ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Σφαγή στο ΑΚΕΛ με τις νέες δυνάμεις να νοιώθουν ανακατωμένες & ανασφαλείς για το μέλλον

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Σφαγή στο ΑΚΕΛ με τις νέες δυνάμεις να νοιώθουν ανακατωμένες & ανασφαλείς για το μέλλον

Ε, δεν μπορείς Νιαζί Κιζίλγιουρεκ …να παίρνεις την θέση από τον ΝΕΟΚΛΗ ΣΥΛΙΚΙΩΤΗ

  • Τι γίνεται στο ΑΚΕΛ αυτή την περίοδο δεν μπορεί να καταγραφεί μέσα από ρεπορτάζ. Κυριολεκτικά σφαγή. Ωστόσο, έχουν την ασυλία των μίντια και δεν τους αγγίζουν. Ούτε καν δημοσιοποιούν τις σφαγές . Ποιος θ’ αντέξει είναι μια άλλη υπόθεση, αλλά  ο Άντρος Κυπριανού παραμένει βράχος ακλόνητος…
  • Τελικά έκαναν τη ζημιά στο ΑΚΕΛ οι νέες δυνάμεις ή όπως αλλιώς τις λέει η στήλη, οι ΑΝΑΚΑΤΩΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ; Αυτή η συζήτηση βρίσκεται στο παρασκήνιο του ΑΚΕΛ και κανείς δεν γνωρίζει τι θα προκύψει στις επόμενες εκλογές.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

  • Πάντως οι κομματικοί δεν θέλουν να βλέπουν ούτε ζωγραφιστές τις νέες δυνάμεις του κόμματος, αφού θεωρούν ότι τους ανακάτεψαν επικίνδυνα και αλλοίωσαν την φυσιογνωμία του κόμματος. Υπάρχουν και εξαιρέσεις που βοήθησαν, αλλά το καθεστώς ύπαρξης τους εντός του κόμματος προκαλεί ανισσοροπίες.
  • Ε, βεβαίως. Δεν μπορεί π.χ ο ΑΚΕΛικός αξιωματούχος να καταβάλει τον μισθό του στο κόμμα και να του επιστρέφει συγκεκριμένο ποσό , ενώ οι των ανακατωμένων δυνάμεων να τα τσεπώνουν όλα…εκτός από μικρό τίμημα που δίνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Φθάσαμε στο έσχατο σημείο αποχαύνωσης και ο αδύναμος κρίκος της ενημέρωσης

  • Μην ξεχνούμε ότι στερούν και πολιτειακά αξιώματα από τους στρατευμένους ΑΚΕΛικούς. Ε, δεν μπορείς  Νιαζί Κιζίλγιουρεκ που τα γραφεία του ΑΚΕΛ πίστευες ότι βρίσκονταν στην Έγκωμη, να παίρνεις την θέση από τον ΝΕΟΚΛΗ ΣΥΛΙΚΙΩΤΗ , που η ζωή του όλη ήταν στα κόκκινα γραφεία της Εζεκία Παπαϊωάννου…
  • Όπως δε μας πληροφορεί ο κόκκινος σύντροφος της ΞΥΠ που περιφέρεται σε όλα τα κομματικά γραφεία και συμμετέχει στα ακτίβ του κόμματος - τον ψάχνει ολόκληρη η Επαγρύπνηση αλλά δεν τον βρίσκει πουθενά- οι κομματικοί άρχισαν προσπάθεια αποδόμησης και αποκαθήλωσης των προερχόμενων από τις Νέες δυνάμεις.
  • Εξάλλου στην Εζεκία Παπαϊωάννου υπάρχει σχετικός κατάλογος όπου καταγράφονται όλες οι κινήσεις των νέων δυνάμεων στους οποίους καταλογίζουν και αλληθωρισμό προς άλλες πολιτικές δυνάμεις.

 Παρασκήνιο από το Newsbomb ΕΔΩ

  • Ιδιαίτερα στο Κοινοβούλιο θα τους περιορίσουν στα άκρως απαραίτητα. Έστω και αργά αντιλήφθηκαν ότι πολλά- πολλά δεν μπορούν να τους αφήνουν να λένε και κάνουν, αφού είναι προσωρινοί και κυρίως ανεξέλεγκτοι.
  • Εξάλλου Μην ξεχνάμε και την διαχρονική δοκιμασμένη μέθοδο της στυμμένης λεμονόκουπας που έχουν την αποκλειστική πατέντα στο ΑΚΕΛ. Σε στύβουν και αφού σε απομυζήσουν σε ρίχνουν στον κάλαθο των πολιτικών αχρήστων.