ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Βραχυκυκλωμένο λόγω Τσίπρα το ενεργειακό πρόγραμμα της Κύπρου

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Βραχυκυκλωμένο λόγω Τσίπρα το ενεργειακό πρόγραμμα της Κύπρου

Χωρίς να κηρύξει ΑΟΖ η Ελλάδα καμία τριμερής-τετραμερής ή οποιαδήποτε άλλη συμμαχία θα έχει σημασία

  • Καιρός είναι να προχωρήσει και η Ελλάδα στην κήρυξη αποκλειστικής οικονομικής ζώνης ( ΑΟΖ) ώστε να γίνει η ΕΝΩΣΗ με την Κύπρο και με κουμπάρους τους Ισραηλίτες. Αν ο κουμπάρος σταθεί δίπλα μας τότε θα πετύχουμε θαύματα. Γιατί τους Εβραίους πολλοί τους μίσησαν αλλά τη δύναμη τους κανείς δεν αμφισβήτησε. Προφανώς ο ΤΣΙΠΡΑΣ και οι Τσιπριδίζοντες στο νησί δεν δημοσιοποιούν την καθυστέρηση στην κήρυξη της ΑΟΖ, η οποία προκαλεί προβλήματα στο ενεργειακό και στους σχεδιασμούς. Οπόταν οι τριμερείς και άλλες σύνοδοι μένουν μόνο ως σόου και ενίσχυση των σχέσεων των χωρών.

    Μπόλικο παρασκήνι καθημερινά ΕΔΩ

  • Έτσι για να το αντιληφθείτε καλά. Χωρίς να ορίσει- κηρύξει ΑΟΖ η Ελλάδα που ακόμη φοβάται την Τουρκία- λόγω Καστελόριζου- καμία τριμερής- τετραμερής ή οποιαδήποτε άλλη συμμαχία θα έχει σημασία. Κι εμείς θα παραμένουμε βραχυκυκλωμένοι γιατί η Ελληνική Κυβέρνηση δεν τολμά να προχωρήσει στο επόμενο βήμα. Έτσι για να μην παραχαϊδεύει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης τον φίλο του ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ που έχει τις δικές του έγνοιες στο εσωτερικό μέτωπο παρά την κήρυξη ΑΟΖ.

  • Οι ενεργειακοί εταίροι δυσφορούν αλλά ο Τσίπρας με την συμπαράσταση Αναστασιάδη τους καθησυχάζουν προφανώς παίζοντας με τα νεύρα και την υπομονή τους και διακυβεύοντας το μέλλον Ελλάδας- Κύπρου. Μέχρι πότε θα μας αντέξουν Ισραηλίτες – Αμερικάνοι να λέμε τις συνήθεις ελληνικές λαφαζανιές Κύριος Οίδε. Με λίγα λόγια παίζουν την τύχη των λαών στα ζάρια για δικούς τους – ο καθένας – λόγους.

  • Με τα κοιτάσματα που η φύση μας προίκισε θα μπορέσουμε ν’ ανταπεξέλθουμε και στις δυσκολίες στο Κυπριακό. Γιατί με σύμμαχους τους Εβραίους και με τους Αμερικανούς να επιθυμούν τα κοιτάσματα μας θα μπορέσουμε να δούμε άσπρη μέρα. Αν φυσικά το χειριστεί σωστά η ηγεσία μας.

  • Πρόεδρος εξωτερικού θα γίνει οσονούπω ο Νίκος Αναστασιάδης αφού θα απουσιάζει για κανένα μήνα από την Κύπρο . Αν θέλει και κάποιο κράτος του δίνουμε και ελεύθερη μετεγγραφή. Έστω και η ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ. Ας είναι και το Μαλάουι. Αν θέλει μπορεί να πάει πακέτο και η Άντρη…
  • Προφανώς και όταν διαβιεί στο Κυπριστάν δεν λύνονται τα προβλήματα, αλλά τουλάχιστον έχουμε να λέμε ότι προσπαθεί μπας και καταφέρει κάτι.
  • Τι ψάχνουμε δηλαδή με το Κυπριακό όταν παραμένει πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Αναστασιάδης . Καλύτερους όρους σφαγής σαν αρνιά που είμαστε.
  • Τηλεοπτικά σπαστικό έως και μαζοχιστικό είναι να ρωτούν οι μαρκουτζοφόροι τους ιατροδικαστές αν ο θάνατος των ανθρώπων ήταν ακαριαίος. Καλά προτιμάτε τον αργό θάνατο για να κάνετε πιο δακρύβρεχτο ρεπορτάζ;