ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών νοθευμένο & αντιδημοκρατικό - Πρωτιά στο ΑποχήΛευκόΑκυρο

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών νοθευμένο & αντιδημοκρατικό - Πρωτιά στο ΑποχήΛευκόΑκυρο

Φτάνει πια η βάναυση υποτίμηση της νοημοσύνης μας σε όλους τους τομείς, τα απροκάλυπτα ψέματα

  • Το κίνημα δεν σταματάει. Το ποτάμι (  καμία σχέση με το κόμμα του δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδωράκη) ξεχείλισε και θα συμπαρασύρει τους πάντες στο διάβα του. Οι αγώνες χρόνων δικαιώνονται. Φωνάζαμε και μας λοιδορούσαν. Προειδοποιούσαμε ότι η πολιτική τους πρακτική μας ενδυναμώνει χωρίς να κάνουμε οτιδήποτε. Ο καλύτερος μας προεκλογικός ήταν οι πράξεις των πολιτικών μας . Έτσι και το κίνημα ΑΛΑ ( Αποχή. Λευκό, Άκυρο) εδραιώθηκε και καταλαμβάνει πλέον την πρώτη θέση με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο. Θα χρειάζονται κιάλια πλέον για να μας βλέπουν.
  •  
  • ΑΛΑ / άνοιξε κι άλλη μπουκάλα/ και την κοινωνία τώρα την ε παίζω ένα παρά/ ερμήνευε ο μέγιστος Νίκος Γούναρης ( να λείπουν τα υπονοούμενα και οι πονηρές σκέψεις περί της ηλικίας μου) στο άσμα των Μιχάλη Σουγιούλ/ Αλέκου Σακκελάριου , όπως είναι και το σλόγκαν του κινήματος και  αποτυπώνει την πραγματικότητα. Και είναι το μοναδικό όπλο αντίδρασης στη διαφθορά και στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα που εκστομίζουν…

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

  • Έστω κι αν το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι νοθευμένο και αντιδημοκρατικό. Ε, δεν νοείται Δημοκρατία με το μισό εκλογικό σώμα να μην συμμετέχει στην κορυφαία πολιτειακή διαδικασία. Κι άσε τους ευρωβουλευτές να πανηγυρίζουν.

>>> Παρασκήνιο Newsbomb

  • Πως δηλαδή να σας το πούμε διαφορετικά; Δεν πάει άλλο. Φτάνει πια ανέξοδος λαϊκισμός, η σήψη και διαφθορά σε όλα τα επίπεδα, η βάναυση υποτίμηση της νοημοσύνης μας σε όλους τους τομείς, τα απροκάλυπτα ψέματα. Ο απλός πολίτης ΜΟΝΟ ένα όπλο έχει στη διάθεση του. Τη ψήφο του. Και μ’ αυτήν πυροβολεί κατά της πολιτικής καθεστηκυίας τάξης, τραυματίζοντας την , ευελπιστώντας ότι επιτέλους κάτι θ’ αλλάξει.

  >>> Όλο το παρασκήνιο του ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ Εδώ

  • Μπορεί οι Κύπριοι να είναι σιωπηλοί και να στέλνουν αργά τα μηνύματα, αλλά όταν δεν τους λαμβάνουν υπόψη , ξυπνάει μέσα τους το θηρίο και γίνονται βίαιοι. Εμείς σας προειδοποιούμε κι αν θέλετε ακούστε , αν όχι κάνετε ότι σας επισημάναμε και προ καιρού όταν ιδρύσαμε το κόμμα ΑΛΑ  και σας λέγαμε ότι κάποια στιγμή θα σαρώσει, χωρίς προεκλογικούς και ομιλίες, αφού η καλύτερη διαφήμιση είναι η δική σας παρουσία στην πολιτική σκηνή, εσείς υπομειδιούσατε …ειρωνικά.
  • Τα μηνύματα δεν τα έπαιρναν οι πολιτικοί μας καθότι μόνιμα έχουν κλειστά τα κινητά τηλέφωνα των εγκεφάλων τους  με τα οποία επικοινωνούν με την κοινωνία.