ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Η κουπεποτυλίχτρα Ειρήνη, ο συντροφικός πόλεμος κατά Άντρου και οι διπλοί πράκτορες

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Η κουπεποτυλίχτρα Ειρήνη, ο συντροφικός πόλεμος κατά Άντρου και οι διπλοί πράκτορες

Οι τρεις σωματοφύλακες που αναμένουν (Λουκαίδης- Στεφάνου- Δαμιανού) θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι νεωτέρας τον Άντρο να φύγει από Γ.Γ

* Τα κατεστημένα δεν θέλουν λύση του Κυπριακού φωνάζει ο Άντρος Κυπριανού. Άρχισε και στο ΑΚΕΛ πόλεμος κατά του προέδρου της Δημοκρατίας; Τι; Ναι, θυμήθηκαν στο κόμμα ότι πρέπει να πολεμήσουν τον Αναστασιάδη και χρησιμοποιούν τα πάντα…

* Πάντως στο ΑΚΕΛ κάτι βράζει ή αν προτιμάτε σιγοβράζει. Και φαίνεται ότι δύσκολα θα μείνουν κάποιοι που δεν θα καούν από τη φωτιά.

* Ο έλεγχος του κόμματος μπορεί να παραμένει στον Άντρο Κυπριανού , αλλά πάντα χρειάζονται και εκείνοι που θα κάνουν τις δουλειές του σπιτιού. Κάτι όπως τις οικιακές βοηθούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Με όπλο το πολιτικό μίσος ο Κάρογιαν επιτίθεται στις Ευρωεκλογές σε βάρος του Νικόλα

* Και έχουμε και τις κόντρες για τις Ευρωεκλογές. Από την Εζεκία Παπαϊωάννου δίνεται γραμμή για να ψηφίσουν τον Νιαζί Κιζίλγιουρεκ και ο φιλόλογος Γιώργος Γεωργίου και ο Νεοκλής Συλικιώτης  τρέχουν να προλάβουν. Γιατί όποιος και να αναδειχθεί στο κόμμα πάλι θα ελέγχεται από τον μέγα εγκέφαλο που δεν αφήνει τίποτε στην τύχη.

* Μην ξεχνάτε ποτέ ότι κάποιοι προετοιμάζονταν για την διαδοχή του Άντρου Κυπριανού, αλλά ο Γενικός Γραμματέας δεν τους κάνει το χατίρι. Θα παραμείνει να πολεμήσει επί των επάλξεων όπως διακηρύττει.

* Οπόταν οι τρεις σωματοφύλακες που αναμένουν ( Λουκαίδης- Στεφάνου- Δαμιανού) θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι νεωτέρας. Και κυρίως να μην υπονομεύουν τον Στροβολιώτη, γιατί ο Άντρος δεν ξεχνάει και κυρίως μαθαίνει τα πάντα. Κι όπως επισημάναμε προ ημερών η Επαγρύπνηση συνεχίζει να λειτουργεί και να καταγράφει τα πάντα.

* Κυρίως για όσους διακινούνται στο Κοινοβούλιο και δη στο Αίθριο τον καφενέ της Βουλής όπου τεκταίνεται και διαδραματίζεται το παρασκήνιο να γνωρίζουν ότι υπάρχουν πράκτορες της Επαγρύπνησης. Και οι αθεόφοβοι πιστεύουν ότι θα ξεγελάσουν τον  Διοικητή της ΞΥΠ που κατοικοεδρεύει από 30 ετίας στο Κοινοβούλιο. Σας γνωρίζει όλους ρε και ξέρει πως κινείστε. Ιδιαίτερα όσους είναι καθαρόαιμοι Κυπριανικοί και μεταδίδουν τα πάντα στον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ. Σας στήσαμε παγίδα και καθότι απαίδευτοι μεταφέρετε τα πάντα στον Άντρο. Ρε εσείς όλα τα μαθαίνουμε . Διαβρώσαμε προ πολλού την Επαγρύπνηση και έχουμε τους επονομαζόμενους ΔΙΠΛΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ…

* Πως την αποκάλεσε κάποιος τη επαγρύπνησης την Ειρήνη Χαραλαμπίδου; « Κουπεποτυλίχτρα». Καλό. Και μην μου πείτε ιδιαίτερα τιμητικός τίτλος για μια γυναίκα που γνωρίζει από τέτοιες διεργασίες. Τέτοια κάνει στους ΑΚΕΛικούς και δεν την αφήνουν λεπτό από την στήριξη τους. Γιατί θέλει και το κουπέπι την τέχνη του. Και να ξέρετε όσο την πολεμάτε τόσο αυτή ενδυναμώνετε…

* Ένα στα πέντε παιδιά πέφτουν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης στο διαδίκτυο. Αυτός ο δαίμονας που μπήκε υποχρεωτικά στη ζωή μας χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Γιατί μπορεί να ανοίγει προοπτικές αλλά κλείνει και σπίτια. Το νου σας στο διαδίκτυο πρέπει να είναι και η παραλλαγή της σχετικής διαφήμισης που αναφέρεται στο πότο.