα 200 εκατομμύρια αποδέχονται οι γιατροί και ΓΕΣΥ στο πι και φι

Ποιος θα ανακοινώσει στους πολίτες ότι θα χρειαστούν άλλα 200 εκ. Ευρώ και θα πρέπει να αυξηθούν οι φορολογίες...

  • Τα περί κανονισμών, διαφωνιών, όρκων του Ιπποκράτη και λοιπών διαφορών του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) με τον ΟΑΥ- ΟΚΥΠΥ και Υπουργείο Υγείας θα εξαλειφθούν ως δια μαγείας και εν ριπή οφθαλμού, αν στον προϋπολογισμό προστεθούν άλλα 200 εκατομμύρια Ευρώ , ώστε να δαπανούνται 1 δισεκατομμύριο και 200 εκ. για εφαρμογή του ΓΕΣΥ. Τα υπόλοιπα που ακούτε είναι δικολαβισμοί, φληναφήματα και προφάσεις εν αμαρτίαι.
  • Το θέμα προφανώς είναι ποιος θα ανακοινώσει στους πολίτες ότι θα χρειαστούν άλλα 200 εκ. Ευρώ και θα πρέπει να αυξηθούν οι φορολογίες και λοιπές εισφορές. Αυτό είναι όλο το παιχνίδι και όσα ακούτε είναι αερολογίες αφού κανείς δεν έχει την τόλμη να πει την αλήθεια. Φυσικά οι κρατικές υπηρεσίες θεωρούν ότι ο προϋπολογισμός όπως καταρτίστηκε είναι ικανοποιητικός και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες για ολοκληρωμένο ΓΕΣΥ.

Θέλετε περισσότερο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ, ΕΦΕΤΗ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ 

  • Οι δε αφ’ υψηλού τοποθετήσεις των ιατρών περί επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών θα αντικατασταθούν με συναίνεση και όρεξη για ένταξη στο ΓΕΣΥ αν μπουν ακόμη 200 εκ. στις τσέπες τους. Μάλιστα προς τούτο επικαλούνται και την σχετική μελέτη που διενήργησαν προ έτους και αποκάλυψε η πρώην ερωμένη του ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ, ονόματι offsite.com.cy, και είχε ως αποτέλεσμα να επιτεθούν με νυστέρια στον γράφοντα τόσο η ηγεσία του ΠΙΣ όσο και ο τότε εκτελεστικός τους διευθυντής με παρότρυνση του Προέδρου τους Πέτρου Αγαθαγγέλου.
  • Οπόταν μην περιμένετε ότι θα υπάρξει λύση με το ΓΕΣΥ αν δεν πέσουν τα 200 εκατομμυριάκια που φυσικά θα πληρώσουν οι συνήθεις μακάκες , οι πολίτες αυτού του κράτους. Κάτι ψέλλισε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΚΑΙΔΗΣ την περασμένη βδομάδα σε συνεδρία της Επιτροπής Υγείας της Βουλής, προκαλώντας την έκρηξη ενθουσιασμού των ιατρών, αλλά μάλλον ήταν στιγμιαία αντίδραση και υπό το βάρος των πιέσεων που ασκούνται στους βουλευτές από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

  • Ε, ναι ποιο κόμμα και ποια Κυβέρνηση θα ΤΟΛΜΗΣΕΙ εν όψει Ευρωεκλογών να πει στους πολίτες ότι πρέπει να εισφέρεται περισσότερα στο ΓΕΣΥ; Θα καταστραφεί και βεβαίως θα κατρακυλήσουν τα ποσοστά του. Οπόταν μύλος η υπόθεση. Αυτή είναι η κατάσταση στο ΓΕΣΥ. Αντιλαμβάνομαι ότι οι πολίτες μέσα στον κυκεώνα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και φυσικά χωρίς να γνωρίζουν το παρασκήνιο, αφού κανείς δεν ομολογεί στο προσκήνιο τι πραγματικά θέλει – ιδιαίτερα οι γιατροί- βαρέθηκε και ως συνήθως αφέθηκε στην μοίρα των πολιτικών και λοιπών ταγών της κοινωνίας , στην προκειμένη των λειτουργών του Ιπποκράτη.