ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ:Επανάσταση γονιών & διαδηλώσεις έξω από Υπ. Παιδείας

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ:Επανάσταση γονιών & διαδηλώσεις έξω από Υπ. Παιδείας

Oικήματα εκπαιδευτικών οργανώσεων για να σωθούν τα παιδιά… Κανένας δεν πέθανε από πειθαρχία και στηριζόμενος σε ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ.

  • Επανερχόμαστε! Ανάμεσα στον ορυμαγδό των πυραύλων και τραυματισμών, εξαφανίστηκε η συζήτηση για την παιδεία και τα αποτελέσματα των εξετάσεων στα σχολεία που καταδεικνύουν για μια ακόμη φορά ότι η εκπαίδευση κατρακυλάει και η κοινωνία…καταστρέφεται. Προφανώς και μετά από κάποιους τηλεοπτικούς καβγάδες και ανακοινώσεις, ο κάθε αρμόδιος κρύφτηκε στο καβούκι του, μέχρι την επόμενη κρίση…Καλοκαιράκι γαρ…διακοπούλες δίμηνες.
  • Ο Υπουργός Παιδείας συνεχίζει ακάθεκτος λες και δεν συμβαίνει τίποτε, οι εκπαιδευτικοί αποποιούνται των όποιων ευθυνών τους και ασχολούνται με τα συνδικαλιστικά τους θέματα και οι γονείς απλώς διαμαρτύρονται χωρίς να επωμίζονται και αυτοί των δικών τους ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ. Και από την άλλη οι πολίτες πληρώνουν- πληρώνουν 1 δισεκατομμύριο για την παιδεία για να μένουν ημιμαθή τα παιδιά τους. Αλλά φυσικά δεν αντιδρούν και ούτε ζητούν ευθύνες λες και η διολίσθηση της παιδείας του τόπου αφορά την Ουγκάντα ή την Μαδαγασκάρη (είδατε ομαδάρα στο Αφρικανικό Κύπελλο η πατρίδα;)

Διαβάστε εδω τις ειδήσεις της ημέρας

  • Κι όμως αυτό τον πύραυλο που καταστρέφει την κοινωνία και ανατινάζει την πατρίδα μας, δεν τον φοβόμαστε, γιατί απλούστατα όλα σ’ αυτό τον τόπο αντικρίζονται επιφανειακά έως και εκνευριστικά και κανένας δεν αναλαμβάνει ευθύνες, κρυμμένοι όλοι πίσω από ψευτο-δικολαβισμούς και λοιπές αρλούμπες. Προφανώς και ούτε κάποια συζήτηση- παρέμβαση γίνεται από τους βολεμένους μας ακαδημαϊκούς, οι οποίοι εκτός φωτεινών εξαιρέσεων, δεν αντιλήφθηκαν τον πραγματικό τους ρόλο, σε μια κοινωνία που τους έχει πραγματική ανάγκη να ρίξουν τα φώτα τους και να αποτελούν τους μπροστάρηδες και καθοδηγητές.
  • Κι επειδή δεν μας αρέσει να κατσαδιάζουμε τους άλλους χωρίς λύσεις, προτείνουμε την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ γονιών- παππούδων και όσων ενδιαφέρονται για την κοινωνία. Να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Με το ζόρι να αναγκάσουν όλους να καθίσουν στο τραπέζι, ώστε να βρεθεί η λύση και να επιτευχθούν εκείνες οι αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα που θα κάνει τα σχολεία, εκπαιδευτήρια και όχι κολαστήρια και εκκολαπτήριο παρανομιών.

Παρασκήνιο από το Newsbomb ΕΔΩ

  • Όσοι δεν υπακούσουν και δεν έρθουν με καλή θέληση να καταγγέλλονται στην κοινωνία και να λαμβάνονται σε βάρος τους όλα τα δραστικά μέτρα. Σκεφτήκατε μια διαδήλωση γονέων – παππούδων, συγγενών έξω από το Υπουργείο Παιδείας και τα οικήματα των εκπαιδευτικών οργανώσεων; Τότε θα ταρακουνηθούν όλοι τους και θα υποχρεωθούν να ακούσουν τις κραυγές των ταλαιπωρημένων ανθρώπων, αλλά κυρίως των παιδιών που μένουν ημιμαθή κα μετατρέπονται σε άγρια ζώα αντί σε ευγενή- μορφωμένα πλάσματα.
  • Προφανώς και το δικό τους μερίδιο ευθύνης να αναλάβουν οι γονείς. Η υπερπροστασία  και η συγκάλυψη όλων των λαθών των παιδιών δεν οδηγεί στον σωστό δρόμο. Για να μην κλαίνε αργότερα επί ερειπίων που προκαλούν τα ναρκωτικά και οι παρανομίες καλύτερα να δουλεύουν λιγότερο και να ασχολούνται περισσότερο με τα παιδιά τους.
  • Ας μην ξεχνούμε. Κανένας δεν πέθανε από πειθαρχία και στηριζόμενος σε ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ.