ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Η θηλυκή με τις πολλές αμαρτίες που στοιχίζουν ακριβά

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Η θηλυκή με τις πολλές  αμαρτίες που  στοιχίζουν ακριβά

Κι όλα αυτά για το καλό μας ώσπου δεν άντεξε στο τέλος το μυαλό μας

  • Η εν πολλά αμαρτίαι περιπεσούσα γυνή . Η συγκεκριμένη κοπέλα μπορεί να ανένηψε και να μπήκε στο σωστό δρόμο, όπως περιγράφει και η Εκκλησιαστική Υμνωδός Κασσιανή, αλλά μια άλλη θηλυκή μας άφησε  γεμάτη αμαρτίες, χωρίς μάλιστα να μετανοήσει. 

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

  • Μάλιστα  οι πολλαπλές αμαρτίες και το κόστος της μετάνοιας θα τους στοιχίσει, αφού οι πιστοί δεν τους συγχωρούν. Δεν είναι δα και θεοί, οι Έλληνες Κύπριοι πολίτες.

 

  • Η Επιτροπή Οικονομικών δεν κατάφερε να μετανοήσει έστω και την τελευταία στιγμή,  αμαρτάνοντας με την απόφαση για προώθηση αντισυνταγματικών νομοθεσιών, δήθεν για το καλό μας, όπως έλεγε και στο σχετικό άσμα ο αξεπέραστος ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΛΙΩΚΑΣ. .

Διαβάστε επίσης: ΣΥ.ΠΡΟ.ΔΑ.Τ.: Εκβιασμός της Βουλής η «απειλή» του Προέδρου για αναφορά της νομοθεσίας των εκποιήσεων

  • Βλέπετε και στις αμαρτίες υπάρχει διαπλοκή. Οπόταν και οι βουλευτές δεν πείραξαν δικαιώματα ορισμένων και άγγιξαν μόνο κάποιους άλλους…

Διαβάστε εδώ την κατηγορία ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

  • Μην πιστέψετε δηλαδή και σπουδαία πράγματα. Όπως λέει και στην συνέχεια του άσματος ο Μηλιώκας , για το καλό μου για το καλό μου/ ώσπου δεν άντεξε στο τέλος το μυαλό μου/ πήρε ανάποδες στροφές για το καλό μου/ και είμαι στον θάλαμο 9 ( κατά παράφραση στην αίθουσα Κερύνεια , όπου συνήθως συνεδριάζει η Επ. Οικονομικών) για το καλό μου/ στην ηρεμία για βρω τον εαυτό μου»

 

  • Πώς είπαμε ότι το περίγραψε η Κασσιανή; Είναι πολλές οι αμαρτίες .