ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Πως ο Φούλης «έδιωξε» Ιωνά- Ζαχαρία και οι Υπουργοί στον προεκλογικό

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Πως ο Φούλης «έδιωξε» Ιωνά- Ζαχαρία και οι Υπουργοί στον προεκλογικό

Ο Αναστασιάδης χωρίς Φούλη δεν περνάει ούτε απέξω από την Βουλή

  • Αίφνης οι Υπουργοί ανακάλυψαν ότι έκαναν έργο και θα έπρεπε να το παρουσιάσουν. Και τσουπ με σειρά όλοι τους πραγματοποίησαν διασκέψεις τύπου και πρόβαλαν με στόμφο το κυβερνητικό έργο. Αν και τέτοιου είδους προεκλογικός αγώνας είναι ξεπερασμένος και δεν αποδίδει εντούτοις η προσπάθεια εντάσσεται στην άμεση εμπλοκή του Προεδρικού στον προεκλογικό αγώνα των Ευρωεκλογών. Ε, δεν μπορεί να σηκώσει όλο το βάρος της προεκλογικής εκστρατείας ο Φούλης και μάλιστα να επιχειρεί να δικαιολογήσει τις αμέλειες, απερισκεψίες και χοντρά λάθη της Κυβέρνησης Αναστασιάδης.

  >>> Όλο το παρασκήνιο του ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ Εδώ

  • Έτσι και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σαν αντίδωρο ή αν προτιμάτε αντιπαροχή στην στήριξη του από τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ ενεργοποίησε βάσει σχεδίου τους Υπουργούς του οι οποίοι σε πρώτο στάδιο θα παρουσιάσουν το κυβερνητικό έργο. Στην συνέχεια και βάσει του προεκλογικού πλάνου θα υπάρξουν και σχετικές παρεμβάσεις τόσο από τους Υπουργούς όσο και από τον Νίκο Αναστασιάδη σε καίρια και ζωτικά θέματα ώστε να υποβοηθηθεί ο ΔΗΣΥ να καταλάβει την πρωτιά στις επικείμενες Ευρωεκλογές.
  • Όλα αυτά προέκυψαν όταν ο Πάφιος ανέβηκε τα σκαλιά του Προεδρικού και ζήτησε από τον Αναστασιάδη να προβεί σε άμεσες ενέργειες αφού τα πρωτοφανή εγκλήματα του τέρατος και οι όποιες αστυνομικές παραλείψεις οδήγησαν σε μούδιασμα των Συναγερμικών και κάποιες τάσεις για αποχή από τις Ευρωεκλογές , οι οποίες ούτως ή άλλως δεν θεωρούνται από τους Ελληνοκυπρίους μείζονος σημασίας.
  • Λοιπόν ο Φούλης το Κυριακάτικο εκείνο πρωινό ζήτησε από τον Αναστασιάδη να βρει τρόπους να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ο Υπουργός Δικαιοσύνης και ο Αρχηγός Αστυνομίας. Αφού υπήρξαν οι γνωστοί διαπληκτισμοί με τον Αναστασιάδη να εκτελεί μερικές άριες σαν βαρύτονος και οι κραυγές του να ακούγονται μέχρι και την παρακείμενη μπυραρία, τελικά καταστρώθηκε το πλάνο αντεπίθεσης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

  • Όπως μας λέει ο πράκτορας της ΞΥΠ που κατοικοεδρεύει στο Προεδρικό ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δεν ήθελε να εκδιώξει τους Ιωνά- Ζαχαρία γιατί τυγχάνει να είναι και οι δυο προσωπικοί του φίλοι και αρκετά βράδια συνέφαγαν απολαμβάνοντας  εδέσματα μετά ποτού. Το ουίσκι με την σπιτική μαγειρική είναι ιδιαιτέρως χαλαρωτικό και μια από τις απολαύσεις της ζωής που ο Πρόεδρος μας δεν παραλείπει να χαίρεται… Εν πάσει περιπτώσει όμως δεν μπορούσε να κάνει και διαφορετικά, γιατί τα πράγματα έπαιρναν άσχημη τροπή και τα επίχειρα των κυβερνητικών αδυναμιών θα τα πλήρωνε ο ΔΗΣΥ.
  • Τι σου είναι τελικά ο Φούλης. Πάντα βρίσκει τρόπο εν μέσω πυρός και σιδήρου να επιβάλει τις δικές του επιθυμίες και να υπακούουν άπαντες στην δική του στρατηγική. Ουπς, ευτυχώς που είμαι μακριά από το Προεδρικό γιατί θα μας έριχνε καμιά καρέκλα ή το λιγότερο κανένα τασάκι ο Πρόεδρος μας.

>>> Παρασκήνιο Newsbomb

  • Πώς να το κάνουμε. Η ΛΥΚΟΦΙΛΙΑ των δυο αντρών θα κρατήσει μέχρι λήξης της θητείας του Αναστασιάδη οπόταν μέχρι τότε θα υπάρχει εκατέρωθεν ανοχή. Γιατί ο Αναστασιάδης χωρίς Φούλη δεν περνάει ούτε απέξω από την Βουλή, πόσω μάλλον να προωθηθούν σημαντικές μεταρρυθμίσεις και νομοσχέδια, ο δε Πάφιος χρειάζεται ενίοτε τον κρατικό μηχανισμό για να προωθήσει κάποια ρουσφέτια ή να διορίσει κάποιους.