ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Χαίρεται ο Κιζίλγιουρεκ επειδή τον στηρίζει ο Ακκιντζί – Η Ειρήνη ετοιμάζεται για ΓΓ ΑΚΕΛ

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Χαίρεται ο Κιζίλγιουρεκ επειδή τον στηρίζει ο Ακκιντζί – Η Ειρήνη ετοιμάζεται για ΓΓ ΑΚΕΛ

Η προτίμηση της ηγεσίας του ΑΚΕΛ στον Νιαζί θα της καταστεί μπούμερανγκ

  • Κακίες ρε παιδιά. Αυτοί που λένε ότι με την παρουσίαση της Ειρήνης Χαραλαμπίδου στην εκπομπή ΤΕΤ- Α- ΤΕΤ του ΡΙΚ ενέσκηψαν τα ανάποδα και τα κακά στο κόμμα μάλλον θα έχουν προκαταλήψεις. Μάλλον η Ρένα μας άρχισε εκστρατεία για το επόμενο της βήμα.  Και γνωρίζοντας το επικοινωνιακό παιχνίδι αφήνει τους υπόλοιπους να βασανίζονται με τα εσωκομματικά και αυτή χτίζει στην βάση και την κοινωνία το προφίλ της.
  • Βρίσκει δε αρκετούς πρόθυμους δημοσιογράφους και λοιπούς τυχοδιώκτες να την προωθούν.
  • Κι αφού δεν την άφησαν να γίνει Ευρωβουλευτής θα διεκδικήσει την θέση του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ. Εκεί θα γίνουν οι μάχες με τους τρεις σωματοφύλακες (Λουκαίδης- Στεφάνου- Δαμιανού) να συνειδητοποιούν πλέον ότι με Ειρήνη στους υποψηφίους τα πράγματα καθίστανται… επικίνδυνα.
  • Όπως της είπε και ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Ζαχαρίας Ζαχαρίου- σε συνεδρία της Επιτροπής Θεσμών της Βουλής που ασχολείτο με την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης και όταν προέκυψε θέμα με τις προσκλήσεις καναλιών σε πολιτικούς και την ικανοποίηση της Ειρήνης γιατί καλούνται χωρίς παρεμβάσεις ( υπονοώντας προφανώς των κομμάτων) - «εσύ πουλάς Ειρήνη μου και γι’ αυτό σε καλούν» αναφώνησε ο Λαρνακέας. 

      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Διώξτε και Καδή - Πάλμα όπως Νίκολσον για ασυμβίβαστο με ΓΕΣΥ…

  • ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΥΠΡΙΣΤΑΝΙΚΟ: Τουρκοκύπριοι να θέλουν να είναι αξιωματούχοι και στο ψευδοκράτος αλλά και στην Κυπριακή Δημοκρατία. Και ακόμη να τους συλλάβουμε για προσβολή της δημοσίας αιδούς
  • Ε, μα δεν ακούσατε για τον σάλο στα κατεχόμενα περί της παρέμβασης Ακκιντζί υπέρ της υποψηφιότητας του ΝΙΑΖΙ ΚΙΖΙΛΓΙΟΥΡΕΚ; Ναι του υποψηφίου Ευρωβουλευτή του ΑΚΕΛ ο οποίος ολοκλήρωσε την εκστρατεία στις ελεύθερες περιοχές και περιοδεύει στα κατεχόμενα.
  • Δέστε όμως την σημειολογία. Αναμιγνύεται στις εκλογές και ο κατοχικός ηγέτης. Ε, δεν είναι σχιζοφρένεια; Αλλά και συνιστά ύβρη σε όλους αυτούς τους αριστερούς που αυτή την περίοδο γίνονται οι κηδείες τους και που πολέμησαν τον εισβολέα;

    Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις της ημέρας

  • Το ξαναείπαμε ότι αυτή η προτίμηση της ηγεσίας στον Νιαζί θα της καταστεί μπούμερανγκ. Γιατί μην μου πείτε ότι η βάση του κόμματος αρέσκεται σε τέτοιου είδους υποψηφιότητες. Και αν δεν εκλεγεί ο Νιαζί δεν αναιρείται η προπαγάνδα για χρόνια ότι ήσασταν το κόμμα που βρισκόσασταν σε επαφή με τους Τ/Κ και κάνατε βίωμα την επαναπροσέγγιση; Παίζετε με την φωτιά και θα καείτε Άντρο μας.
  • Πάντως κάποιος αριστερός που θαυμάζει τον Χριστόφια διαφήμιζε μεγαλοφώνως στις λαϊκές οργανώσεις που συχνάζει ότι έμαθε από πηγή στο ΑΚΕΛ ότι ο πατέρας της Καγκελαρίου Μέρκελ ήταν κομμουνιστής. Ε, δεν γίνεται ισχυριζόταν η κόρη του ανθρώπου που κατασκεύαζε κάγκελα να μην ανήκει στις λαϊκές οργανώσεις. Κι όμως φίλε. Ούτε κι αυτός ασπάζεται τις ιδέες σας.